Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe ble grunnlagt i 1993 av brødrene Klaus og Preben Samsøe. Fra å være et rent smykkemerke, tok det ikke lang tid før merket utvidet sine kolleksjoner ved å inkludere premium t-skjorter til herre. I år 2000 tok Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen over ledelsen, og transformerte Samsøe Samsøe til et internasjonalt motehus med fokus på moderne klær, sko og accessories til både dame og herre. Deres anvendelige design bærer tydelige preg av skandinavisk minimalisme og Københavns energiske gatemote. Med rettferdige priser, god kvalitet og en tydelig nordisk look, gjør Samsøe & Samsøe stor suksess både nasjonalt og internasjonalt.

Anvendelig design i premium kvalitet

Med premium materialer, funksjonelle og lekne detaljer, og en ikonisk silhuett skaper Samsøe & Samsøe kolleksjoner som har en personlig og sofistikert tilnærming. Karakteristisk for Samsøe Samsøe er at deres plagg enkelt kan brukes både på kontoret og på fest, på ukedager så vel som i helgen. Bruk plaggene alene, eller gå for en lagvis stil med en deilig strikk over en pen skjorte, kombinert med bukser i en skreddersydd look.

Oppgrader garderoben med sesongens nyheter fra Samsøe Samsøe

En rekke av våre butikker tilbyr et stort utvalg klær, sko og accessories fra Samsøe Samsøe til både dame og herre, og vi har derfor et av landets største utvalg fra det danske merket her på Miinto. Sorter etter nyheter for å se sesongens nyheter først, eller filtrer etter kjønn, farge og kategori dersom det er noe spesielt du er på jakt etter. Hver uke får vi inn flotte nyheter fra Samsøe Samsøe, og du finner et stort utvalg ullgensere, bukser, kjoler og skjorter som matcher sesongens trender og farger.MER INSPIRASJON:

Jakker & kåper

Jeans til dame

Kjoler

Regnjakker

Skinnbukser

Sko til dame

Filter

1049 resultater