GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Sisters Point (34)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

34 produkter funnet

Sisters Point

Sisters Point ble grunnlagt i 1994, det er et dansk klesmerke. De laget et brand ut ifra evnen til å bruke trender fra catwalken til fine priser og jenter og kvinner. Sisters Point leverer de seneste trendene til sine butikker, flere ganger i uken. Dette mener de igjen bidrar til et bedre forhold til kundene. De leverer varer til over 20 land i verden siden de ble grunnlagt i 1994. Aldersgruppen de vil nå er jenter mellom 15-22 år, som har lidenskapen for trendklær og stil.

Sisters Point er et dansk klesmerke. Sisters Point retter seg til unge kvinner som søker moteriktige varer og god kvalitet til rimelige priser. Hos Sisters Point finner du klær både til hverdag og til fest. Hovedkontoret ligger i Århud i Danmark, og de har også representanter i Holland, Norge, Sverige, Finland, Færøyene, Finland, Australia, Tyskland, Russland og Polen. De har store mål om å bli enda større.

Sisters Point selger moteklær til hver og en smak. Fra ytterjakker, bukser, topper, kjoler, accessories til luer, hansker osv. 

Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.