Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

REIMA

Reima er en finsk merkevare som er ledende innenfor funksjonelt yttertøy til barn, både i Norden og internasjonalt. Merket fokuserer på gleden av bevegelse, og deres parkdresser, ytterjakker, vinterdresser og regntøy har vunnet en rekke priser og blitt kåret til best-i-test av flere foreldremagasiner og produkttester. Reima er med andre ord en storfavoritt blant foreldre som vil investere litt ekstra i godt utstyr til barna sine.


Gleden av bevegelse og aktivitet


Siden 1944 har Reima produsert funksjonelle klær for at barn skal ha det gøy ute, og kunne glede seg over å leke og bevege seg fritt ute hver dag, i all slags vær. Samtlige av deres produkter er designet for at de spennende utfordringene og aktivitetene barn møter utendørs skal glede barna – en glede Reima dedikerer til alle barn i hele verden. Med høyt fokus på hva aktive barn trenger, leverer Reima innovative og nyttige produkter til barn fra 0 til 12 år i over 70 land.


Funksjonelle barneklær til alle årstider


Reima designer barneklær tilpasset alle værforhold og årstider. I deres sortiment finner du parkdresser, vinterdresser, jakker, luer, votter, sommerklær samt alt til mellomsesonger i høyeste kvalitet. Filtrer etter kategori, størrelse og farge og la de minste få gleden av å leke i klær som er designet for bevegelse og aktivitet.

Fjern alle filter

Reima

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.