Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SHOE BIZ COPENHAGEN

Velger du et par sko fra Shoe Biz Copenhagen, får du sko som virkelig er tro mot sine røtter og har sin egen identitet. Merket har alltid holdt seg til sine verdier og tradisjoner innen dansk design, og skoene blir sett på som både klassiske og eksklusive.

Etter at de startet opp på tidlig 40-tallet holder de fortsatt en god posisjon i den danske moteindustrien. En viktig suksessfaktor har vært selskapets evne til å holde seg nysgjerrig og våken overfor det som skjer rundt oss; Miljø, atmosfære, ungdommen, kulturen med mere.

Portfolioen til Gardenia Copenhagen har blitt stor siden de begynte, og er i dag preget av vakre silhuetter, klassiske og edgy design, høyeste kvalitet når det kommer til materialer og funksjon, og ikke minst et stort hjerte for detaljer.

Gardenia Copenhagen tilpasser seg ikke bare etter tendenser - men er et trendsettende navn som skyver grensene og inspirerer til nye trender.


Stiletten - Selve kjennetegnet til Shoe Biz


DNA-et fra Shoe Biz Copenhagen og Gardenia Copenhagen er stiletten. Den er en stor del av selskapet og bærer med seg et godt rykte basert på det gode håndverket, den høye kvaliteten og den gode komforten. Merket har også alltid et sterkt fokus på sesongens trender som de tar med seg når de skal utforme en ny kolleksjon.


Shoe Biz Copenhagen - merket


Selv om Shoe Biz Copenhagen er en del av Gardenia Copenhagen, er det likevel eksklusive design. Det som kjennetegner Shoe Biz er at dameskoene alltid er smarte, delikate og behagelige. I tillegg garanterer de god passform, og den gode slitestyrken lover at de kommer til å holde godt i årene fremover. Disse skoene er perfekte når du skal gå for den avslappede stilen og vil ha på deg et par trendy sko. Bare ta en titt på utvalget hos oss på Miinto!


Utvalget - fra boots til sandaler til veske


Shoe Biz kan by på trendy chunky-boots i skinn med halvhøyt skaft og ribbestrikk i sidene. Og med den kraftige platåsålen vil dette alltid være en innertier. De som har fått navnet Prima Vaca Alfa er skoletter som er perfekte til høst-, vinter- og vårsesongen. Skoene er helt normale i størrelsen så når du skal bestille disse fra Miinto kan du forsikre deg om at de vil passe deg.

Når det kommer til sommersesongen så passer de lekre og trendy Sila mix sandalene fra Shoe Biz Copenhagen perfekt til ethvert antrekk. De er luftige og komfortable med chunky gummisåler. Rundt ankelen går det en lakkrem, mens over vristen er det kraftige skinnremmer. Den lukkes med en spenne på siden er har en veldig behagelig såle med god komfort.

Vi kommer heller ikke unna Shoe Biz uten å nevne den lekreste vesken, Ted. Med de elegante vevde skinn-detaljene og myke finishen, så er dette den rette vesken å ta med på shopping. Vi lover deg at dette kommer til å bli din beste venn fremover, som alle venninnene dine kommer til å misunne deg. Hos oss på Miinto vil du finne den i fargene brun og beige.

Fjern alle filter

Shoe Biz Copenhagen

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.