Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SEE BY CHLOÉ

Her har du muligheten til å stifte nærmere bekjentskap med et verdenskjent merke. Her er Parismote blandet med skandinavisk avslappethet. See by Chloé blander nemlig Oh la la med solid norsk grunnfjell.

See by Chloé er en underavdeling til motemerket Chloé. Merket er kjent for sine aktuelle motedesign, og er kjent for å blande tendenser fra Paris med pragmatiske utendørselementer. Man kan alltid gjenkjenne selve kjennetegnet for designene fra dette selskapet. Alle plaggene og gjenstandene er nemlig preget av en umiskjennelige romantikk og femininitet.


Mote for unge og sofistikerte kvinner


See by Chloé har alltid vært blant de fremste når det gjelder strategier og kolleksjoner som når ut til en stor del av moteinteresserte mennesker med high fashion. En av ambisjonene til selskapet er nemlig at catwalk ikke kun skal handle om haute couture, men også om ready-to-wear. Det har selvfølgelig ikke gått ubemerket hen og det har vært stor oppstandelse i moteverden på grunn av dette. Kundene og forbrukerne er dog veldig glade, fordi det nå er flere som kan kle seg i franske design med en tydelig og etterspurt merkeverdi. Dette blir sett på som en hyllest til moteelskere over hele verden. Vi er helt enige og er stolte av å kunne presentere et bredt sortiment her hos oss. Her kan du finne alt fra en flott skjorte til en elegant og moteriktig kjole. Alt er laget av de aller beste materialene og produsert ved hjelp av dyktige håndverkere.


En ungdommelig og unik stil


Målgruppen for det franske merket er unge kvinner med sans for mote og god stil. Segmentet har i takt med trendene i tiden funnet sin egen stil, men er selvsikre nok til å ta sjanser. Det er ingen ting som heter stillstand innenfor moteverden og selv om du har funnet din egne og personlige stil, så utvikler du hele tiden stilen din. Det kan hende du ikke er klar over det, men som moteinteressert følger man jo automatisk med på hva som skjer, og er det noe man liker så tar man det til seg. Det er nettopp nye trender man kan ta til seg hos See by Chloé. Det er fransk toppdesign på sitt aller beste, og den etterspurte underlinjen passer perfekt til en flott hverdagslook. En slik stil behøver ikke å være så «damete» som tilfellet kan være hos modermerket. Det betyr at du får en mer ungdommelig stil med klær fra dette merket og et mer dristig uttrykk. Hvis du for eksempel velger en kjole fra See by Chloé, så vil du merke dette med én gang, samtidig som kjolen vil ha individuelle detaljer og former som man ikke ser hos andre merker. Dette er noe av det som gjør merket helt unikt.

Fjern alle filter

See by Chloé

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.