Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SISTERS POINT

For alle de som har en litt leken tilgang til livet, og som gjerne vil ha ukompliserte, men fortsatt feminine og moteriktige klær, så er Sisters Point helt perfekt. Det erfarne danske merket er alltid aktuelle, og kommer ustanselig med fantastiske kreasjoner til den stilbevisste storbyjenta.

Dette danske merket har sin base i Danmarks neststørste by, Aarhus. Og herfra har klesmerket levert moteklær til utrolig mange kvinner siden 1994. Da Sisters Point ble grunnlagt var målet å skape et klesfirma som henvendte seg til spesielt unge med sans for god design og mote, og som kjapt kunne videreformidle de forskjellige motetendensene. Mange merker lanserer to kolleksjoner i året, men dette danske merket hadde lyst til å skille seg ut fra mengden, og sender løpende nye design på gaten. Det er derfor et evig aktuelt merke som konstant har fingeren på pulsen når det gjelder hva som skjer i moteverden.


Fast fashion


Det å hele tiden komme med nye antrekk og design, er et fenomen som kalles fast fashion. Det er nok litt mer vanlig i dag, men den gangen var det revolusjonerende og banebrytende innenfor tradisjonelt kolleksjonsklær. Sisters Point var noen av de aller første til å gjøre dette, og er derfor ekte eksperter på å følge moten – alltid. Hos oss finner du et stort utvalg av klær fra dette spennende merket, og utvalget er særdeles bredt. Her er det med andre ord helt sikkert noe som passer perfekt til deg og dine behov.


Ukomplisert og aldri kjedelig


Sisters Point henvender seg til alle som elsker en ung og ukomplisert klesstil, uansett alder. Hver gang det kommer nye modeller på gata, er målet at klærne skal ha et avslappet uttrykk, men samtidig feminint. Dessuten skal hver enkelt kreasjon kunne brukes sammen med merkets øvrige plagg, eller kombineres med andre spennende klesmerker. Med dette menes ukompliserte klær til storbyjenta, uansett om hun er sporty, feminin eller klassisk.

Og hvis det hele kan kombineres i ett uttrykk, så er det jo bare helt fantastiske. Derfor tør vi å påstå at du alltid kan finne klær fra Sisters Point som passer til deg. Prøv selv å ta en nærmere titt på det store og varierte utvalget her på siden, og finn de klærne som passer perfekt til stilen din.her finner du alt fra feminine hettegensere med et avlsappet uttrykk, blomstrete kjoler i lette materialer og klassiske modeller i rene farger og snitt. Du kan dessuten også alltid være sikker på å bli utfordret av nye trender, fargevalg og mønsterkombinasjoner. Klær fra Sisters Point er derfor aldri kjedelige.


Noe for alle


I utvalget av klær fra Sisters Point finner du litt av alt. I tillegg til de nevnte antrekkene ovenfor, finner du også t-skjorter med trykk og joggebukser. Du finner også feminine skjorter, bluser og kjoler med de flotteste mønstrene, og skjørt, shorts, jakker og massevis av tilbehør. Utvalget er med andre ord stort, og variasjonen likeså. Vi tør derfor garantere at du kan finne noe som passer perfekt til deg fra dette flotte og spennende danske merket.

Fjern alle filter

Sisters Point

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.