Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Stine Goya (115)

Historien bak Stine Goya

Danske Stine Goya etablerte sin egen merkevare i København i 2006. Med både ektemann og en 2 år gammel sønn, har Stine i dag klart å finne en fin balanse mellom et suksessrikt og krevende arbeidsliv og et lykkelig og stabilt familieliv. Allerede som 8-åring lærte hun seg å sy, noe som ble hennes store hobby og lidenskap som barn. Hun elsket å sy, og hele hennes fritid gikk til å sy klær til seg selv, sine foreldre og sin familie. Designeren hadde noen rebelske tenåringsår før hun begynte å studere ved Central Saint Martins i London. Her lot hun seg både påvirke og inspirere av hvordan ulike nasjonaliteter tolker like ting forskjellig og hvordan man jobber på ulike måter. I dag har Stine Goya blitt et anerkjent premium-merke internasjonalt, og er tilgjengelig i high-end-butikker i alle verdens kontinenter.

Fargerike kreasjoner Stine Goya

Stine Goya elsker farger, noe som gjenspeiles i hennes design. De elegante kreasjonene har et lekent uttrykk i sterke farger, kontraster og mønstre. Hun elsker at farger kan fortelle historier – alt fra dramatiske eventyr til intim poesi. Når det gjelder hennes design har hun ikke én bestemt inspirasjonskilde. Det varierer fra kolleksjon til kolleksjon, men hun finner alltid ett tema som kolleksjonene forteller en historie rundt. Inspirasjonen kan være alt fra en film til et piece i en kunstutstilling. Likevel er det én ting som går igjen i hver kolleksjon; Fargen korall er hovedfargen som er til stede i alle hennes kolleksjoner. Hvert år presenterer Stine Goya fire kolleksjoner internasjonalt som består av Autumn/Winter, Pre-Spring, Spring/Summer og Pre-Autumn. Hovedkolleksjonene består vanligvis av 150 produkter, mens pre-kolleksjonene består av omkring 90 produkter.

Utsøkt dansk design til bryllup, fest og hverdag

Stine Goyas flotte design er perfekt til en rekke finere anledninger, men kan også styles enkelt med jeans eller bukser for et pent hverdagsantrekk. Skal du i bryllyp finner du garantert en perfekt kreasjon i hennes sortiment, uansett om du er på jakt etter en lang eller kortere kjole. I tillegg finner du lekne bluser som kan gi kontor-looken et løft. Her på Miinto har vi et stort utvalg kjoler, jakker, bluser og sko fra den danske designeren. Filtrer etter kategori og farge, og sprit opp garderoben din med utsøkt skandinavisk design i lekre farger.POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME:

Kjoler

Jakker og kåper

Slengbukser

Strikkegensere

Undertøy

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

115 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.