Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ROSEMUNDE

Siden 2004 har Rosemunde produsert og designet dameklær som bidrar til en luksusfølelse i hverdagen. Merket ble relansert i 2012, og i dag lanserer Rosemunde hele fire nye kolleksjoner hvert eneste år. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av lekre design fra dette merket.

Det som kjennetegner dameklær fra Rosemunde, er klassiske klær med fokus på funksjonalitet. Dette ses blant annet på de flotte silketoppene deres, som nærmest har blitt ikoniske. Stilen er gjennomgående feminin og luksuriøs med unike detaljer, og merket legger stor vekt på å være tro mot denne stilen år etter år. Rosemunde er et dansk merke, men har etter hvert vokst seg så store at de nå er representert i mange forskjellige land rundt omkring i hele verden, ikke minst i Kina hvor de i 2016 åpnet den 10. butikken deres i landet.


Design og kvalitet


Når du kjøper en silketopp eller andre dameklær fra Rosemunde, så kan du regne med at det kun blir brukt den fineste silken de kan finne. I kombinasjon med bomull blir de forskjellige klesplaggene myke og behagelige å ha på seg, og huden din kan fortsatt puste og regulere kroppstemperaturen din. Det er nettopp disse fine silkeproduktene mange forbinder med Rosemunde. Toppene er tidløse basisplagg som kan brukes under andre klær, men som også er utrolig flotte i kombinasjon med et skjørt med høyt liv eller et par elegante bukser. Når du kikker på det flotte utvalget av dameklær fra Rosemunde, så finner du også mye annet lekkert. Det danske merket lager blant annet strikkejakker som er myke og som holder deg varm på en stilig måte. Fargene er alltid milde og varme, noen som er enda et kjennetegn for merket. Felles for alle klærne er at du kan bruke dem sesong etter sesong. Basisklær er nemlig noe man alltid trenger, og med dette danske merket blir du ikke skuffet verken når det gjelder passform kvalitet eller design. Det er derfor mange gode grunner til å ta en nærmere kikk på sortimentet og kolleksjonen fra Rosemunde. For med litt forskjellige klesplagg fra dette merket hengende i skapet, så har du alltid noe feminint du kan ta på deg.


Dansk design på sitt beste


Det finnes mange dyktige designere i Danmark, og Rosemunde er en av dem. Merket er alltid tro mot seg selv, og derfor behøver du aldri å være i tvil om at du får tak i et fantastisk kvalitetsprodukt hvis du kjøper klær fra dette merket. Vi er glade for å kunne presentere Rosemunde, og vi er sikre på at du finner dameklær som passer perfekt til deg og din stil her på siden.

Fjern alle filter

Rosemunde

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.