Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

RAVN

Leter du etter spennende, fargerike og luksuriøse klær til garderoben din? Da bør du bli bedre kjent med det danske merket Ravn fra København i Danmark. Her kan du finne alt fra en flott kjole, pelsjakke og et matchende sett – alt i lekre og feminine snitt. Ravn Copenhagen lanserer kolleksjoner med dameklær med stor variasjon. Det er derfor lett å finne noe som passer for deg i sortimentet. Merket lager både det klassiske antrekket og de litt villere og ultimate festantrekkene. Du finner med andre ord dameklær til enhver anledning i kolleksjonene deres, og det er garantert også noe som passer perfekt til deg og din personlige stil.


En moderne pelsjakke


De er spesielt kjent for de utrolig myke pelsjakkene sine, som du finner et stort utvalg av her på siden. Generelt skal jakkene lukkes ved hjelp av to trykknapper og jakkene er designet med to dype forlommer. Jakkene er perfekte til de kalde vintermånedene, siden de er tette og holder deg varm. Så hvis du har lyst til å holde på varmen og se utrolig bra ut samtidig, så er dette den perfekte jakken for deg.


Feminine snitt


Det karakteristiske ved Ravn sine design er at de har et feminint snitt. Snittet er med til å fremheve det beste ved de kvinnelige formene dine og skjuler også de sidene du kanskje ikke er helt fornøyd med. Du kan derfor være sikker på at klærne sitter perfekt på kroppen din når du handler hos dette flotte danske motemerket. Ravn er dessuten alltid fullstendig oppdatert på hva som skjer rundt omkring i den store moteverden. Det er dette som er utgangspunktet for alle designene deres, da de fortolker videre og lager sine egne unike og moderne design. Filosofien og det detaljrike synet de har på mote er det som har fått moteinteresserte kvinner over hele verden til å bli forelsket i merket.


Flotte kjoler med mønstre


Det finnes nærmest ikke en kvinne som ikke kunne trengt en ekstra kjole i garderoben, og hvis du er en av dem som mangler en lekker kjole til vinteren eller festene om sommeren, så kan du trygt lete etter en hos Ravn. Kolleksjonene deres inneholder mange forskjellige design og stiler, men merket er nok mest kjent for de mønstrete kjolene. Mønstrene er som oftest inspirert av naturens skjønnhet og finnes i flere forskjellige fargekombinasjoner. Du finner også kjoler med ulike trykk eller som helt rene, uten mønstre. Igjen er fargekombinasjonene nesten uendelige, noe som gjør kjolene helt unike.


Matchende sett


På grunn av det brede sortimentet hos Ravn så er det lett å finne noe som matcher med hverandre. Her finner du alt fra bukser og bluser, til skjørt til topper. Du kan også finne hele sett, slik at du får et mer forretningskvinne-uttrykk. Et slikt antrekk kan passe perfekt til de litt mer formelle anledningene, i tillegg til at det gir deg et profesjonelt uttrykk. Det meste finnes med andre ord i kolleksjonene deres og det er noe som passer til enhver anledning. Uansett om du vil ha en avslappet og romantisk look en varm sommerdag, eller holde på varmen med stil en kald vinterdag.


Løft stilen din med Lita-kjole fra Ravn


Leter du etter en allsidig og stilig kjole som kan ta deg fra dag til natt? Du trenger ikke se lenger enn til en Ravns Lita-kjole. Dette vakre klesplagget er laget av materialer av høy kvalitet, med fokus på komfort og funksjonalitet.

Denne utrolig elegante Lita-kjolen fra Ravn har en ekstra stor passform, men også et perfekt snitt som fremhever kroppens rette steder. Du kan enkelt style den opp eller ned, uansett om du går for sandaler, joggesko eller høye hæler. Ballongermer gir et preg av feminin eleganse og gjør kjolen egnet for ulike anledninger. Hvis du leter etter en stilfull og allsidig kjole, bør du absolutt sjekke ut denne bestselgeren fra Ravn!


Vekk oppsikt med en Party Top fra Ravn på en ydmyk måte


Leter du etter en fantastisk og unik topp å ha på deg til helgen på byen eller på en mer fancy date? Se ikke lenger enn til en Party-Top fra Ravn. Dette vakre klesplagget er designet for å hjelpe deg med å skinne sammen med andre.

En Party Top fra Ravn er en perfekt blanding av stil og komfort. Vil du være sentrum for oppmerksomheten uten at du gjør noe stort ut av det, da er denne toppen ett godt alternativ. Enten du danser hele natten eller bare henger med venner, vil denne toppen få deg til å se og føle deg bra.


2-i-1-kjole fra Ravn


Er du på utkikk etter en kjole som kan brukes til en deilig sommerdag eller ut på dansegulvet, med stil og allsidighet? Da kan du stoppe jakten din nå – Lita-kjolen fra Ravn er her for å oppfylle dine ønsker. Den er laget av høykvalitetsmaterialer, med fokus på både komfort og funksjonalitet, og er således kjolen du trenger for å virkelig å være fantastisk. Enten du er invitert på en formell bursdag eller for å svinge på hoftene, så gjør denne kjolen det enkelt for deg.

Med en passform og et snitt som fremhever de rette stedene på kroppen, er Lita-kjolen fra Ravn enkel å style – uansett om du går for et mer uformelt eller formelt utseende. Med et valgfritt knytebelte rundt livet, kan du justere kjolen etter din unike stil. Voluminøse ermer legger til et preg av sømløs eleganse.


Bli med i Bevegelsen for en bedre morgendag med Ravn


Leter du etter et merke som virkelig bryr seg om planeten? Se ikke lenger enn til Ravn. Våre livsstilsprodukter er ikke bare stilige og funksjonelle, men de er også laget med tanke på miljøet. Vi bruker resirkulerte materialer, som resirkulert skinn, i produktene våre og minimerer bruken av plast i emballasjen vår. Våre leverandører og produsenter deler vårt engasjement for bærekraft, slik at du kan føle deg vel med produktene du kjøper fra oss.

Med Ravn kan du ha en positiv innvirkning på miljøet samtidig som du ser bra ut. Våre minimalistiske design, kombinert med vårt fokus på bærekraft, gjør oss til det perfekte valget for den bevisste forbrukeren. Bli med i bevegelsen for en bedre morgendag med Ravn! Handle i vår samling av kjoler, skjorter duffelbagger, jakker og mer, alt laget med tanke på miljøet.

Fjern alle filter

RAVN

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.