Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

REPLAY

Et par gode jeans er et av de aller viktigste plaggene man kan ha i garderoben. Replay lager jeans av høy kvalitet med perfekt passform. Buksene er slitesterke, og kan brukes igjen og igjen. Dermed er du sikret god stil i mange år fremover.

Replay ble grunnlagt i 1978 og er en del av Fashion Box. Merket har spesialisert seg innenfor dongeri, og har i flere tiår vært kjent for å designe dongeribukser og jeans av høy kvalitet. I motsetning til mange andre dongerimerker, designer de derfor bukser som ikke bare varer én sesong. Tanken og filosofien bak merket er at buksene skal kunne brukes igjen og igjen, og det er nettopp derfor merket heter Replay. Jeans fra dette merket er utrolig slitesterke, og du er derfor alltid garantert god kvalitet og holdbarhet når du velger dongeribukser fra dette italienske merket.


Bukser er ikke bare bukser


Replay ser ikke på bukser som et tilfeldig klesplagg. Det helt riktige paret er noe som forenes med kroppen din og smelter sammen til en unik helhet. Passformen er derfor altavgjørende, og gode dongeribukser skal sitte perfekt og følge kroppens former. Hvis du har et par jeans som ikke sitter ordentlig, så er det fullstendig likegyldig om buksene har god design eller ei. Buksene fra dette merket er italienskinspirerte og samtidig tidløse i uttrykket. Til tross for merkets klassiske tendenser eksperimenterer de konstant med stilen sin, og de er ikke redde for å leke med nye detaljer og innovative design. Steinvasket, rå, slitt og kul er noen av nøkkelordene som er med til å beskrive produktene deres. Bukser er ikke bare bukser, ikke hvis de kommer fra dette merket i hvert fall. Det er viktig at du finner det paret som passer perfekt til kroppen din, og som fremhever den personlige stilen din på aller best mulig måte.


Skap din egen personlige look


Jeans er perfekte for å lage en kul hverdagslook, og de er derfor fullstendig uunnværlige i enhver garderobe. Sortimentet fra Replay er bredt og buksene kommer i mange forskjellige varianter. Du finner både stramme og løse modeller, rustikke eller diskrete varianter, i tillegg til bukser i flere forskjellige farger. Det er derfor helt klart jeans for enhver smak blant kolleksjonen. Kombiner et par svarte slim fit-bukser med en løs t-skjorte og et par kule sneakers. På den måten skaper du et urbant og avslappet uttrykk. Prøv også å matche dongeribuksene dine med en flott skjorte og et par pene sko for å skape et antrekk som passer til en kveld ute på byen. Det er utrolig mange muligheter for å skape en personlig stil med et par helt riktige jeans. Det er derfor et absolutt must å ha et par perfekte dongeribukser i garderoben, året rundt.


Ingen kompromisser


Replay følger alltid med på hva som skjer i motebildet. Gode design på jeans er utrolig viktig, men det er ikke alt. Merket går nemlig ikke på kompromiss med hverken kvalitet eller passform. Derfor kan du være sikker på at du alltid får stilrene dongeribukser av høy kvalitet fra dette italienske klesfirmaet.

Fjern alle filter

Replay

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.