Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RRD

Rrd, også kjent som Roberto Ricci Designs, er et motehus som blander tekniske materialer med italiensk stil for å lage nyskapende og funksjonelle plagg. Rrd, med sin lidenskap for mote og teknologi, tilbyr et bredt spekter av både utendørs- og innekleskolleksjoner og har et dedikert fokus på kvalitet, passform og design.

Rrd's Historiske Milepæler


Rrd ble grunnlagt av windsurfingentusiasten Roberto Ricci. Hans egen opplevelse og kjærlighet til seiling satte ham åpent for mulighetene som kom med hurtig utvikling av tekniske materialer. Ricci's visjon ble snart virkelighet da han startet sin egen virksomhet. Han utnyttet sine ferdigheter og lidenskap til fulle, og resultatet er Rrd motehus, preget av det innovative designet og de tekniske kvalitetene.

Utforske Rrd Brandet


Rrd har et bredt utvalg av båndklær for menn, kvinner og barn. Den egentlige styrken er i deres tekniske yttertøy, som smelter sammen fashion-forward design med kvalitetsmaterialer. Rrd produserer også en linje med klær for aktive mennesker, inkludert ting som løpejakker og treningsklær. Stykkene fra Rrd er virkelig unike, og deres enestående design og innovative materialbruk setter dem i en liga for seg selv.

Rrd's Unike Karakteristikk


Rrd har en forpliktelse til å skape klær som er både moteriktige og funksjonelle. Deres klær er moderne og trendende, men designet for å tåle det høyeste nivået av utøvende aktivitet. Det er fusionen av mode og teknologi som virkelig gjør Rrd-merket unikt.

Rrd hos Miinto


Inne på Miinto, kan man se hele utvalget av klær fra Rrd. Fra deres tekniske yttertøy til hverdagsklær, er hver flott detalje og innovativt materiale lett tilgjengelig. Å handle Rrd på Miinto er en helt enkel prosess, og man kan være sikker på at de vil få klær i høy kvalitet som er både fashion-forward og funksjonalitet i spades. Rrd-merket har virkelig funnet sin egne unike oppfatning av mote, kombinert med høy ideell funksjonalitet. Rrd sikrer at du kan se bra ut og føle deg bra, uansett omstendighetene. Oppdag utfordringen av det daglige klesvaksler med Rrd's innovative og teknisk overlegne klær.

Fjern alle filter

RRD

Side 1 Av 10

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.