Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SKANDINAVISK

Med produkter fra Skandinavisk kan du skape en lekker atmosfære med stil. For hvis du kjøper en duftpinne, et duftlys eller en diffusor fra dette merket, så får du ikke bare et velduftende hjem. Du får nemlig også elegante interiørartikler som uten tvil vil se godt ut i ethvert hjem – uansett hvilken innredningsstil du har.

De populære produktene fra dette merket gir en beroligende duft i hjemmet ditt som vekker sansene og forbedrer atmosfæren. Skandinavisk er preget av produkter som bokstavelig talt oser av nordisk natur. Dette gjenspeiles ikke bare i de fantastiske duftene, men også i den vakre innpakningen som med sine dempede farger fullender den rolige atmosfæren. Skandinavisk bringer dermed en ren følelse av hygge og lykke i hjemmet til alle som setter pris på den naturlige nordiske atmosfæren.


Historien


Skandinavisk er historien om engelske Shaun og Gerry som ble forelsket i to blonde skandinaviske jenter og den skandinaviske livsstilen. De kom aldri tilbake til England, og setter i dag pris på de skandinaviske verdiene, den rå naturen og fokuset på de små øyeblikkene i livet. Resultatet er en serie unike duftlys og duftpinner av høy kvalitet med ekte og subtile dufter som diskret sprer varme, lys og hygge. Skandinavisk har en rekke dufter tilgjengelig som duftlys, krem eller diffusor.

De to grunnleggerne, Shaun Russell og Gerry Kingham, stiftet selskapet med en ambisjon om å spre den skandinaviske atmosfæren over hele verden. Navnet ble valgt for å lede tankene mot de skandinaviske verdiene, som gjerne vises med godt håndverk, gode materialer og nordisk natur. De skandinaviske landene har lenge figurert på topp 10 på listen over de lykkeligste landene i verden, og fenomenet «kos» har blitt et kjennemerke over hele verden. Derfor var det også klart for grunnleggerne at firmaet skulle gjenspeile nettopp disse egenskapene.


Utvidelse av kolleksjonen


Basert på kos og lykke, var det også naturlig at produktvalget deres falt på lys kombinert med lekre dufter som leder tankene mot nordisk natur. På denne måten kombinerer produktene fra Skandinavisk essensen av kos og lykke som blir assosiert med Skandinavia. Over tid er flere kolleksjoner lagt til, og selskapet har også utvidet sitt produktsortiment med f.eks. duftpinner, håndkremer og diffusorer. Alle produktene er inspirert av den nordiske naturen, der den frodige hagen, stille skoger og snødekte fjell hersker i harmoni med hverandre. Det er nettopp denne atmosfæren som gjenspeiles i produktene, og det stilige designet fullfører den nordiske stilen.


Duftpinner


De skandinaviske duftpinnene er designet med et godt øye for rent design, og den vakre glassbeholderen fungerer derfor som en forlengelse av interiørdekorasjonen. Bruk duftpinnene på badet, soverommet eller gangen, og få gjestene til glede seg over å være hjemme hos deg med en gang de kommer inn døren. Du kan justere duftintensiteten i henhold til personlige preferanser, siden det er antallet av pinner som avgjør hvor mye duften sprer seg. Duftpinner varer i opptil tre måneder, men etter det er det mulig å fylle på mer i den vakre beholderen – slik at du kan få glede av duften fra duftpinnene lenger.


Duftlys


Med sitt vakre design kan duftlys fra Skandinavisk plasseres i ethvert rom i hjemmet. Med de beroligende duftene blir de fort en favoritt når man skal forbedre stemningen i hjemmet. Det duftende stearinlyset er også støpt i en glassbeholder med et fint trelokk og beholder dermed det klassiske designet som kjennetegner Skandinavisk. Plasser duftlysene i stuen og gled deg over flammene på mørke kvelder, eller skap en koselig og varm atmosfære på badet. Mulighetene er mange!

Fjern alle filter

Skandinavisk

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.