Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RICK OWENS

Her hos Miinto er vi stolte av å kunne presentere et stort og variert utvalg av lekre design fra Rick Owens. La deg inspirere av merkets unike måte å kombinere et eksklusiv utseende med en uformell stil, og velg mellom gensere, joggebukser, T-skjorter, joggesko og mye mer her på siden.

Rick Owens har lenge vært anerkjent i moteindustrien for sin evne til å blande en gotisk grunge med sofistikert glamour. Med sine slitte jersey-T-skjorter og dekonstruerte bukser med synlige sømmer har Rick Owens signaturstil derfor raskt blitt kjent som ""glunge"" – en blanding av «glamour» og «grunge».


Urbane og unike gateklær for den motebevisste


Den amerikanske motedesigneren begynte karrieren etter at han valgte å slutte å studere ved Otis College of Arts and Design i Loas Angeles i California i USA. I 1994 grunnla Rick Owens sitt motemerke med eget navn, og etter hvert som han fikk mer og mer anerkjennelse fra moteverdenen, valgte California-designeren å flytte produksjonen av linjen sin til Italia og åpne et hovedkontor i Paris.

Sammen med sin partner, Michèle Lamy, utvikler Rick Owens noen ekspresjonistiske kolleksjoner med urbane og unike gateklær for den maskuline og futuristiske moteinteresserte kvinnen og mannen. Her på siden finner du mange av de eksklusive designene fra dette spennende merket som passer til motebevisste, skandinaviske motetilhengere som ikke er redd for å skille seg ut. Fremhev deg selv og din personlighet med design fra Rick Owens, og vis frem din motebevisste og futuristiske side!


Samarbeid med Adidas


Med Rick Owens har du muligheten til å kjøre den uformelle gateklesstilen på en trendy og unik måte. Kvalitetsproduktene fra det amerikanske merket sikrer deg en holdbar, uformell garderobe som du alltid vil elske å ha på deg. På den måten kan du være motebevisst, samtidig som du kan ha god samvittighet for miljøet. Når man kjøper kvalitetsklær som design fra Rick Owens, så får du holdbare klær som varer i mange år. Dermed er du med på å ta et oppgjør med «bruk-og-kast-mentaliteten» som har preget moteverdenen i alt for mange år.

Her hos Miinto finner du Rick Owens-gensere, joggebukser og T-skjorter med både lange og korte ermer. De ikoniske toppene fra merket er preget av en litt lengre lengde som gir stilen din en unik vri. Rick Owens samarbeider jevnlig med Adidas, og samarbeidet har resultert i en sterk linje med maskuline og futuristiske joggesko, som du selvsagt også finner her hos Miinto.

Miinto er et motekollektiv med over 400 butikker forent i samme nettverk. Vi tror på mangfold og gleden ved å kunne uttrykke seg selv, og derfor er vi stolte av å kunne samarbeide med så mange uavhengige butikker over hele landet. Vi har et utrolig stort utvalg av herreklær, kvinneklær, barneklær, sko, tilbehør og mye mer, noe som har gjort Miinto til Skandinavias største moteportal. Vi jobber iherdig for å gi deg den samme gode service og gode opplevelser som du får i fysiske butikker, og du får fri frakt ved kjøp på over 499 kroner. Ta en nærmere titt på det store utvalget av Rick Owens her på siden, og la deg bli inspirert!

Fjern alle filter

Rick Owens

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.