Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

R.M. WILLIAMS

Det australske merket R.M. Williams ble grunnlagt i 1932 av Reginald Murray Williams. Opprinnelig fokuserte Reginald på skinnvarer og klær, men det merket er mest kjent for er uten tvil skoene deres. Selv om de begynte å designe og produsere sko mange år etter at merket ble grunnlagt, så er det støvletter, ankelstøvler og andre typer sko og fottøy som merket først og fremst assosieres med. Her hos Miinto finner du i dag et stort og variert utvalg av fantastiske design i høy kvalitet til enhver stil og anledning.

Det er mange forskjellige designprosesser, og det finnes utrolig mange forskjellige utgangspunkt. Noen starter med design, mens andre tar utgangspunkt i materialene og lar seg inspirere av de mange forskjellige mulighetene som gjemmer seg der. Det er selvsagt også noen som tar utgangspunkt i kvalitet, og det er nettopp det R.M. Williams gjør. Uansett hva designeren tegnet, så handlet det først og fremst om fantastisk kvalitet som ikke ville skuffet kundene deres. Slik var det i gamle dager, og slik er det fortsatt. Nå for tiden er R.M. Williams et anerkjent merke som ofte sees på verdenskjente skuespillere, enestående sportsprofiler, store personligheter, modeller og på tusenvis av andre mennesker som setter pris på merkets kvalitet og klassiske design.


Klassiske støvletter med fantastisk komfort


Det finnes mange klassiske sko- og støveldesign fra R.M. Williams, men det er ett design som overgår alle, nemlig den stilige «Chelsea Boot». Det er egentlig ikke så vanskelig å forstå hvorfor «Chelsea Boot» har blitt en så stor suksess. Det er en støvel som er selve innbegrepet av hva alle designere og moteinteresserte kvinner og menn streber etter, og er et perfekt eksempel på en unik blanding av stilig design og fantastisk holdbarhet.

«Chelsea Boot» fås i flere forskjellige farger og design, men modellene er som regel laget i ett stykke skinn, og er i tillegg til super kvalitet også kjent for fantastisk komfort.


Støvletter til enhver anledning


R.M. Williams presenterer to kolleksjoner i året for både kvinner og menn, og utvalget inkluderer sko, klær og alt innenfor tilbehør av skinn. Det som startet med et par enkle skinnprodukter i et lite verksted i Australia, har nå vokst til et internasjonalt anerkjent motemerke med tilhengere over hele verden. Selskapet vokser stadig mens de utvider distribusjonen og åpner flere butikker over hele verden. R.M. Williams er et eksklusivt merke som vi hos Miinto er stolte av å presentere for deg og tilby sjansen til å ta del i de populære kolleksjonene. Et par «Chelsea Boots» til både kvinner og menn har aldri vært så moderne som nå, og det fantastiske med denne modellen er at den passer til absolutt hva som helst! Støvlettene kan passes sammen med et par jeans, en kjole eller shorts, og brukes gjerne på jobb, fest eller på hyggelige høstturer. R.M. Williams leverer det ultimate design med en kvalitet som aldri svikter. Dette merket lager sko, støvletter, ankelstøvler og andre typer sko og fottøy du kan ha glede av i mange år fremover.

Fjern alle filter

R.M. Williams

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.