Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

STENSTRÖMS

Enhver mann med det minste snev av stil eier en skjorte, men en mann med ekte sans for kvalitet eier en skjorte fra Stenströms.

Med over 100 år på baken har det svenske firmaet virkelig erfaring nok til å kunne yppe seg mot de beste skjorteprodusentene i verden. Tittelen som Svensk Kongelig Hoffleverandør er i seg selv et kvalitetsstempel, og vitner om høy klasse og produkter det er vanskelig å etterligne med samme suksess. Det er nok derfor mange ledende skikkelser som forfattere, kunstnere, vitenskapsmenn og statsmenn gjennom mer enn et århundre har gått med disse skjortene. Så det er ingen tvil om at enhver skepsis omkring kvalitet eller design er fullstendig ubegrunnet.


Historien om Stenströms


Det var i 1899 at skredderen August Stenström fikk enorme ordre på skjorter, og av den grunn grunnla han den første skjortefabrikken sin i hjertet av den svenske byen Helsingborg. Dette skulle vise seg å være starten på en svensk suksesshistorie, og allerede i 1912 hadde skredderen 140 medarbeidere. Ryktet om de fantastiske skortene spredte seg raskt til resten av verden. Nå sprer ryktet seg ikke lenger, for i dag er det en kjensgjerning at Stenströms skjorter og slips er blant de aller beste i verden. I dag er det mer enn 100 års erfaring, tradisjon, håndverk og kvalitet som fortsetter med å bidra til og videreutvikle suksessen som aldri ser ut til å stoppe.


Tro mot det gamle håndverket


I fremstillingen av en skjorte fra Stenström utføres mesteparten av arbeidet ved håndkraft. Skjorten går gjennom i alt 60 forskjellige produksjonstrinn, hvor snippen eller kragen alene går gjennom 25 trinn. Dette er med til å sikre at hver eneste skjorte blir fremstilt i den fineste kvaliteten som finnes på markedet. I løpet av de mer enn 100 årene Stenströms har eksistert har produksjonen selvfølgelig blitt modernisert, men den er modernisert med en stor respekt og forståelse for at noe av håndverket på ingen måte kan eller skal erstattes av maskiner, men fortsatt må utføres manuelt. Dette, sammen med en ambisjon om at hver eneste detalj skal inneholde stil, kvalitet og komfort, gjør at skjortene fra det svenske merket har skapt en nisje som det ikke finnes maken til – verken på det svenske eller det internasjonale markedet.


En mann bør ha en skjorte


En mann skal, eller rettere sagt bør, ha minst én god skjorte, og med skjorte menes ikke en tømmerhuggerskjorte eller striskjorte. En god skjorte skal sitte som et skudd. Det er mange som har en penskjorte de tar på seg når det er jul eller en annen festlig anledning, og som oftest kamufleres denne under en dressjakke. Det kan hende andre skjorter bør gjemmes bort, men det kommer ikke på tale med en skjorte fra Stenströms. Her er det bare å kaste jakka og komme i et par flotte jeans, dressbukser eller hvilke som helst andre bukser. Det spiller ingen rolle, for det er skjorta som kommer til å ta alt fokuset. Hvis du absolutt skal ha dress på, så kan man fortsatt legge merke til skjortas eventyrlige kvalitet på kragen og snippene.

Fjern alle filter

Stenströms

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.