JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Samsonite (42)

Samsonite er en av verdens ledende leverandører av kvalitetskofferter og reisevesker. En av kofferttypene de er kjent for er de robuste trillekoffertene i aluminiumslook med hardfront laget av vevd polypropylen. Disse er svert slitesterke og mange av koffertene kommer med hele ti års garanti. En koffert fra Samsonite er laget for å vare. Samsonite handler om trygghet – om å vite at kofferten din faktisk tåler å være med på reise og at laptopvesken vil beskytte laptopen.

I over hundre år har Samsonite perfeksjonert kofferter og kommet med innovasjoner innenfor reisevesker, bagger, ryggsekker, reisetilbehør, og nå også vesker for bærbare maskiner og andre bagger for elektroniske artikler. Mange av koffertene har blant annet fire hjul som endrer retning etter hvilken retning man drar kofferten i. Dette gjør at du kan trille kofferten når den står rett opp og ned, og ikke trenger å vippe kofferten på ett sett hjul for å trille den.

Bruk en større koffert eller bag til lengre feriereiser eller kjøp en koffert som er tilpasset flyselskapenes mål for håndbagasje for helgeturer. Samsonite har også praktiske hverdagsvesker i pent design.

Du kan finne tradisjonelle reisevesker i sort, eller kofferter i friske farger og lekkert design. Velg mellom hardfront eller slitesterkt stoff og vær trygg på at du vil ha en robust reisevenn i år framover. På miinto.no kan du kjøpe et utvalgt håndplukkede produkter fra Samsonite, alt fra iPhonedeksler og iPad-sleeves til kofferter. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

42 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.