Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RIEKER

Rieker har et stort og bredt utvalg av både damesko og herresko. Og merket produserer noen av de mest komfortable modellene som selges på markedet i dag. Rieker er spesielt populære i Europa hvor skoene deres blir omsatt for mange millioner kroner i året, blant annet sportssko, loafers, sandaler og støvler i mange forskjellige farger og design. Når det kommer til designet av, konsentrerer merke seg for det meste om å skape behagelige og lette sko med polyuretansåler. Dette er med andre ord et merke som prioriterer kvalitet, men som også designer både damesko og herresko som passer inn i den aktuelle moten.


Flere klassikere innenfor herresko og damesko


Når Rieker produserer og designer sko, så fokuserer vi på å lage sko av lær og skinn av den aller høyeste kvaliteten, enten som hovedmateriale eller i kombinasjon med stoff og andre materialer som stemmer overens med det høye kvalitetskravet firmaet har. Det er flere forskjellige modeller fra denne produsenten som har oppnådd stor popularitet og nærmest legendestatus, som for eksempel de elegante loafers med modeller som Doro Whitney og Tamara til kvinner, i tillegg til Garrit og Joshua til menn.


Passer til enhver anledning


Noe av det aller første du kommer til å legge merke til når du tar en nærmere titt på det gode sortimentet av både herresko og damesko vi har her hos Miinto, er at Rieker lager sko som passer til enhver anledning og til enhver smak. Og det er nettopp denne kombinasjonen av stil og komfort som har gjort merke til den globale bestselgeren det er i dag. Hver eneste sko er konstruert etter en særlig mal, Og de utnytter de lette og elastiske komponentene slik at skoene gir brukeren er en unik følelse. Målet er å lage sko som har minimal vekt, en optimal støtabsorbering og som samtidig gir en følelse av at man går barfot. Rieker produserer både damesko og herresko som er helt perfekte til de som setter pris på komfort, men som nekter å gå på kompromiss med godt design og stil. I det store og brede utvalget av sko fra dette fantastiske merket finner du blant annet stilige støvler i klassiske farger, sandaler som passer til både hverdag og fest, sneakers i myke materialer og mye, mye mer. Og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av både damesko og herresko fra Rieker, slik at du lett kan finne et par som passer perfekt til deg.


Historien


Rieker har eksistert i over 100 år, og selskapet ble etablert som en enkel skofabrikk i den tyske byen Tuttlingen av Heinrich Rieker og Carl Seitz. Sistnevnte forlot imidlertid bedriften et par år senere, og da Rieker døde ble selskapet overtatt av de tre sønnene hans på slutten av sekstitallet hadde selskapet vokst seg så stort, at den ble oppdelt i tre deler for å kunne fortsette med å fungere effektivt. Rieker har i dag over 2000 ansatte og hovedsetet ligger i Sveits.

Fjern alle filter

Rieker

Side 1 Av 5