Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RODEBJER

Rodebjer er en av de mest anerkjente svenske merkevarene innenfor mote, og ble grunnlagt i 1999. Grunnleggeren av merket er Carin Rodebjer, som siden etableringen av Rodebjer har vært med på å definere og utvikle skandinavisk mote. Her hos Miinto.no finner du et stort utvalg av kjoler, skjørt, T-skjorter og bukser til rimelige priser.


Oppdaget på gaten


Carin Rodebjers karriere startet på en veldig merkelig måte. Den minner faktisk mest om noe fra et eventyr. Hun ble nemlig oppdaget på gaten i New York en dag. Her fikk en moteekspert øye på klærne hennes. Carin hadde selv designet klærne, og denne oppmuntringen fra en moteekspert i motebyen New York gjorde at hun nå våget å satse 100 % på et liv som designer. Det viste seg å være en klok avgjørelse, og selskapet har i dag vokst til å være et av de største merkene innenfor svensk og skandinavisk mote.


Finn klær som passer


Rodebjers vei til suksess har alltid vært veldig enkel. Helt fra starten har man målrettet utformet enkle kleskolleksjoner som kunne passe inn i en travel hverdag. Eleganse og minimalisme er helt klart to ord som har vært med på å definere stilen til Rodebjer. I dag er de spesielt kjent for kimonoene deres, og ikke minst kjolene som er både myke, behagelige og enkle å hoppe inn og ut av. Tankene bak kolleksjonene deres er likevel ikke som så mange andres. Carin Rodebjer har aldri lagt skjul på at hun er en forkjemper for både menneskerettigheter og individualitet. Det er noe som skinner klart gjennom i deres design.


Noe for alle og enhver


Her på Miinto har vi samlet mange av de mest populære produktene deres. Derfor finner du både bukser, kjoler og selvfølgelig deres berømte kimonoer her hos oss. Rodebjers kolleksjoner kjennetegnes ofte ved bruk av mange fantastiske farger, som kan være med til å piffe opp garderoben din på et blunk. Du finner også flere mer tradisjonelle kreasjoner i avdempede farger, hvis det er det som passer deg best. Uansett, så er det uten tvil noe for enhver smak. Rodebjer forhandles i dag i over 20 land. Selve styrken ligger i klassiske silhuetter, og enkle og uunnværlige elementer. Klærne fungerer både til hverdag og fest, og kvaliteten er alltid lekker og imponerende.


Sterk kvinne bak et sterkt motehus


Carin Rodebjer er som sagt en forkjemper for menneskerettigheter, og da spesielt kvinners rettigheter – hvilket er drivkraften som inspirerer henne, og som er selve fundamentet bak hele selskapet. Rodebjer inspireres av lidenskapelige mennesker med sterke idealer og mot til å leve etter overbevisningene sine. Dette avspeiler seg i de kraftfulle uttrykkene kolleksjonene er preget av, og som er med til å gjøre Rodebjer til et unikt og viktig merke. Ikke bare innenfor moteverdenen, men også i resten av verden. Det er derfor ikke så merkelig at Rodebjer har mottatt flere priser i svensk mote, og har høstet stor anerkjennelse for sin unike stil.

Fjern alle filter

Rodebjer

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.