Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RAILS

La deg bli forført av dette merket fra Sør-California, preget av en avslappet stemning blandet med sofistikert internasjonal mote. Rails lager blant annet skjorter og kjoler til stilbevisste menn og kvinner som ikke er redde for eventyr.

Rails er et amerikansk merke med base i Los Angeles i California. Mannen bak merket heter Jeff Abrams, og han har hatt eventyrlig suksess siden merket ble grunnlagt i 2008. Han startet med å designe en hatt, men innen få år hadde han opparbeidet seg en full kolleksjon som han lanserte til et entusiastisk publikum. Merket er nok mest kjent for skorter og det populære merket har levert skjorter til mange kjendiser i Hollywood. Stilen har et typisk avslappet uttrykk, akkurat slik man kunne forvente og forestille seg at livet sør i California vil være. Kolleksjonene peker også mot et liv utenfor Californias grenser. Alle Rails sine skjorte-kolleksjoner er preget av møtet mellom en avslappet atmosfære og kule vibrasjoner, i tillegg til tidens største trender innenfor den internasjonale moteverden.


Komfort, passform og kvalitet


Det er tre ting som står i sentrum i alt det det amerikanske merket foretar seg, og dette er nemlig komfort, passform og kvalitet. Herrekolleksjonene inneholder blant annet skjorter som er skapt til den moderne og stilbevisste mannen. Damekolleksjonene er av samme høye kvalitet, og hvis du er på utkikk etter en bluse eller kjole av høy kvalitet og stilig design, så er det ingen tvil om at du kan finne det her.


Bredt sortiment


Sortimentet er bredt og det er ingen tvil om at det er noe for enhver smak. Uansett hvilke preferanser du har innenfor moteverden, så har Rails et plagg som passer deg perfekt, spesielt hvis du skal ha en kjole eller skjorte. Skjortene varierer stort i form og uttrykk, og du kan finne alt fra militærinspirerte skjorter med vinger på skuldrene, til hvite skjorter med rene og klassiske linjer. Hvis du har lyst til å ha en stil som uttrykker moderne eleganse med et snev av romantikk, så finnes det mange muligheter for kvinnene. Velg for eksempel en lys og stripete kjole med fantastisk snitt og sommerlig letthet. Kombinerer det med et par sandaler hvis du enten skal på stranda eller skal gå rundt en varm sommerdag i byen. Du kan selvfølgelig også ta på deg et par solide støvler som kontrast til det feminine uttrykket kjolen gir deg, og dermed oppnå en blanding av både rå attitude og myk femininitet.


Klær til alle og til enhver anledning


Rails lager klær som passer de aller fleste, både når det gjelder kropp og personlige preferanser i forhold til stil og mote. Noe av det som gjør klær fra Rails så populært er alle mulighetene klærne gir for å kombinere dem med andre plagg og annet tilbehør. Det er nemlig uendelig mange muligheter for å skape din egen stil ved å kombinere klærne på nye eller klassiske måter. Klærne fra merket passer i seg selv til alle mulige forskjellige anledninger, og ved å kombinere dem med forskjellige stiler og uttrykk kan du skape noe unikt.

Fjern alle filter

Rails

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.