Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SAMSØE SAMSØE

Det danske merket Samsøe Samsøe ble grunnlagt allerede i 1993 av de to brødrene Klaus og Preben Samsøe. Når de startet opp, så begynte de faktisk som et rent smykkemerke. Men det tok ikke veldig lang tid før merket utvidet sine kolleksjoner ved å inkludere førsteklasses herre-T-skjorter. I år 2000 tok Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen over ledelsen, og transformerte Samsøe Samsøe til et internasjonalt motehus med fokus på moderne klær, sko og tilbehør for både damer og herrer. Deres anvendelige og stilrene design bærer tydelige preg av den skandinaviske minimalismen og Københavns energiske gatemote som er elsket av så mange. Med rettferdige priser, god kvalitet og et tydelig nordisk utseende, gjør Samsøe Samsøe stor suksess både nasjonalt og internasjonalt.


Samsøe Samsøe tilbyr anvendelig design i førsteklasses kvalitet


Med førsteklasses materialer, funksjonelle og lekne detaljer og en ikonisk silhuett, skaper Samsøe & Samsøe kolleksjoner som har en personlig og sofistikert tilnærming. Karakteristisk for det danske kvalitetsmerket er at deres plagg enkelt kan brukes på kontoret, på fest og i ukedagene så vel som i helgen. Bruk plaggene alene, eller gå for en lagvis stil med et deilig strikkeplagg over en pen skjorte – kombiner gjerne med bukser i en skreddersydd stil.

Kolleksjon etter kolleksjon og sesong etter sesong slipper de klær, sko og tilbehør i sesongens mest trendy farger og stiler, men allikevel har alle deres plagg et tidløst og klassisk design som er ment å vare sesong etter sesong i mange år fremover. I tillegg er bæredyktighet og kvalitet en stor del av merkets DNA. Deres plagg er alltid av best mulig kvalitet, noe som betyr at man får holdbare plagg som varer i mange år. I tillegg har Samsøe Samsøe et stort fokus på å gjenvinne mest mulig materialer, og har som mål å øke deres bruk av bæredyktige materialer med minst 400 % innen 2025. Blant annet er de i gang med å bruke resirkulerte materialer fra gammelt tøy, fibre fra skogbruk og forbrukeravfall i klærne sine. Dette er med andre ord klær du kan ha på deg med god samvittighet.


Samsøe Samsøe fra topp til tå


Dette danske suksessfulle merket har vokst seg så store, at de nå designer alt man måtte trenge i garderoben din. Trenger du en ny, fin kjole til festen? Da har du kommet til rett sted. Samsøe Samsøe designer nemlig stilrene, freshe kjoler som du kan bruke til alt fra på kontoret, til familieselskapet og til det helt store bryllupet. Eller kanskje du er på utkikk etter plagg til basisgarderoben? En god basisgarderobe gir deg mange muligheter i hverdagen. Hvem har ikke våknet opp om morgenen med følelsen av at man ikke har noe å ha på seg? Eller at man er for trøtt til å være kreativ og leke med kombinasjoner og farger for å sette sammen et antrekk?

Med et basisantrekk fra Samsøe Samsøe går man aldri tom for ideer. For når er en enkel bukse og T-skjorte feil? Det ser jo alltid bra ut, og kombiner man det med deres deilige skjerf, ullgensere eller cardigans i tillegg, så er du klar til både sommer, vår, vinter og høst.

Her på siden har vi samlet alt fra merket på ett og samme sted, slik at du på en enkel måte kan få oversikt over vårt store utvalg og velge ut ditt neste innslag til garderoben din, uansett om du er på utkikk etter gensere, skjorter, bukser, skjerf eller noe kult tilbehør. Vi håper derfor du lar deg inspirere! Vår nettside lar deg også sortere og filtrere ut, og helt enkelt kunne finne akkurat det du er på jakt etter. Du kan for eksempel sortere etter nyheter for å se sesongens nyheter først, eller så kan du også filtrere etter kjønn, farge eller kategori.


Minimalistisk og komfortabelt


I tradisjonene med dansk design er klærne minimalistiske, rimelige, komfortable og tilgjengelige. Alt i et sterkt nordisk utseende og vil gi enhver moteriktig mann og kvinne et lekkert uttrykk. Samsøe Samsøe sin kolleksjon vil følge deg fra uke til helg, og fra kontoret til spennende arrangementer med sine unike kvalitetsstoff med lekne og funksjonelle detaljer. Dette motemerket mestrer kunsten med å skreddersy en ikonisk silhuett i en subtil, personlig og sofistikert tilnærming til mote. Essensen hos Samsøe Samsøe ligger i en enkel og grunnleggende tilnærming med et minimalistisk utseende som kan tilpasses en rekke stiler. Godt håndverk og autentisitet er avgjørende i designene for å skape en følelse av diskré luksus.


Et bredt utvalg av stilfulle unisex-plagg


Samsøe Samsøe har et bredt utvalg av unisex produkter som blant annet inneholder T-skjorter i bomull og en rekke gensere med klassiske passformer. Unisex-kolleksjonen gir menn og kvinner stilrene plagg som fungerer til alle slags stiler. Plaggene gir et blankt lerret hvor både menn og kvinner får muligheten til å leke med stilen og kombinere plaggene akkurat slik de ønsker. Den skandinaviske fargepaletten med nøytrale farger gjør seg også her gjeldende, og gjør disse plaggene perfekte i kombinasjon med andre farger og alle slags andre typer plagg og tilbehør.


Samsøe Samsøe – et miljøvennlig valg


Samsøe Samsøe mener vi ikke trenger å ofre stil for bærekraft. De streber etter å bidra til bærekraft der det er mulig. Derfor har de som mål å designe plagg som varer lenge og tar vare på miljøet. Dette skandinaviske motemerket fokuserer på enkelhet og varige stiler for å skape moderne nødvendigheter som kan vare år etter år. De uanstrengte, tidløse, funksjonelle og sofistikerte plaggene gir deg ikke bare et moteriktig utseende, men handelen din vil også ta vare på miljøet.


Miintos stilfulle skandinaviske butikkpartner


Samsøe Samsøe er en av våre skandinaviske butikkpartnere, og vi har her på siden gleden av å gi deg det beste utvalget av håndplukkede varer fra Samsøe Samsøes lekre utvalg i en klassisk skandinavisk stil. Dette motemerket gir alle våre kunder et rent lerret i sitt stiluttrykk, og derfor kan alle våre kunder selv tilpasse stilen og gjøre den mer unik og personlig. En av våre visjoner her hos Miinto er nemlig dette med å gi alle våre kunder muligheten til å finne seg selv, og finne noe fra ulike kolleksjoner som vil fremheve deres helt unike stil og individualitet.


Bidra til vekst ved å handle hos Miinto


Hos Miinto jobber vi etter en forretningsmodell som gjør vår bedrift vellykket, kun når våre butikkpartnere gjør det godt og opplever vekst. Derfor er vi her hos oss opptatt av å sikre at alle prosesser fra når vi velger ut våre butikkpartnere, til vi sender varer ut til våre motebevisste kunder, er nøye planlagte og gjennomtenkte. Ved å gjøre vårt ytterste for å sikre gode kundeopplevelser, sikrer vi både at vi får tilbakevendende kunder og at våre butikkpartnere opplever å få solgt varer fra sine fysiske butikker. Derfor kan du være sikker på at du hos Miinto alltid vil få en god handleopplevelse fra start til slutt, med et helt eksepsjonelt utvalg av markedets beste merkevarer.


Oppgrader garderoben med sesongens nyheter fra Samsøe Samsøe


Vi i Miinto samarbeider med de beste og mest populære selvstendige butikkene i Norge. En rekke av disse butikkene tilbyr et stort utvalg av klær, sko og tilbehør til både kvinner og menn fra Samsøe Samsøe. Det er nettopp derfor vi i Miinto har et av Norges største og beste utvalg av produkter fra dette populære, danske merket.

Hver eneste uke får vi inn det aller nyeste og seneste fra Samsøe Samsøe, og du finner blant annet et stort utvalg av deres ullgensere, bukser, kjoler, skjørt, bluser, skjorter og topper som alltid passer godt sammen med sesongens friskeste trender og farger.

Fjern alle filter

Samsøe Samsøe

Side 1 Av 10

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.