Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

STELLA MCCARTNEY

Stella McCartney designer moteriktige klær med en miljøvennlig profil. Hun er et av de aller mest kjente navnene innenfor moteverden, og hun designer både dameklær og barneklær med et umiskjennelig feminint og luksuriøst særpreg. Hun er også kjent for å produsere sportsklær, parfyme og tilbehør. Her hos Miinto finner du selvsagt et flott utvalg av luksuriøse design fra denne britiske stjernedesigneren.

Stella McCartney er en britisk motedesigner og datter av et av 1900-tallets mest ikoniske par. Hun er født og oppvokst i London og ble uteksaminert fra Central St Martins i 1995. Foreldrene hennes er Paul McCartney, tidligere medlem av The Beatles, og avdøde Linda McCartney, fotograf og musiker. Stella ble født i 1971 og ble oppkalt etter bestemoren. Hun tilbrakte store deler av barndommen på turne med bandet til foreldrene, The Wings. All den turneringen og reisingen i barndommen har gjort sitt til at hun har fått inntrykk fra forskjellige kulturer allerede som ung, noe som bare har forsterket hennes kreative skaperkraft.


Naturlig og feminint


En tidlig interesse for mote manifesterte seg allerede i en alder av 13 år da Stella skapte sin første jakke, og hun har holdt fast på denne trangen til å designe siden. Hun jobbet også som praktikant for Christian Lacroix og for Edward Sexton, Paul McCartneys skredder. Stella studerte formell mote på «Central St. Martins College», og hun produserte sin første fulle kolleksjon til eksamen. Her viste hun tydelig frem talentet sitt, og kolleksjonen hadde en signaturstil med skarp skreddersøm, naturlig selvtillit og sexy femininitet. Det er også typiske trekk vi ser i kolleksjonene hennes den dag i dag.

Bare to kolleksjoner etter at hun var ferdig utdannet ble hun ansatt som kreativ direktør for Chloé i Paris i 1997. Det skulle vise seg at dette var et fantastisk trekk fra Chloé sin side, og det anerkjente merket nøt stor suksess under hennes periode.


Verken pels eller kjøtt


Stella McCartney er en livslang vegetarianer, og bruker verken skinn eller pels i sine design. For mange mennesker blir denne holdningen mer og mer viktig, spesielt innenfor en motebransje som har hatt problemer med å være bærekraftig. Hvis du velger klær fra Stella McCartney, så kan du altså være sikker på at hele produksjonen foregår på en ansvarlig og samvittighetsfull måte. Det er kanskje nettopp denne miljøbevisstheten som har gjort at kolleksjonene hennes har blitt så populær, ikke minst innenfor barneklær. Det er ikke tvil om at vi legger mer og mer vekt på bærekraft når det kommer til klær, og ikke minst når det gjelder barneklær. Klærne skal selvfølgelig være i en god kvalitet og ha et flott design, men det er også viktig å vite at produsenten bak klærne har en miljøbevisst holdning til hvordan det hele lages.


Både dameklær og barneklær


Etter å ha opprettet sitt eponyme motehus i 2001, lanserte Stella McCartney barnekolleksjonen sin i 2010. Her finner man design for barn i alderen 0 til 16 år, og «Stella McCartney Kids» tilbyr et omfattende utvalg av komfortable klær for barn. Klærne kjennetegnes ved å være moteriktige samtidig som de også er etisk- og miljøbevisst produsert. Stella er ikke bare en livslang vegetarianer, men også aktiv innenfor dyrevern. Hun blir ofte sett på som en pioner innen grønn og etisk mote, og merket er kjent for å ha respekt for dyr, miljø og mennesker. Merket bruker organisk bomull og bærekraftig viskose når deres mote skapes, og forsker stadig på nye miljøvennlige alternativer. Sesong etter sesong fortsetter kolleksjonene å spre glede med sine luksuriøse og bærbare barneklær. Du kan med andre ord kjøpe den aller nyeste moten innenfor både dameklær og barneklær fra Stella McCartney med god samvittighet.

Fjern alle filter

Stella McCartney

Side 1 Av 18

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.