Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SAINT LAURENT

Yves Saint Laurent var kun 18 år gammel da han ble ansatt som protegé for selveste Christian Dior. Moteverden innså fort hvor stort talent han hadde, men det var nok de færreste, inklusiv Christian Dior, som kunne vite hvor mye dette skulle bety for moteverden. Dette var nemlig startskuddet for en ekstraordinær motehistorie. Saint Laurent er populær med sine vakre vesker, solbriller, tøyvesker og mer.


Banebrytende Saint Laurent


Kun 4 år etter at Yves Saint Laurent ble ansatt, dør Christian Dior. Det betydde at bare 22 år gammel blir Yves Saint Laurent overlevert sjefsstolen på det som også den gang var et av verdens største motehus. Etter 5 år som sjef for motehuset Dior startet Saint Laurent et motehus i 1963 i eget navn; og resten er, som ordtaket sier, historie. Selv om motehuset i dag har skiftet navn til Saint Laurent, er de sylskarpe designene og den underliggende filosofien fortsatt de samme. I 1966 introduserte Saint Laurent som det første couturehuset konseptet luksus pret-á-porter med fokus på ungdom og frihet. Denne begynnelsen representerte et første kritisk skritt i moderniseringen av mote og revolusjonerte det sosiokulturelle landskapet i sin helhet.

Anthony Vaccarello ble utnevnt til kreativ direktør i 2016, og i dag tilbyr Saint Laurent en bred kolleksjon med alt fra klær, solbriller, sko, smykker og briller for både menn og kvinner. Saint Laurent har alltid vært et av de ledende merkene innenfor high-end mote, og det er vanskelig å se at det ikke kommer til å fortsette slik mange år fremover.


Le smoking, The Mondrian og safarijakken


Saint-Laurent står bak en rekke ikoniske kreasjoner som sannsynligvis aldri vil gå av moten. Noen av de mest ikoniske designene fra Yves Saint Laurent inkluderer Le Smoking, The Mondrian og safarijakken. Safarijakken var revolusjonerende fordi den brøt ekstremt med de feminine designidealene. Den er inspirert av militære jakker, men ble et symbol på sensualitet og kvinnelig makt.

Le Smoking er - som navnet også tilsier - en dress for kvinner. Saint-Laurent var den første som noensinne lot kvinner ha på seg smoking, og i dag fortsetter dette å være en av de mest ikoniske og betydningsfulle kreasjonene i motehistorien. Mondrian er Yves Saint Laurents elegante kjole som kombinerer popkultur og couture på aller flotteste vis.


Skaper av banebrytende klassikere


Da Yves Saint Laurent døde i 2008, etterlot han seg et motehus som på alle måter er en av tungvekterne på den parisiske motescenen. Få designere, om noen, har oppnådd den samme hellige statusen blant sine kolleger. YSL var en mester, og hele den samlede produksjonen av hans arbeider er en kunstarv som har bidratt til å forme hvordan menn og kvinner både før, nå og i fremtiden vil kle seg. YSLs design var i sin tid, ofte kontroversielle og innovative, men alltid skarpe og relevante. Over tid har mange av Saint Laurents design blitt klassikere som har klart å overleve motenes skiftende tendenser og innfall. Yves Saint Laurent har aldri hatt som mål å skape klassikere, for som han selv sa det: ”Klassikere var ikke alltid tidløse. De var på et tidspunkt nye, revolusjonerende, banebrytende.”


Et dypdykk i strålende mote


På denne siden gir vi deg muligheten til å ta et dypdykk i strålende mote fra et eksklusivt og anerkjent merke. Her vil du finne alt fra øreringer til klassiske sweatshirts, og om du er på jakt etter en helt ny garderobe, er det ganske sikkert at du vil finne alt du trenger på denne siden.

Du kan med plaggene vi har samlet her til deg, kle deg både avslappet og stilig, men også klassisk og glamorøst. Til felles har alle plaggene god kvalitet og høy komfort. Dette er klær du vil få glede av i mange år fremover, og som alltid vil redde deg ut av en kleskrise. Om du så bare skal velge ett plagg fra ett kvalitetsmerke, så har du kommet til riktig sted.

Saint Laurent er opptatt av å holde seg oppdatert på motebildet, og er ofte et av merkene som setter standarden for fremtidens trender. Dette fører til at du alltid vil være oppdatert på nye trender om du velger en garderobe fra dette anerkjente merket. Du vil være moteriktig til enhver tid.


Stilig tilbehør


Det er ofte slik at et stilig tilbehør er det som skal til for å sette prikken over i-en på et antrekk. Med tilbehør fra Saint Laurent er det intet unntak. De har som du kan se på denne siden et fantastisk utvalg av både solbriller, vesker, smykker og belter. Disse tilbehørene kan du bruke til å piffe opp et hverdagslig antrekk, og få det til å gå fra kjedelig til fasjonabelt med enkle grep.

De populære veskene kan enkelt kjennetegnes ved at logoen er det som fanger blikket først, og er det en ting denne logoen representerer så er det kvalitet. Det samme gjelder solbrillene, som finnes i mange ulike varianter. På denne siden vil du finne et enormt utvalg av solbriller fra Saint Laurent, hvor du står fritt til å velge mellom farger og passform. Tenk over hva som passer til deg og din ansiktsform, og velg farger ut fra dine preferanser.


Fasjonable og komfortable sko


Høye heler eller sneakers? Valget er ditt. Hva med begge deler, slik at du har et par til hverdags og et par til fest? Saint Laurent byr på fasjonable og komfortable sko, som kommer til å holde føttene dine med godt selskap dag inn og dag ut. Utvalget innenfor sko består av alt fra sneakers til loafers og sandaler, til selvfølgelig høye heler som retter opp holdningen din på 1-2-3.

Her hos Miinto har vi samlet mange av de beste skotypene som dette fantastiske merket har designet, med et fantastisk utvalg i både farger og mønstre. Flere av skoene bærer lekre detaljer som utgjør hele skoen, og som kan være det lille ekstra du er på utkikk etter. Filtrer etter størrelse, farger og pris øverst på siden, og gå i gang med jakten på ditt nye skopar. Kanskje det er klassikeren hvor logoen deres er blikkfanget, eller kanskje det er noe helt annet. Uansett er vi ganske sikre på at du vil finne det her hos oss.

Fjern alle filter

Saint Laurent

Side 1 Av 24