Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

REEBOK

Reebok er et av de aller største merkene innenfor sport og fritid. Sko fra dette merket er ikke bare populære i sportssammenhenger, for man kan se sneakers fra dette merket overalt innenfor trender og mote. Med et krystallklart design og flott funksjonalitet passer Reebok til alle, og her hos Miinto har vi et stort utvalg av fantastiske produkter fra dette merket.

Reebok ble grunnlagt i Storbritannia på slutten av 1800-tallet av Joseph William Foster. Han mente at piggsko passet for alle, og ikke var forbeholdt løpestjerner. Derfor begynte han å selge enklere piggsko til alminnelige mennesker. Ved OL i Paris i 1924 hadde alle de britiske atletene et par sko fra Reebok, men merket fikk ikke navnet sitt før mange år senere, nemlig først i 1958, da grunnleggerens barnebarn Joe og Jeff kikket i et sør-afrikansk oppslagsverk. Her fant de en antilope som het «grey rhebok», og som altså ga navnet til det britiske merket.


Reebok Classic sneakers


Hvis du går gjennom byen, så kommer du garantert til å se noen gå med et par Reebok. Det er heller ikke så merkelig, siden det britiske merket er et av verdens mest elskede sportsmerker. De lager sneakers som brukes av mennesker fra alle samfunnslag og kulturer, og kan ses blir brukt av alt fra sportsstjerner til kjendiser fra Hollywood, og ikke minst oss helt alminnelige forbrukere. Reebok har alltid vært bevist om sitt opphav, og innenfor de siste årene har merket lansert kolleksjonen Reebok Classic. Dette er retropregede sneakers og sko som hyller populære modeller som EX-O-FIT, Classic Leather, Newport Classic, Freestyle og Workout. De har også flere forskjellige underkategorier, som for eksempel Retro Running og Retro Basketball. Hvis du gjerne vil ha et par Reebok Classic Sneakers, så kan du blant annet velge mellom de helt klassiske svarte og hvite modellene i skinn, i tillegg til mange fargerike modeller i både nylon og semsket skinn. De fås med høyt skaft i tillegg til lave modeller. Disse skoene passer til utrolig mange forskjellige anledninger, og kan kombineres med de fleste antrekk. Du kan for eksempel gi den klassiske dressen din en flott vri med et par mintgrønne Reebok Classic Sneakers. Du kan også piffe opp sommerantrekket ditt med et par hvite sko med runde tupper.


Engasjert i sport


Siden Reebok ble grunnlagt, har merket satset på mange forskjellige sportsgrener. Det begynte med løp, og etterhvert ble sortimentet utvidet med blant annet aerobic og basketball. I løpet av de siste årene har det britiske merket også vært blant de førende innenfor CrossFit, trenings- og konkurransefenomenet som har tatt verden med storm siden 2011. En annen sportsgren som Reebok har engasjert seg i er kampsport. De har utviklet et samarbeide med den amerikanske organisasjonen Ultimate Fighting Championship, og i 2012 skrev begge partene under på 6-årig kontrakt, hvor Reebok i dag er hovedsponsor for ligaen. Merket er også sponsor innenfor mange andre sportsgrener, som for eksempel baseball, tennis og ishockey. Man behøver altså ikke å være sportsstjerne eller spesielt glad for å trene for å gå Reebok sneakers. De finnes i utrolig mange forskjellige varianter, så det burde være gode muligheter for å finne et par som passer helt perfekt til deg blant det store utvalget her på siden.

Fjern alle filter

Reebok

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.