SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Sorel

Sorel (46)

Sorel vintersko er kjent for sin gode kvalitet og evne til å holde seg varme selv på de kaldeste vinterdager. Merket ble opprettet i 1962 i Canada. Siden da har de brukt sin erfaring og håndverk kombinert med mote og trender for å lage sko med topp kvalitet. Sorel lager skoene med blant annet filt, ull, lær av beste kvalitet og utmerket passform.

Sko fra Sorel er for folk som ikke er redd for at skoene blir skitne. De lager sko til kvinner, menn og barn med fokus på slitestyrke, isolasjon og kvalitet. Sorel er sko for eventyrere, utforskere og folk som liker å være aktive selv ute i kulden. Flere internasjonale kjendiser har blitt sett med vintersko fra Sorel på tur i kaldere klimaer. Med en kombinasjon av gummi og skinn holder de føttene tørre og varme.

Sorel er ujålete sko for mennesker som har fokus på funksjonalitet og kvalitet. Skoene har et klassisk design og er laget for å vare. Vintersko fra Sorel er de perfekte vinterskoene for norske forhold. På miinto.no finner du Sorel fra utvalgte butikker. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

46 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 30 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.