EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Reima

Reima (145)

Et prisbelønt yttertøysmerke for barn

Reima er en finsk merkevare som er ledende innenfor funksjonelt yttertøy til barn, både i Norden og internasjonalt. Merket fokuserer på gleden av bevegelse, og deres parkdresser, ytterjakker, vinterdresser og regntøy har vunnet en rekke priser og blitt kåret til best-i-test av flere foreldremagasiner og produkttester. Reima er med andre ord en storfavoritt blant foreldre som vil investere litt ekstra i godt utstyr til barna sine.

Gleden av bevegelse og aktivitet

Siden 1944 har Reima produsert funksjonelle klær for at barn skal ha det gøy ute, og kunne glede seg over å leke og bevege seg fritt ute hver dag, i all slags vær. Samtlige av deres produkter er designet for at de spennende utfordringene og aktivitetene barn møter utendørs skal glede barna – en glede Reima dedikerer til alle barn i hele verden. Med høyt fokus på hva aktive barn trenger, leverer Reima innovative og nyttige produkter til barn fra 0 til 12 år i over 70 land.

Funksjonelle barneklær til alle årstider

Reima designer barneklær tilpasset alle værforhold og årstider. I deres sortiment finner du parkdresser, vinterdresser, jakker, luer, votter, sommerklær samt alt til mellomsesonger i høyeste kvalitet. Filtrer etter kategori, størrelse og farge og la de minste få gleden av å leke i klær som er designet for bevegelse og aktivitet.POPULÆRE KATEGORIER TIL BARN:

Barneklær

Barnesko

Vinterjakker til barn

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

145 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.