JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Skall Studio (0)

Skall Studio er et sofistikert dansk motemerke med lidenskap for dameklær. Vakre tekstiler og et øye for ren estetikk legger grunnlaget for stilrene, klassiske kolleksjoner med kjoler, skjørt, bluser, gensere og andre lekre dameklær. Kolleksjonene preges av et skandinavisk design.

Modernisme blir kombinert med en minimalistisk stil, noe som resulterer i plagg som er perfekte til å bygge opp garderoben med. Du kan kjøpe nøkkelplagg som føles elegant, chic og uanstrengt, samt basisplagg av topp kvalitet som varer sesong etter sesong. Dermed har du alltid noe du kan bruke til enhver anledning, og du kan enkelt style plaggene etter humøret ditt.

Mote med dype, skandinaviske røtter

Skall studio ble stiftet av de to søstrene Julie and Marie Skall. Navnet henspiller ikke bare til etternavnet deres, men også til oldeforeldrene som bodde nord i landet ved Nordsjøen. Skall betyr sjøskjell på dansk, og merkenavnet forteller en stolt historie om hvem søstrene egentlig er. Det sier også mye om deres kjærlighet for naturen, og dameklærne er etisk og bærekraftig produsert. Dette er merket for bevisste forbrukere som vil etterlate seg et så lite økologisk fotavtrykk som mulig, og samtidig ha en vakker og stilsikker garderobe som de kan føle seg stolte over.

Plaggene designes i en tidløs stil, uavhengig av moteverdenen rundt dem som stadig er i rask endring. Dette er luksuriøse dameklær som er skapt for å bli elsket og brukt over lang tid, uten at de blir foreldet av forbigående trender. Det brukes deilige og miljøvennlige tekstiler som lin, bomull, naturlige råfibre og resirkulert ull til å lage kjolene og andre feminine plagg. Det er kun gjenbruksull eller ull fra lokale produsenter som brukes til å produsere dameklær. Hverken skinn eller pels fra dyr får lov til å bli med i de veganvennlige kolleksjonene, og designerne passer dessuten på å gjenbruke og inkludere så mye restmaterialer som mulig.

Hvordan fornye stilen din

Minimalistiske og tidløse kjoler, bukser og andre plagg er perfekte byggesteiner i garderoben din. Selv om vi elsker statement-plagg og kjoler som er skikkelige blikkfang, kan det være vanskelig å integrere dem i antrekk uten et godt utvalg av stilrene klær. Det er her Skall studio kommer inn i bildet. Enkle snitt med sofistikerte detaljer gjør at klærne kan brukes i mange forskjellige anledninger, og du kan stadig fornye dem ved å kombinere smykker, sko, vesker og annet tilbehør. Dette er rett og slett de rette klærne til å skape et sofistikert antrekk og få de andre plaggene til å virkelig skinne. Typiske basisplagg består av en sort kjole, dressjakke, enkle topper, bluser og en strikkejakke med god passform. Du bruker disse til å bygge opp antrekket ditt lag for lag.

Deretter kan du fylle på med fargeglade klær og unike mønstre som uttrykker din personlige stil. Siste hånd på verket er lekkert tilbehør. Den lille sorte kjolen din trenger ikke å være noe som er svært elegant eller laget av eksklusive materialer som silke. Du kan helt fint bruke deilige, behagelige linkjoler eller skjortekjole istedenfor. Den kommer garantert til å bli et hett blikkfang på festen allikevel, hvis du kombinerer den med fargesterke lepper, store statement-smykker og høye hæler.ANDRE HAR OGSÅ KJØPT:

Kjoler

Kjoler til bryllup

Jakker og kåper

Rumpetasker

Strikkegensere

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.