Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

REIKO

Reiko er et merke som fokuserer spesielt på bukser og jeans. Kvaliteten er alltid helt på topp og klærne lages etter de normale franske standardene. Det er nemlig et fransk motemerke og de preges derfor av det franske motebildet. Du kan forvente et lekkert og chict uttrykk i jeans fra dette merke.

Kolleksjonene fra Reiko blir lansert sesong etter sesong. Alle designene har et unikt preg hvor det rå og minimalistiske spiller en stor rolle i alle plaggene. Merket har alltid en finger på pulsen når det gjelder moteverden og er utrolig gode til å fange alle trendene som preger motebildet. Disse trendene tar de med seg hjem til designlokalene, og der skaper de sine egne visjoner og gir klærne et spesielt preg, som uten tvil er deres helt eget. Reiko har nemlig en filosofi når det gjelder design av jeans og jakker, og det er enkelthet og rene linjer.


Jeans i forskjellige kvaliteter og design


I kolleksjonene til Reiko finner du mange basisplagg. Alle designene er lekre og har moderne snitt. Selv om snittene er moderne, så er det igjen snakk om enkelhet i designene, og nettopp derfor er det ofte snakk om en simplifisert look som kan kombineres på uendelig mange måter med andre plagg. Som tidligere nevnt, så er det jeans som er hovedfokuset for dette franske merket. Buksene er laget av materialer som er noe av det beste Europa kan by på og komforten er derfor helt fenomenal. Buksene med høyt liv er produsert i et kraftig materiale, noe som gjør dem helt perfekte til de kalde vintermånedene. De klassiske modellene ses i mange forskjellige farger og kvaliteter i kolleksjonene, og merket er dessuten kjent for de små detaljene sine. Disse går igjen i for eksempel knappene og logoen. Det er med andre ord lett å bli forelsket i et par jeans fra dette merket. Her får du nemlig hele pakken, og det fantastiske designet, den gode kvaliteten og alle finessene gjør at du både ser ut som en stjerne og føler deg helt fantastisk i et par jeans fra dette merket.


God passform er viktig


Når man skal finne et par nye yndlingsbukser så er det viktig at buksene sitter perfekt. Det spiller ingen rolle at designet er fantastisk hvis de sitter som en gammel pose rundt beina. Reiko lager ikke bare jeans og jakker av høy kvalitet og i lekre design, de har også valgt å prioritere komfort høyt. De vet hvor viktig det er for en kvinne å føle seg komfortabel i et par jeans slik at hun kan slappe av og vise hvem hun er. På den måten er jeans med til å fremheve personligheten, i hvert fall når de sitter godt. Reiko lager ikke bare jeans som fremhever en kvinnes personlighet, men også hennes feminine former. Den gode passformen sørger nemlig for at den feminine silhuetten kommer frem på flotteste vis.

Fjern alle filter

Reiko

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.