Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

ROTATE BIRGER CHRISTENSEN

«Rotate by Birger Christensen» er ikke bare et hvilket som helst nytt merke. Det er et merke som lager klær tydelig inspirert av de største og viktigste moteepokene, men som fortsatt lager mote man aldri er i tvil om er unik. Det er nettopp derfor vi kun kan anbefale å ta en nærmere kikk på det gode sortimentet av «Rotate by Birger Christensen»-klær som du finner her på siden.

I nærmest hver eneste garderobe i verden ligger eller henger det et klesplagg eller to vi bruker igjen og igjen. Vi behøver aldri å stille oss spørsmålet om det er klær som er moderne eller ikke. Vi behøver heller ikke å spørre om de følger strømningene eller de aktuelle trendene. Det er klær som ligger der som et svar på alle dilemmaene vi har om klærne er passende eller ikke. Nettopp slike klær er det «Rotate by Birger Christensen» lager, uansett om det er snakk om en kjole, skjørt, bluse eller bukser. For man vet at dette danske merket lager klær som alltid er aktuelle – uansett hvordan motebildet ellers er.


Klær du bruker igjen og igjen


«Rotate by Birger Christensen» er et samarbeid mellom Birger Christensen, Jeanette Madsen og Thora Valdimars. Merket og stilen kan beskrives veldig kort, for hvis du liker Ganni, Cecilie Bahnsen, Baum, Pferdgarten og «By Malene Birger», så kommer du til å elske dette danske merket. Det er kort fortalt enda et merke som hamrer Danmark fast på motekartet. Hvorfor er det slik? Som de selv sier, så er «Rotate by Birger Christensen» den type klær du elsker å bruke igjen og igjen. Det er selvfølgelig alltid en utvikling og forandring innenfor moteverden. Klær er moderne og fasjonable en sesong, for så å bli fullstendig umoderne den neste. Det som dette danske merke kan, er å lage klær som forblir en del av garderoben på grunn av designene, snittene, materialene og ikke minst passformen. Det kan hende at du ikke har lyst til å bruke samme kjole i to brylluper etter hverandre, men du kommer uten tvil til å bruke den på neste julefest eller neste sommerfest.


Feminint og unikt


«Rotate by Birger Christensen» kan kort beskrives som morsom, lekende og rimelig. Estetikken er særdeles feminin på alle de gode måtene. Her finner du for eksempel en kjole som er ekstremt kort med puffede ermer, svevende maksikjoler, pyntede blazere, hoppdrakter/jumpsuits av silke og design i alle mulige forskjellige farger. Det er med andre ord klær til enhver modig og motebevisst kvinne. Felles for alle designene er de feminine snittene – for som de selv sier, så vil de omfavne den kvinnelige kroppen og dens kvinnelige former. Det er kolleksjoner som er sexy med knallfarger og vågale silhuetter. «Rotate by Birger Christensen» har uten tvil fulgt med på hvordan motebildet var på 70-tallet, for sortimentet er fullt av inspirasjon fra 70-tallets disko- og glamperiode. Det ses tydelig i de dype V-halsene, omslagskjolene og materialene, men det danske merket er mye mer enn bare resultatet av inspirasjon fra tidligere moteepoker. Når du har på deg klær fra dette danske merket, så er du aldri i tvil om at du har på deg noe unikt.

Fjern alle filter

ROTATE Birger Christensen

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.