Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SPORTY & RICH

Sporty & Rich er et merke som er elsket av motebransjen, og som har vært å se på flere kjente moteikoner de siste årene. Alt fra skandinaviske influensere til kjendiser og modeller har vært å se med plagg fra dette sporty merket. Essensen i Sporty & Rich er å fremme en sunn livsstil, og vil med klærne sine påvirke til nettopp dette. Med klær herfra vil du se sporty ut til enhver tid, enten du bærer en collegegenser eller en sykkelshorts. På denne siden vil du finne klær som passer like bra på trening som de gjør i hverdagen.


IT-merket Sporty & Rich


Den unge motedesigneren Emily Oberg, som er grunnleggeren av IT-merket Sporty & Rich, startet daglig å inspirere sine mange følgere på Instagram med sin sportslige stil, noe som raskt falt i god smak hos følgerne. Merket er et NYC-basert livsstilsmerke, og er inspirert av det glade 90-tallet. I tillegg til å være inspirerende er plaggene også miljøvennlige, noe som blir mer og mer populært blant den yngre generasjonen.

Det hele begynte som en samling av bilder fra fortiden og nåtiden, bilder som representerte selve livet omgitt av skjønnhet. Etter hvert utviklet det seg til å bli et magasin som inspirerte mange, og til slutt endte det opp med å bli det det er i dag – klær. Dette merket produserer klær som kan brukes til både trening og i hverdagen. Felles for dem alle er at de er laget av behagelige materialer, av svært god kvalitet.


Delikate farger


Sporty & Rich sin kolleksjon som vi har samlet for deg her på denne siden, består av plagg i delikate farger, både nøytrale og milde for øynene. En hettegenser i en deilig kremfarge kan heve antrekket ditt til et helt nytt nivå, og kan brukes over joggebukser så vel som over jeans. Hiver du i tillegg på deg et par hvite joggesko, er det sporty antrekket komplett. Med det kan du enten gå en tur i skogen, sitte på skolebenken hele dagen, eller gå på handletur i byen.

Ellers kan Sporty & Rich by på et fargespekter som strekker seg fra grønn til rød, og er innom både rosa, grønn og gul på veien dit. Selvfølgelig fås plaggene også i svart og grå, som kanskje passer for deg som ikke liker å skille deg ut med sterke farger.


Vesker og caps i kjent Sporty & Rich-stil


Noe av det som inspirerte følgerne til Emily Oberg var den populære capsen hun brukte. Den som kunne forvandle et antrekk fra kjedelig, til sporty på null komma niks. Den grønne og beige capsen med ordet Wellness printet på fremsiden, har et utseende som kan minne om capsene de bruker i baseball i USA. Dette er også tanken bak designet, da merket Sporty & Rich har latt seg inspirere av College, hvor capser som dette var svært utbredt blant elevene.

Da dette populære merket er miljøbevisste, er det heller ikke så rart at de har designet et nett du kan bruke når du enten skal ut og handle, eller når du skal bære med deg treningstøyet ned til treningssenteret. Det finnes ingen begrensninger på hva du kan bruke nettet til, og det vil umiddelbart gi deg et sporty uttrykk når du bærer det med deg på vei ut av døren.


Merket for deg som er mote- og miljøbevisst


Sporty & Rich er merket for deg som er mote- og miljøbevisst, og for deg som liker en sportslig eller avslappet stil. En stil som utstråler «jeg bryr meg ikke» på en kul, og nyansert måte. Denne stilen har blitt svært trendy de siste årene, noe vi gleder oss over da den også er meget komfortabel. Før var det utenkelig å gå rundt i joggebukse og hettegenser uten at man ble sett rart på, men i dagens samfunn er nettopp dette en stor del av motebildet. Det er trendy, det er kult, og ikke minst populært.

På denne siden vil du finne et fint utvalg av klær som representerer den sportslige og avslappede stilen, slik at du forvandler garderoben din til et sted for komfortable, stilriktige og miljøvennlige klær. Da vil du ende opp med et klesskap som aldri mer gir deg en kleskrise, da du alltid vil ha noe å ha på deg. Enten du kombinerer en av buksene med en ekstra stor T-skjorte, eller som nevnt tidligere – en hettegenser over et stilig par med jeans.


Du finner det hos Miinto


Hos Miinto streber vi etter å kunne tilby et stort og variert utvalg av klær, tilbehør og sko i alle slags passformer og varianter. Sporty & Rich beriker vårt utvalg av sportslige klær, slik at vi kan tilby deg som kunde et fantastisk utvalg av eksklusive plagg innen den aktive verdenen. Med klær fra dette merket vil du følge dagens motebilde til punkt og prikke, og ha det like behagelig på sofaen en trøtt søndagskveld, som på en løpetur i skogen på tidenes fineste dag. Da kan det for så vidt være lurt å velge en shorts og T-skjorte fra Sporty & Rich, så ikke du renner bort i varmen.

Genserne fås i ulike lengder, både korte og lange. Noen foretrekker at de dekker bakdelen, mens andre foretrekker at de stopper ved hoften. Uavhengig av dine preferanser vil du nesten garantert finne et plagg som passer rett inn din garderobe, og helt sikkert kan vi garantere at plagget både er komfortabelt og stilriktig.

Ta deg et lite google-søk på dette populære merket, og la deg inspirere før du setter i gang med jakten på ditt nye IT-plagg. Filtrer gjerne på farger og størrelser før du begynner å bla – da blir det enklere å navigere inne på siden.

Fjern alle filter

Sporty & Rich

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.