Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

selected femme

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SELECTED FEMME

Selected Femme tilbyr klær til kvinner som ønsker å kle seg fasjonabelt til enhver anledning. Merket har sterke røtter i den skandinaviske og nordiske designtradisjonen, og tilbyr klassiske og minimalistiske stiler kombinert med de nyeste trendene fra den internasjonale motescenen. De fokuserer på å skape enkel og personlig mote basert på feminine, elegante og moderne kolleksjoner inspirert av klassisk design. Med klær fra Selected Femme får du med andre ord moteriktige design som passer til enhver garderobe.


Feminin mote til enhver anledning


Mye av inspirasjonen til designene i kolleksjonene er hentet fra ikoniske kvinnelige skikkelser som i et historisk perspektiv har gjort seg bemerket i den internasjonale moteverdenen. Merket kombinerer denne designfilosofien med de nyeste motetrendene, slik at du alltid får det beste fra både den klassiske og den moderne moteverden. Med Selected Femme kan du glede deg over det beste fra skandinavisk mote med lekre detaljer og god kvalitet som passer inn i enhver garderobe, uansett stil. Kolleksjonene er fulle av individuelle design som er perfekte som et supplement til enhver moteinteressert kvinnes basisgarderobe.

Designene kan enkelt styles til et personlig utseende, og er derfor helt perfekte hvis du gjerne vil oppgradere garderoben med en mer individuell og feminin stil. Kort sagt, så passer mote fra Selected Femme til moderne kvinner som er ute etter en feminin og minimalistiske stil som passer til enhver anledning.


Selected Femme gir deg en minimalistisk basisgarderobe


Det er noen basisplagg vi alle bør ha i garderoben vår, og er det nettopp dette du er på jakt etter, da har du kommet til helt riktig side. Selected Femme inkluderer alltid en rekke basisplagg i sine kolleksjoner i fine materialer til en budsjettvennlig pris. Er du på jakt etter en pen strikkegenser finner du en rekke varianter i ull og mohair som vil holde seg fine lenge, uten at det svir i lommeboken. Eller er du på jakt etter en ny hvit T-skjorte til jeansbuksene dine? Selected Femme har også et stort utvalg alt-mulig-T-skjorter i ulike snitt som holder passformen fint etter bruk og vask. Leser du produktbeskrivelsen til de relevante produktene finner du informasjon om plaggets materiale og passform.

Selv om Selected Femme tilbyr mote basert på basisprodukter av god kvalitet til garderoben din, kommer du garantert ikke til å bli skuffet over utvalget av både tidløse og moderne kreasjoner blant kolleksjonene fra det populære danske motemerket. Du kan velge fra et vell av farger, mønstre og trykk som kan gi deg en forfriskende ny stil som henter inspirasjon fra sesongens siste trender. Her kan du kombinere både klassiske og elegante stiler med mer trendy og moderne design. Det er enkelt å la seg inspirere av de nyeste trendene fra moteverden. Designene er en invitasjon til å utforske et klesunivers som er preget av kolleksjoner som er både minimalistiske og detaljerte, kolleksjoner som klarer å balansere det feminine, det enkle og det kule samtidig. Uansett om du leter etter kjoler, jeans, jakker eller sko som kan fremheve din daglige stil, vil du garantert finne design som gjør deg enda flottere – uansett anledning.


Elegant og snerten mote for enhver sesong


Uansett om du er en ung fashionista med en forkjærlighet for den nyeste moten eller en moden kvinne som elsker klassisk skandinavisk mote, vil du raskt kunne skape en moteriktig hverdagsstil basert på gode kvalitetsklær hele året. Selected Femme tilbyr motekolleksjoner for alle sesonger og årstider. Uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter, vil du kunne finne topper, skjørt, yttertøy og sko som passer den aktuelle sesongen. Det gode utvalget gjør at du kan skape en enkel og uformell stil som passer til humøret ditt, uansett om du er interessert i de trendy printene og mønstrene som er på moten nå, eller om du er mer interessert i noe mer klassisk, minimalistisk og tidløst med dempede farger.


Moteriktig yttertøy fra Selected Femme


Selected Femme gir deg et utvalg av yttertøy som i seg selv er elegant, stilrent og eksklusivt. I kolleksjonen av yttertøy finner du jakker, kåper og trenchcoats som skiller seg ut for deres kvalitet, design og rene silhuetter. Den nye kolleksjonen av yttertøy fra Selected Femme spenner fra klassiske strukturerte former som forretningskvinnestilen, til mer komfortable og avslappede linjer. I tillegg finner du et bredt spekter av klassiske trenchcoats og overdimensjonerte vinterjakker, som vil passe til enhver anledning.

Selected Femme sitt yttertøy har til felles at alle plaggene er sofistikerte og elegante, men også minimalistiske og moderne. Damekåpene fra Selected Femme er ikoniske utendørsklær for garderoben din som aldri vil gå av moten. Hver sesong tilbyr Selected Femme nye yttertøyskolleksjoner med nye farger, modeller, silhuetter og mønstre.

Oppdag alle modellene og den stilrene og skandinaviske merkevaren og bla gjennom alt fra klassiske lange kåper og trenchcoats i en klassisk beige farge, til varme boblejakker.


Bukser i alle passformer og fasonger


Den perfekte buksen finner du uten tvil hos Selected Femme. Hver eneste kvinne har en buksekolleksjon i garderoben, men bukser kan man aldri få nok av, og når du skal investere i et nytt par så skal du veldig gjerne se mer på siden her. Selected Femme gir deg mange forskjellige buksemodeller som du kan style på uendelige måter.

Selected Femme har vi et supersøtt utvalg av forskjellige buksedesign, farger og trykk. Dette er virkelig stedet å være for både smarte jobb-bukser og supertrendy vide bukser med høy midje. Når du handler fra Selected Femme vil du alltid få klær som følger de siste trendene. Ønsker du å slenge deg på trenden med bukser som har vide bukseben, har Selected Femme en rekke modeller i denne kategorien. Trenger du et par pene og uformelle bukser, vil en klassisk svart bukse være perfekt. Velg blant Selected Femmes mange svarte bukser, i forskjellige materialer som blant annet dongeri og skinn. Finn din nye bukse i kvalitetsmaterialer og style den med dine favoritt-topper, gensere og cardigans fra samme kolleksjon.


Bli trendy med et skjørt fra Selected Femme


Uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter, så kan du kle deg opp med et lekkert skjørt fra kolleksjonen til Selected Femme. I kolleksjonen finner du en rekke flatterende modeller som vil få deg til å føle deg feminin og som du kan style akkurat slik du selv ønsker. I utvalget av skjørt fra Selected Femme finner du en rekke klassiske, knelange modeller i forskjellige materialer. Du finner også et bredt utvalg av skjørt med lekre detaljer og mønster som vil kle opp et hvilket som helst antrekk. Uansett om du trenger et skjørt til varme sommerdager, eller om du trenger et allsidig skjørt som lar deg pynte deg opp om både høsten og vinteren, skal du se til Selected Femmes stilfulle skjørt i høy kvalitet.

Gå for et festskjørt til høytidssesongen eller et maxi-skjørt kombinert med en kjole for et elegant kontorantrekk. Kombiner skjørtene med en av Selected Femmes mange søte gensere, cardigans eller basistopper for et stilig utseende. I kolleksjonen finner du skjørt i mange forskjellige materialer, men et av kolleksjonens signaturskjørt er uten tvil deres knelange skjørt i lammeskinn. Prøv et skinnskjørt til en rekke stiler, og pynt umiddelbart opp antrekket med dette iøynefallende plagget. Style det hele med et par lange støvletter for et uslåelig antrekk!


En del av Bestseller


Selected Femme inkluderer damesortimentet til det danske varemerket, Selected. Merket er en del av Bestseller, en dansk familiedrevet klesbedrift fra 1975. Damekolleksjonen Selected Femme, har en sterk skandinavisk estetikk, og den minimalistiske og klassiske stilen som kjennetegner deres design går igjen i hvert eneste plagg. Selected Femme blander alltid tidløse klassikere med det siste, nyeste og mest populære på motefronten. Med et ønske om å skape feminine silhuetter med et kult preg, designer de tidløs mote full av overraskende detaljer og skjæringer. Deres kolleksjoner består av elegante kåper og jakker, trendy bukser og jeans, gode ullgensere og klassiske T-skjorter i fine materialer for motebevisste kvinner. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av det beste de har å by på.

Fjern alle filter

Selected Femme

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.