Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SELECTED HOMME

Er du på jakt etter en skjorte, jeans eller shorts i avslappet design og klassiske linjer? Så er Selected Homme perfekt for deg. Her får du kvalitet og stil på samme tid!

Det danske merket ble grunnlagt helt tilbake i 1997. Det er ikke snakk om mer enn litt over 20 år siden, men det er lang tid innenfor moteverden. Merket ble stiftet som en underavdeling av Jack & Jones, og Selected Homme ble derfor solgt i mange butikker med dette merket over hele verden. Salget gikk strykende og snart vokste kolleksjonene seg for store til å være i samme butikk som det andre. Derfor valgte konsernet som står bak begge merkene å skille de to fra hverandre i 2008, og merket fikk sine egne butikker. Merket hadde inntil da designet herreklær, men snart begynte Selected Homme også å lansere kvinnekolleksjoner under et eget kvinnemerke.


Skandinavisk og internasjonal


Bestseller er konsernet bak merket, og Selected Homme har nå utviklet seg til å bli et av de mest populære merkene. Det skyldes ikke bare en stigende popularitet i Europa, men også i Asia og da spesielt i Kina. Merket lager stilrene produkter med en nordisk touch. Dette er noe som spesielt tiltaler de moteinteresserte mennene utenfor Europa. Den rene skandinaviske stilen blir mer og mer populær rundt omkring i verden, noe Selected Homme er et bevis på. Den gjennomgående røde tråden i designene hos merket er en avslappet stil med internasjonale snitt. Det er altså en fantastisk kombinasjon av det beste vi har å by på fra Norden, mikset med det beste fra utlandet. Det er dette som kalles en tidløs stil. Den endrer seg ikke så mye år etter år, noe som betyr at klær fra dette danske merket er en god investering. Tidløshet blir tross alt aldri umoderne og er en sikker vinner sesong etter sesong.


Tidløs mote og lang holdbarhet


Kvalitet er utrolig viktig hvis man skal kunne designe flotte klær, og man skulle nesten tro at Selected Homme har gått på kompromiss med kvaliteten, siden designene er så lekre og stilrene. Dette er altså ikke tilfellet. Alle produktene er produsert av myke og holdbare materialer som tåler bruk hver eneste dag. Klær fra det danske merket er slitesterke og holder år etter år ved vanlig bruk. Det ville jo være dumt å ha et tidløst design hvis klærne går i stykker etter kort tid. Derfor kan du rolig investere i en ny skjorte, jeans eller shorts til hverdagsgarderoben din. Det store utvalget av de nyeste kolleksjonene deres betyr at du kan finne alt det du trenger for å skape et stilrent og moderne antrekk som holder, og som kan brukes til alle anledninger. Det gode ved klærne fra Selected Homme er blant annet at de kan kombineres med andre elementer på uendelig mange måter. Det tidløse uttrykket og de rene linjene passer simpelthen sammen med det meste, og du har alle muligheter for å skape din egen og personlige stil med klær fra det danske merket.

Fjern alle filter

Selected Homme

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.