Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

RUE de FEMME (65)

Mangler du det siste lille ekstra i garderoben? Leter du etter noe som både er moteriktig og av ypperste kvalitet? Rue de Femme lager klær til alle typer motebevisste kvinner, og mulighetene for sammensetning er uendelige. Uttrykk din helt egne stil med moteriktige klær av ypperste kvalitet!

Rue de Femme er en gave til garderoben din. Med merkets flotte design har du muligheten til å skape ditt helt eget uttrykk med et streif av både eleganse og luksus, og det hele får du til kundevennlige priser. Hva med en sofistikert bluse? En slik bluse er både allsidig og klassisk. Uansett om du går etter et knivskarpt og formelt uttrykk som utstråler kraft og klasse, en mer avslappet stil eller kanskje et festlig antrekk som passer til en hyggelig kveld ute på byen, så oppfyller klær fra Rue de Femme alle dine ønsker. Nettopp denne kompatibiliteten med alle hverdagens situasjoner gjør Rue de Femme til noe helt spesielt. Hvorfor ikke gjøre noe godt for både deg og klesskapet ditt, med å innføre et nydelig design?

Mål om strømlinjet skarphet

Rue de Femme er et nytt merke med sterke visjoner og klare mål om design i perfekt form og ekstraordinær kvalitet. Merket er en del av det store firmaet PBO Group, som hele tiden streber etter et gjennomført uttrykk, solid håndverk og ansvarlig produksjon. De har en helt unik bevissthet om hvor viktig det er å ha en dynamisk og progressiv tankegang når det gjelder produksjonen og fremstillingen av klær. Dette er med til å forme firmaets skarpe designprofil. Siden Rue de Femme så dagens lys i 2014, har merket levd opp til standardene satt av PBO Group. Derfor er du også sikret klær i særklasse hvis du velger å berike hverdagen din med merkets skjønne elementer og design. Fremhev det beste ved deg selv, dyrk din indre moteløve og skap positiv oppmerksomhet uansett hvor du går med de fantastiske antrekkene og stilene fra Rue de Femme!

Rue de Femme – til kvinners stil og humør

Fremhev deg selv slik du vil og fortjener. Invester i kvalitetsklær fra Rue de Femme, og vis frem den personlige stilen din på gata, kontoret og med venninnene. Dette merket har en sofistikert stil til alle forskjellige typer kvinner, og du får muligheten til å utforske mange ulike sammensetninger. Du kan for eksempel slippe løs din indre femme fatale, og fremheve det med en elegant og feminin kjole som oser forførende kvinnelighet og selvsikkerhet. Eller du kan vise din mer følsomme side med romantiske farger og detaljer som kjennetegner myk femininitet. Klærne er avslappet nok til hverdagsbruk, fine nok til jobben og andre situasjoner hvor du vil gjøre et godt inntrykk. Det kan selvfølgelig også gjøres til et stilig og flott, festlig look – det avhenger helt av hvordan du setter stilen sammen.

Bli klar til sesongen med flotte klær fra Rue de Femme

Alle kvinner kan finne akkurat det de trenger, lettvint og gjennomført, med en stil fra Rue de Femme. Tilføy nye elementer til garderoben din som lar deg uttrykke den personlige stilen din med en skarp designprofil. Du finner alt fra bukser og kjoler, til bluser og varme jakker. Mønstrene og tekstilene skaper eksklusivitet og stil, kombinert med flotte former og snitt. Uttrykk din enkle, feminine eller helt personlige stil med klær fra Rue de Femme!ANDRE HAR OGSÅ KJØPT:

Kjoler

Smykker

Undertøy

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

65 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.