Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

second female

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SECOND FEMALE

På den skandinaviske motescenen finner du Second Female, som med sine minimalistiske og tidløse kreasjoner gir klassikere som kan være en del av garderoben din i mange år fremover. I tillegg har de «fingeren på pulsen», og deres flotte kolleksjoner byr derfor også på tidløse klassikere med en vri på tidens trender. Second Female streber etter å kreere elegante og funksjonelle antrekk til fornuftige priser, der deres skaperfilosofi hyller både fortidens og nåtidens forskjellige stilarter. Alle kvinner fortjener et garderobeskap som bugner av klassikere som kan sammensettes på kryss og tvers, alt etter anledningen. Nettopp dette får du med klær fra Second Female.


Inspirasjon fra det skandinaviske motebildet


Merkenavnet henter inspirasjon fra det skandinaviske motebildet, som bærer preg av enkle snitt og en enkel fargepalett med myke og lyse nyanser. Likevel finner du også etniske trykk og bohem-mønstre i kjolene og blusene deres, noe som vitner om en eksperimenterende og lekende tilnærming til design og mote. Det er nettopp kombinasjonen av nordisk design, med eksotiske detaljer og farger, som gjør at kolleksjonene fra Second Female alltid har et nytt, men samtidig velkjent uttrykk når de kommer i butikkene. Et særpreg ved kolleksjonene deres er silhuettene, som har for vane å være oversized, men med feminine utskjæringer og detaljer. Du kan for eksempel bruke en litt for stor cardigan i en avdempet nyanse over en kjole i et raffinert trykk for å skape balanse og kontrast mellom det minimalistiske og eksotiske uttrykket.


En klassisk, men allsidig garderobe med Second Female


Med Second Female kan du skape en moteriktig garderobe med klassikere i god kvalitet som kan benyttes i mange år fremover. Uansett om du er på utkikk etter en klassisk hvit bluse eller en oransje genser, kan du finne det i deres fantastiske utvalg. Deres mål er å skape en funksjonell og moderne garderobe som gir kvinner muligheten til å kle seg komfortabelt og elegant. Det er viktig at man kan uttrykke den personlige stilen sin gjennom sine antrekk, og det får du mulighet til med Second Female, siden man kan blande og sette sammen de mange forskjellige antrekkene på forskjellige måter. Du kan velge å ta på deg klær fra Second Female fra topp til tå, eller også bare bruke et enkelt plagg som en luksuriøs detalj i antrekket ditt.


Elegant utseende til hverdag og fest


I alle kolleksjoner finner du en rekke basisstiler i tillegg til de mer eksperimenterende antrekkene. Derfor er det her helt sikkert inspirasjon å hente for alle kvinner. Er du på jakt etter et sofistikert utseende, kan du velge et skjørt i et enkelt snitt og kombinere det med en ensfarget bluse. Dette kan du eventuelt toppe med en flott jakke i en rosa nyanse. Slik oppnår du et klassisk skandinavisk uttrykk, men med en finurlig fargevri. Hvis du derimot er på jakt etter et mer sprudlende antrekk som ikke går ubemerket hen i gatebildet, kan du la deg inspirere av av deres mange fargerike kjoler.. Et kjennetegn ved Second Female er deres eminente forståelse for kvinnens behov, noe som kommer til uttrykk i enhver kolleksjoner. Kvinner søker antrekk som kan brukes til hverdag og fest, og det sørger Second Female for ved å utforme moteriktige klær i høy kvalitet. Ved å bare ta på et elegant belte eller en jakke, kan du løfte antrekket ditt fra hverdag til fest og vice versa.


Festklar med nydelige paljettkjoler fra Second Female


Paljettkjoler har alltid vært den beste stilen for å øke glamfaktoren. Uansett hvilken vei motetrender går, er paljetter alltid i stil for spesielle anledninger, og med god grunn: Hvem elsker vel ikke noe glitrende? Second Female har virkelig fanget trenden på beste vis og gir deg derfor et nydelig utvalg av glitrende paljettkjoler som vil gjøre deg festklar til enhver spesiell anledning.

Kjoler med paljetter fanger garantert oppmerksomheten, da de utstråler selvtillit. En glitrende stil kan ikke gå ubemerket hen og vil gjøre at du vil skille deg ut i mengden på en moteriktig måte. Uansett om du er på vei til en nattklubb, en formell spesiell anledning, eller bare ønsker å skinne på en fest, er paljetter alltid en god idé. Gå for en glitrende stil med en iøynefallende paljettkjole fra Second Female. Glitre i rike nyanser som svart og gull, og se strålende ut med din paljettkjole. Hvis kjoler ikke helt er din greie, så får du hos Second Female også et utvalg av paljettskjorter som passer pent sammen med et par bukser eller et skjørt, gjerne i kombinasjon med et par høyhælte sko for det ultimate festantrekket.


Varme og moteriktige strikkegensere og cardigans


Kle deg komfortabel og uformelt samtidig som du får et søtt utseende med de nyeste trendene og stilene på genserne og cardiganene fra Second Female. Sprit opp skapet ditt med overdimensjonert strikk, pene pastellfarger eller gensere og cardigans med spennende trykk fra Second Female. Få et utvalg av overdeler som alle vil spørre om å få låne!

Second Female sørger virkelig for å gi deg et grunnleggende utvalg av nydelige gensere og cardigans, og gir garderoben din stilsikre basisplagg du kan bruke som faste valg til mye. Hvis du trenger å gå ut døren kan du enkelt dra på deg en myk genser eller cardigan sammen med et par jeans, for et enkelt og uformelt antrekk. Skal du ut på middag vil en genser med trykk fra Second Female sammen med et skjørt eller en skinnbukse være et perfekt valg. Du er bare noen få klikk unna å legge til dine favoritter fra Second Female i handlekurven.


Bærekraft i fokus


Second Female er et motemerke som verdsetter bærekraft når de arbeider med å produsere deres kolleksjoner. Bevisstheten omkring hvor miljøskadelig moteindustrien er har gjort at dette merket satser høyt innenfor bærekraft. Derfor tar de flere miljøvennlige valg når de produserer deres kolleksjoner, og for hver ny kolleksjon tenkes det inn flere og flere bærekraftige metoder.

Second Female gjør en stor innsats når det kommer til å skape klær på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Derfor bruker de bærekraftige materialer og etiske produksjonsprosesser så mye de kan, uten at det går på bekostning av kvaliteten på plaggene i deres kolleksjon. I kolleksjonene finner man resirkulerte materialer som blant annet polyester, bomull og tekstiler med naturlig nedbrytbare fibre. Når du handler fra Second Female kan du derfor være sikker på å støtte et merke som hele tiden ønsker å forbedre seg innen bærekraft, samtidig som du vil se flott ut med deres plagg på. Miintos plattform er også et mellomledd med over 2000 merkevarer og kunder rundt om i Europa. Ved å handle hos Miinto er du med på å redusere at det overproduseres klær og motetilbehør, da vi selger unna allerede produserte varer fra våre samarbeidspartnere. Så elsker du mote og miljø er dette virkelig merket og stedet for deg.

Fjern alle filter

Second Female

Side 1 Av 3