Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SAMSONITE

Samsonite er detaljenes mester når det kommer til kofferter. Selskapet ble grunnlagt i 1910, og har siden laget kofferter og reisevesker i absolutt toppkvalitet. Hos Samsonite er funksjonalitet avgjørende. Så når du kjøper en koffert, tralle, kabinkoffert eller noe annet fra merket, kan du være sikker på at man har tenkt på alle detaljene, og at den er så praktisk som overhodet mulig. Samtidig er koffertene fra Samsonite preget av å være veldig solide og holdbare.


Et merke med lang historie


Som et av de originale merkene for reisetilbehør, har Samsonite fortsatt å utnytte deres håndverk- og innovasjonsarv som de har bygget opp i løpet av mer enn 100 år. Og her hos Miinto finner du et bredt utvalg av kofferter fra dette anerkjente merket. Både såkalte kabinkofferter som er tilpasset dimensjonene til kabinbagasje, eller de veldig brukervennlige firehjulsspinnerne. Du finner kofferter og vesker som passer til enhver tur, enten den er kort eller lang. Med en koffert fra Samsonite velger du et produkt som du kan være sikker på vil vare i mange år.


Koffert til enhver anledning


Samsonite har et stort utvalg av forskjellige modeller av vesker, kabinkofferter og store kofferter. Du finner blant annet vesker og kofferter med to hjul, samt kofferter med fire hjul, de såkalte spinnerne, som gjør det enkelt å håndtere kofferten og gir ekstra komfort på turen. Du kan velge mellom kofferter med soft case eller hard case, og kolleksjonen består av kofferter i alle mulige størrelser, slik at du kan finne en som passer perfekt til deg.


Koffert og med garanti


Samsonite-produktene er grundig testet for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene. Hvis det oppstår et problem med ditt Samsonite-produkt, og problemet skyldes material- og produksjonsfeil, vil Samsonite, etter eget skjønn, enten reparere eller erstatte produktet i samsvar med gjeldende garantibetingelser. Garantien gjelder imidlertid bare for den første kjøperen / mottakeren av produktet, og garantiens varighet vil fremgå av garantikupongen som fulgte med produktet. Garantien dekker bare produksjonsfeil og dekker ikke skader forårsaket av feil bruk (for eksempel transport av uvanlige gjenstander), uaktsomhet, ulykker, riper, ekstreme temperaturer, løsemidler, syre, vann, normal slitasje eller transportskader. flyselskaper. Men denne garantien er global, noe som betyr at du kan få en kabinkoffert, computerveske eller hvilken som helt veske eller koffert fra Samsonite reparert på ethvert av servicesentrene deres i verden. Og det er godt å vite! Så ta en nærmere kikk på sortimentet av Samsonite her på siden, og finn en koffert som dekker dine behov, og som du kan være sikker på tar vare på klærne og gjenstandene dine på hele reisen.

Fjern alle filter

Samsonite

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.