Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
Menu
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Basket
0

Din shoppingbag er tom...

Riccovero (101)

Som en bedrift bygget på nesten et århundre med skreddererfaring gjennom tre hele generasjoner er Riccovero et merke med inngående kunnskap om mote og det skandinaviske markedet. Riccovero begynte opprinnelig med dresser, og kolleksjonene har fortsatt et klassisk og tidløst preg, samtidig som de er oppdaterte og i tiden.  Plaggene har en utpreget god passform med skredderarven som grunnsten. Fra pene bluser og skjorter  med trendy detaljer som passer perfekt på kontoret, til en mer laidback sofistikert look som kan brukes til hverdags, har Riccovero utvalget for mennesker med en ren stil.

Historen bak Riccovero startet i 1936 da Einar Kvamme startet sin skredderpraksis. Sønnesønnen bygget etterhvert arven videre og kom i 1986 opp med merkenavnet Riccovero. Tanken var å designe moderne klær med grunnlaget i skredderiet som fag og kultur; noe som fortsatt er grunntanken hos merket.

Med skredderfaget i bunn utvikler Riccovero seg i takt med tiden og forbrukeren for å gi deg pene og klassiske plagg for en skreddersydd look.  

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

101 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.