Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Riccovero

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RICCOVERO

Det hele begynte med design av dresser i den lille byen Olden i Sogn og Fjordane. I dag ser man Riccovero på de mest motebevisste kvinner og menn rundt omkring i hele landet. Merket er kjent for et klassisk look med en moderne twist, og leverer mote til de kvalitetsbevisste.

Riccovero har eksistert i mer enn 3 generasjoner. Einar Kvamme grunnla sin skredderpraksis i 1936, og bedriften har utviklet seg i takt med tiden siden. Skredderpraksisen ble grunnlagt i fantastiske omgivelser i Olden i Sogn og Fjordane. Omgitt av vakre fjell og fjorder ble denne konfeksjonsbedriften etablert, og på 70-tallet ble selskapet videreutviklet av sønnen Jan Kvamme. Med en ungdommelig iver og et pågangsmot, samt en drivkraft om å gjøre noe nytenkende og spennende, overtok Einar Kvammes sønnesønn Finn Einar Kvamme selskapet og introduserte fasjonable dresser på det norske markedet. Den skredderpraksisen som Einar Kvamme hadde fikk da en ny dimensjon, og i 1986 ble Riccovero etablert.


Klær for både kvinner og menn


Den aller første konseptbutikken ble åpnet i Hegdehaugsveien i Oslo i 1999, og siden den gangen har Riccovero vokst og utviklet seg som motemerke i takt med markedet. Nå finnes det 7 konseptbutikker og 3 outletbutikker i Norge, noe som naturligvis beviser den posisjonen merkevaren nå har fått her til lands. I tillegg til hovedkontoret i Olden i Stryn kommune, så har Riccovero et showroom i Oslo. Visjonen og målet med dette showroomet er å skape en atmosfære som speiler visjonen Riccovero har, og hvor kolleksjonene kan bli sett, berørt og opplevd. Riccovero har tradisjonelt kun laget herreklær, men merket lanserte for første gang en damekolleksjon i 2002, og dette satsningsområdet er fortsatt i vekst og modning. Riccovero har alltid vært et merke i utvikling, og det vises tydelig med både herre- og damekolleksjoner bestående av konfeksjon, fritidsklær, sko og tilbehør.


Resirkulerte kjoler


Riccovero er gode til å tenke nytt, og ikke minst til å tenke på miljøet. Derfor har de også lansert kjoler som består av 1005 resirkulerte materialer. Blant disse kjolene finner du den nydelige Mila Dress. Kjolen er en av bestselgerne blant kjolene som tilhører Riccoveros linje av resirkulerbare plagg, og den er designet med et nydelig sommermønster. Det er ingenting som sier ”elegant sommer” som denne kjolen, og som så mange av plaggene fra Riccovero, så kan den brukes til flere forskjellige anledninger. Kombiner kjolen med din favorittstrikk og sneakers, og få en fantastisk avslappet look. Hvis du gjerne vil være litt mer pyntet, så er det bare å ta på seg et par høye hæler. Kjolen er innsvinget og har en elegant og feminin passform. Ta en nærmere kikk på de andre kjolene i sortimentet fra Riccovero. Sannsynligheten er stor for at du finner den neste favoritten din.


Et klassisk og moderne merke


Det har gått over 80 år siden merket ble grunnlagt blant fjord og fjell i 1936. I begynnelsen produserte og designet de for det meste dresser, og nettopp denne klassiske bakgrunnen ses fortsatt i de nye kolleksjonene deres. Designet er fortsatt klassisk og tidløst, men er samtidig oppdatert og moderne. Sammen med en særdeles god passform, så er det ikke merkelig at merkevaren har blitt så populær som den er i dag. Skredderarven er selve grunnsteinen i firmaet og plaggene er pene og klassiske, og gir deg et skreddersydd look.


Elegant norsk design


Riccoveros sterke engasjement og lidenskap for rene silhuetter og et klassisk utseende har fått merkevaren til å utvide seg gjennom årene til å bli et av Norges mest anerkjente motemerker til kvinner og menn. I kolleksjonen finner du spennende plagg med ulike stiler og materialer. Kvinnekolleksjonen omfavner en feminin estetikk, mens herrekolleksjonen rotfester seg i den typiske maskuline estetikken. Selv om plaggene er klassiske, har de allikevel noe ekstraordinært og spesielt ved seg. Dette gjenspeiler seg i implementering av subtile detaljer. Det er nettopp dette som har gjort at Riccovero har fått landsdekkende oppmerksomhet fra kvinner og menn. Sikre deg også noe moderne og tidløst fra kolleksjonen til Riccovero her hos Miinto, og sørg for å fylle opp garderoben din med disse nordiske skattene.


Kle deg stilsikkert i Riccovero-klær


Enten du leter etter elegante hverdagsklær, eller noe unikt for å friske opp skapet ditt, vil Riccovero sin nyeste kleskolleksjon gi deg en selvsikker påkledning som du kan tilpasse utallige anledninger. En enkel Riccovero-genser kan være alt du trenger for å friske opp utseende ditt og gi det et elegant snev. Prøv å bytte ut din ensfargede basisgenser med en fargerik genser for å gi antrekket blikkfang. Kombiner genseren sammen med et par bukser fra kolleksjonen for et stilig utseende. Klærne og yttertøyet til Riccovero kommer i en rekke stiler og silhuetter som passer til nesten enhver anledning og alle menn og kvinner, og derfor er vi sikre på at du vil finne akkurat noe som passer til deg og din individuelle stil.


Riccovero leverer kompromissløs kvalitet


Kompromissløs kvalitet står sentralt hos Riccovero. Dette norske motemerket utforsker styrken til forenklede former som taler til alle som elsker det elegante, klassiske og lukrative. Et tidløst perspektiv kombineres med subtile plagg, noe som resulterer i klassiske design med en moderne vri. Riccovero inkluderer i kolleksjonen sin et bredt spekter av utsøkte stoffer, spennende detaljer og en fasinerende presis skreddersøm. Merket oversetter disse standardene til sine kolleksjoner for herreklær og dameklær, og samler på bakgrunn av dette lojale kunder over hele Norge. Rene linjer og plettfri fabrikasjon hever hvert stykke fra Riccovero og vil garantert tilføre et snev av luksus til din garderobe, så nøl ikke med å fornye garderoben med våre favorittstykker fra Riccovero som vi har samlet her på siden.


Lekre bluser til kvinner og klassiske skjorter til menn


Når du blar deg gjennom kolleksjonen til Riccovero her på siden kan du nok ikke unngå å sette øynene fast i kolleksjonens mange lekre og romantiske bluser til kvinner. Uansett om du er på utkikk etter noe til deg selv, eller en kvinne du er glad i, vil du ikke gå feil med en yndig bluse fra dette motemerket. En bluse er et allsidig plagg som fungerer like godt for daglige aktiviteter som til formelle anledninger, og her på siden vil du finne en bluse etter enhver smak. Pass den sammen med et lekkert skjørt eller en bukse og høyhælte sko, og så er du klar til en tur på byen eller til et festlig arrangement.

I herrekolleksjonen finner du et bredt utvalg av nydelige skjorter i alle stiler for en uanstrengt eleganse. Skjortene er av god kvalitet og passer enhver anledning. En klassisk skjorte i hvit eller lyseblå fra kolleksjonen vil få deg til å se kjekk ut til både uformelle og formelle anledninger, og kan enkelt legges under en dress. Riccoveros mønstrete og mer fargerike skjorter er perfekte til å sette sammen med et par elegante herrebukser for et stilig og utradisjonelt utseende. Utforsk iøynefallende skjorter med blomstertrykk for et evigtrendy utseende. Ta en nærmere kikk på Miintos kolleksjon av herreskjorter fra Riccovero for et moderne og attraktivt utseende.

Fjern alle filter

Riccovero

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.