Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SALOMON

Salomon er et av de ledende outdoor-merkene på markedet i dag, og har etter hvert faktisk vært det i mange år. Uansett om du skal ut på vandretur i fjellet, joggetur i skogen eller på skitur på vidda, så kan du føle deg både sikker og komfortabel med utstyr fra Salomon.

Salomon er et av verdens førende merker for ambisiøse sportsfolk. I over 60 år har bedriften klart å videreutvikle og foredle en unik evne til hele tiden å skape banebrytende design og innovativ kvalitet. Resultatet er at kolleksjonene deres har vokst stabilt i popularitet blant skiløpere, fjellklatrere og snowboardere over hele verden. Salomon produserer for det meste klær og sko til utfor og langrenn, i tillegg til terrengløp og andre sportsgrener utendørs. De bruker revolusjonerende nye konsepter i produksjonen av snøringer, fjellstøvler, ski og utstyr.


Innovativt design og en konstant voksende yteevne


Gjennom et innovativt design og en høy yteevne leverer Salomon det nyeste til dem som nyter et aktivt liv. Målet er å forvandle nye ideer til konkrete konsepter, og løpende utvide grensene for hva som er mulig. Salomon har alltid vært på forkant med sport og fritid, og det er ingenting som tyder på at de ikke også kommer til å være det mange år fremover. Tvert imot, så innfører Salomon hele tiden nye kvalitetsnivåer i kolleksjonene sine. Det hele foregår selvfølgelig også med stil. Salomon tilbyr solide joggesko og støvler i moteriktige farger som rød, blå, svart og lilla, og hvis man gjerne vil ha et litt mer klassisk uttrykk, så tilbyr merket også diskrete modeller i grå, brun, beige og hvit.


Fra fransk familiebedrift til verdensomspennende gigantselskap


Salomon ble etablert i Annecy, i hjertet av de franske alpene. Bedriften ble grunnlagt i 1947 av Francios Salomon. Han var en stor skientusiast, og sammen med den like skiinteresserte kona og sønnen deres, designet de mange av markedets første skibindinger. I 1997 ble merket en del av Adidas Group, og åtte år senere meddelte Adidas at de hadde avtalt å selge Salomon til Amer Sports i Finland for ikke mindre enn 484 millioner euro. I dag produserer Salomon produkter til forskjellige sportsmarkeder, blant annet utstyr til turer i fjellet, klatring, skiløp og snøbrettkjøring. Kolleksjonene deres selges i dag i over 40 land på fem kontinenter. Tidligere har bedriften produsert inliners, men har imidlertid ikke lansert en ny modell på flere år. Likevel anser mange skatere Salomon inliners som noe av det aller beste som finnes på markedet.


Naturen er viktigst


Når man har en så stor lidenskap for naturen som Salomon har, så kommer det naturligvis et ønske om å ville passe på den også. Salomon har strenge krav til bruken av diverse stoffer i produksjonen. Dette har de gjort for å sikre at både materialer og de ferdige produktene lever opp til gjeldende lover om giftstoffer, produktsikkerhet og miljøet. På nåværende tidspunkt finnes det særlige retningslinjer for Salomons sko, støvler og joggesko, bekledning og utstyr. Salomon hjelper deg med å nyte naturen, og den nytes best hvis alle passer på den.


Fra fjell til løpesti: Salomons ekspansjon i sportsgrenene


Selv om Salomon har etablert seg som en av de ledende merkene innen utendørs utstyr og bekledning, har de også utvidet sin tilstedeværelse innen andre sportsgrener. Salomon har for eksempel lansert en serie med løpesko som har blitt godt mottatt av både mosjonister og profesjonelle løpere. Disse skoene har et innovativt design og er laget i høy kvalitet, slik at løpere kan få maksimal ytelse og komfort på løpeturene sine.


Sykling i alle terreng – Salomons justerbare fjæring gir optimal ytelse


Salomon har også lansert en serie med terrengsykler som er designet for å tåle de tøffeste utfordringene. Disse syklene er laget med avansert teknologi og materialer som gjør dem lette og slitesterke samtidig. Syklene har også en justerbar fjæring som gjør at de kan tilpasses forskjellige terrengforhold og brukerbehov.


Fra fjelltopper til grønnere enger: Salomons engasjement for miljøet


Som et merke som verdsetter naturen, har Salomon også tatt en aktiv rolle i å støtte bevaring av utendørsområder og miljøet. De har samarbeidet med organisasjoner som The Nature Conservancy for å beskytte og gjenopprette viktige naturreservater, og de har også tatt initiativ til å redusere sitt eget miljøavtrykk gjennom tiltak som å bruke resirkulerte materialer og redusere avfall. Salomon fortsetter å være en innovativ aktør innen sports- og friluftslivsmarkedet – og med sitt engasjement for kvalitet og bærekraftig utvikling, er de en merkevare som tiltrekker seg stadig flere lojale kunder som verdsetter både ytelse og miljøbevissthet.


Salomons ryggsekker: Funksjonalitet og høy kvalitet for utendørsaktiviteter


Salomon har et bredt utvalg av ryggsekker som er designet for alle slags utendørsaktiviteter, fra turer i fjellet til løping i skogen. Deres ryggsekker er kjent for sin høye kvalitet og funksjonalitet. En av Salomons mest populære ryggsekker er deres Agile-serie, som er spesielt designet for løping og andre raske aktiviteter. Disse ryggsekkene har en tettsittende passform og er utstyrt med ventilasjonssystemer for å holde deg avkjølt og tørr mens du beveger deg. De har også en rekke smarte funksjoner, som en integrert drikkepose og reflekterende detaljer for bedre synlighet i mørket.


Kvalitet, funksjonalitet og komfort – Salomons ryggsekker for friluftsentusiaster og nybegynnere.


For de som skal ut på lengre turer, har Salomon et bredt utvalg av større ryggsekker, som deres populære X Alp-serie. Disse ryggsekkene er utstyrt med avanserte bæresystemer som gir deg optimal komfort og stabilitet, selv når du bærer tung last. De er også vanntette og har en rekke smarte funksjoner som integrert regntrekk og avtakbart hoftebelte. Uansett om du er en erfaren friluftsentusiast eller en nybegynner på jakt etter en pålitelig ryggsekk, har Salomon noe å tilby deg. Deres utvalg av ryggsekker er utviklet for å møte behovene til alle slags utendørsaktiviteter og gir deg den kvaliteten, funksjonaliteten og komforten du trenger for å utforske naturen med selvtillit og trygghet.


Utforsk naturen med selvtillit og trygghet med Salomon utendørsutstyr


Samlet sett er Salomon et av de mest anerkjente merkene innenfor friluftsutstyr, med en solid historie og en fortsatt ledende posisjon i bransjen. Fra fjelltopper til skogsstier og til snødekte løyper. Salomon har produkter som tilbyr både høy ytelse og stilig design for alle slags aktiviteter utendørs. Salomon fortsetter å være et selskap som streber etter innovasjon og banebrytende design, og det er ingen tvil om at de vil fortsette å være en sterk aktør i markedet i årene som kommer. Hvis du leter etter pålitelige og komfortable friluftsprodukter, så er Salomon absolutt et merke å vurdere.

Fjern alle filter

Salomon

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.