Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RAG & BONE

«Rag & Bone» ble grunnlagt i 2002 i New York, og ble umiddelbart identifisert som et merke med referanser til britisk kulturarv blandet med et moteriktig design. I dag har «Rag & Bone» blitt et synonym for klesstiler som på en nyskapende måte blander klassiske design med en snerten og diskret New Yorker-estetikk. «Rag & Bone» henter blant annet inspirasjon i selve produksjonen, og skaper klær med omhu. For selv om de to grunnleggerne ikke har noen erfaring med skredderkunst eller design, så er kvalitet altavgjørende.

Det britiske merket er stolte av å lage klær med hjelp fra lokale produsenter og dyktige håndverkere fra noen av landets eldste fabrikker. Kjernefilosofien er kvalitet, håndverk og oppmerksomhet på detaljer. «Rag & Bone» omdefinerer urban stil med følsomhet, signatursilhuetter og medfødt integritet. De designer klær til både damer og herrer, og henvender seg til motebevisste unge som legger vekt på høy kvalitet og godt design. Moten er utpreget urban, men preges også av britisk skredderkunst.


To grunnleggere uten erfaring


«Rag & Bone» er ikke som alle andre merker, og sannsynligvis finnes det ikke en gang et merke som minner litt om det engang. For historien om «Rag & Bone» er nærmest som et eventyr á la H.C Andersen. For hvordan kan to engelske gutter, uten sans for søm, tekstiler eller mote, skape et merke som selges i 700 butikker over hele verden? Det vites ikke, men de to karene vet tydeligvis noe vi andre ikke vet. «Rag & Bone» er klassisk engelske skredderkunst kombinert med en frekk New Yorker-holdning. «Rag & Bone» er resultatet av at to gutter møttes på en skole i Berkshire, midt ute på den engelske landsbygda – men det er lenge siden nå, og de landlige omgivelsene er byttet ut med de mest eksklusive catwalkene og dyreste adressene i New York.

Den eneste plausible forklaringen på at det kan la seg gjøre, er at de to guttene Marcus Wainwright og David Neville er to unike og talentfulle mennesker som kan gjøre akkurat det de vil, bare de bestemmer seg og satser alt – noe de også gjorde. De to guttene vant tidlig en «CFDAs Menswear Designer Award» for sine eksklusive arbeidsklær for menn. Designene var kjennetegnet av klassisk engelsk håndverk av høy kvalitet, tilsatt en snerten skarphet inspirert av storbyen og smeltedigelen New York.


Klær med attityde og stil


«Rag & Bone» er et merke hvor innhold og betydning alltid trumfer formaliteter, og hvor japanske tekstiler, nyskapende snitt og moderne silhuetter balanseres med store militærinspirerte trender og skaper en stil som har gått sin seiersgang over hele verden. Kolleksjonene er brede og varierte, og man finner alltid noe som passer til hvilken som helst anledning og stil.

Velg for eksempel et par flotte bukser som signaturmodellen «The Skinny». Den kan for eksempel fås i hvit og passer perfekt på lune sommerdager. Du kan også velge et par jeans av same modell med hull på knærne og slitte kanter. Dette gir en avslappet og rocka stil, og passer perfekt samen med et par svarte ankelstøvler av skinn. Hvis du heller vil ha noe mer pyntet og feminint, så kan du for eksempel velge en «Rag & Bone Mitchell Dress». Denne modellen er en kortermet kongeblå kjole laget av stretchjersey for å gi en eksepsjonelt flott drapering, og den avslappede passformen sikrer at du hele tiden føler deg veltilpass og behagelig.

Ellers kan du finne alt av T-skjorter, jeans, blazere, sko, gensere og alt mulig annet til både damer og herrer. Vi er stolte av å kunne presentere dette spennende og utradisjonelle merket til et bredt publikum, og vi er sikre på at de aller fleste moteinteresserte menn og kvinner finner noe som passer perfekt i det store utvalget her på siden.

Fjern alle filter

Rag & Bone

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.