Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

STEAMERY

Er du opptatt av å ta vare på klærne dine og at klærne dine skal vare lengre? Da er produkter fra det svenske merket, Steamery, noe for deg. Her hos Miinto kan du kjøpe et variert utvalg av produkter fra Steamery. Dette skandinaviske klespleiemerket ble etablert i 2014 av Frej, Petra og Martin, med en misjon om å endre den måten vi alle behandler klærne våre på. De ønsket alle tre å formidle og lage produkter som tar for seg filosofien om bedre klespleie. Her på siden kan du kjøpe flere av deres kjente steamere, nuppefjernere og flere forskjellige typer vaskemiddel.


Steamery for en bedre klespleiefilosofi


I dag blir livslengden på klær stadig forkortet. Vi kaster mer og mer klær og vasker klærne våre for ofte, noe som gir unødvendig slitasje. Ved å bruke produkter fra Steamery kan du forhindre at dette skjer, og på den måten ta bedre vare på både klærne dine og miljøet. Steamery skaper smarte, minimalistiske og moderne produkter til å ta vare på og behandle klærne dine med. Dette gjør at hverdagen din blir lettere, og du får mer glede og overskudd i en ellers travel hverdag med mange gjøremål.


Produkter som forenkler hverdagen din


I stedet for å stryke klærne dine, tilbyr Steamery produkter som en steamer. Dette produktet er lettere og mer effektivt enn den mer tradisjonelle måten å glatte klær på. Den er også et mer skånsomt alternativ til å vaske og stryke klær. Disse steamerne finnes i et utvalg av delikate og flotte farger som svart, grå, lysegrønn, hvit og rosa. Bruk den til å dampe festkjolen din når du skal på årets sommerfest eller til å dampe skjorta di til arbeidsdagen. På den måten blir klærne dine glatte, friske og krøllfrie på bare få minutter. Samtidig fjerner dampen dårlig lukt, overflateskitt og bakterier.


Friske og tidløse steamere i unikt design


Disse steamerne er perfekte å bruke i hverdagen, når du skal på helgetur eller når du skal på forretningsreise. De veier lite og er derfor enkle å ha med i bagasjen. Her på siden kan du også kjøpe vaskemiddel eller nuppemaskiner til å fjerne skitt og nupper på klærne dine. Dette gjør at du alltid ser frisk ut, og at du slipper å vaske klærne dine så ofte. Hvis du har plassmangel når det gjelder klær, kan du også få kjøpt Steamerys kleshengere. På disse kleshengerne kan du spare plass, og de er perfekte for deg som har mye klær i klesskapet ditt.

Her hos Miinto betyr det mye for oss at du blir fornøyd med produktene du kjøper. Vi sitter derfor alltid klare til å veilede deg, dersom du har noen spørsmål om produktene våre. Du får også alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr og fri retur på varer innenfor 14 dager. Gå på oppdagelse og finn de forskjellige produktene til Steamery her på siden. Bli en del av en bedre klespleiefilosofi og gjør livet og hverdagen din enklere med hjelp fra disse produktene. En steamer, nuppefjerner eller vaskemiddel fra dette merket er også fine gaver å gi til en du er glad i.

Fjern alle filter

Steamery

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.