Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

STINE GOYA

I 2006 tok hun moteverdenen med storm. Selv om den kreative trendsetteren er blant de nyere på markedet, er det ingen tvil om at motetalentet er kommet for å bli. Stine Goya, som står bak merket med samme navn, har stor kompetanse innenfor den feminine og moteriktige designverdenen, og med et fantastisk øye for de nyeste trendene klarer hun alltid å skape unike kolleksjoner. Her hos Miinto er vi veldig glade i det danske merket, i likhet med så mange andre moteinteresserte kvinner. Stine Goya har klart å skape sin helt egen stil, og kolleksjonene fokuserer på farger og trykk på en helt unik måte.

Det hele startet i København, men i dag har kvinner over hele verden tatt de vakre designene til seg. Sesong etter sesong klarer den fremtidsrettede motedesigneren å blant annet skape et stort antall forskjellige skjørt, kjoler, bluser og sko. Alle produktene er i en klasse for seg, og hun har aldri gått på kompromiss med verken kvaliteten eller designet. Klær fra det urbaninspirerte merket er utelukkende laget av lekre kvalitetsmaterialer - og føles derfor rett og slett som ren luksus mot huden. Du kan for eksempel finne flere elegante lange bukser i vakker og nydelig silke som ganske enkelt er en drøm å ha på. Stoffet gir et spesielt sofistikert uttrykk, og buksene faller naturlig pent ned langs bena. I tillegg gir det elastiske bindet i midjen den perfekte passformen. Med en nordisk attityde og oppmerksomhet på selv de minste detaljene produserer den fremadstormende designeren plagg som appellerer til de aller fleste kvinner.


Farger og fantastiske trykk til garderoben din fra Stine Goya


Leter du etter antrekk som kan få deg til å skille deg ut fra mengden? Da bør du absolutt ta en nærmere titt på det store og varierte utvalget her på siden. Stine Goya har spesialisert seg på fargerike, skulpturelle klær med særegne iøynefallende utskrifter, og du kan garantert finne noe som får deg til å føle deg unik, og som får menneskene rundt deg til å snu seg etter deg. Den danske designeren designer klær som gjør vakre kvinner enda vakrere ved å legge til litt ekstra kulør i hverdagen gjennom varme og uimotståelige produkter. Glem derfor alt om at mandager noen ganger kan være grå og kjedelige - for med klær fra dette anerkjente motemerket blir mandagene både litt morsommere og mer fargerikt. Du kan for eksempel velge mellom flere forskjellige overdimensjonerte topper i sesongens nyeste trykk med alt fra elegante skjortekrager og bånd i midjen til A-formede snitt og moderne trompetermer. Selv de mer klassiske genserne har også fokus på de små detaljene, og du kan finne en rekke komfortable strikkegensere med et snev av glitter i materialet. Disse genserne kan du eventuelt kombinere med et par ensfargede jeans for å skape et raffinert uttrykk, eller velge et skjørt med et matchende trykk for å fullende det moderne uttrykket ditt.

Hvis du føler det er på tide å oppgradere garderoben litt, så kan vi anbefale klær fra Stine Goya på det aller varmeste. Designene hennes passer inn i de aller fleste garderobene til motebevisste kvinner, og den lekre og høye kvaliteten gjør at du kan få glede av designene hennes i mange år fremover.


Anerkjent premium-merke


Danske Stine Goya etablerte sin egen merkevare i København i 2006. Med både ektemann og en 2 år gammel sønn, har Stine i dag klart å finne en fin balanse mellom et suksessrikt og krevende arbeidsliv og et lykkelig og stabilt familieliv. Allerede som 8-åring lærte hun seg å sy, noe som ble hennes store hobby og lidenskap som barn. Hun elsket å sy, og hele hennes fritid gikk til å sy klær til seg selv, sine foreldre og sin familie. Designeren hadde noen rebelske tenåringsår før hun begynte å studere ved Central Saint Martins i London. Her lot hun seg både påvirke og inspirere av hvordan ulike nasjonaliteter tolker like ting forskjellig og hvordan man jobber på ulike måter. I dag har Stine Goya blitt et anerkjent premium-merke internasjonalt, og er tilgjengelig i high-end-butikker i alle verdens kontinenter.


Fargerike kreasjoner Stine Goya


Stine Goya elsker farger, noe som gjenspeiles i hennes design. De elegante kreasjonene har et lekent uttrykk i sterke farger, kontraster og mønstre. Hun elsker at farger kan fortelle historier – alt fra dramatiske eventyr til intim poesi. Når det gjelder hennes design har hun ikke én bestemt inspirasjonskilde. Det varierer fra kolleksjon til kolleksjon, men hun finner alltid ett tema som kolleksjonene forteller en historie rundt. Inspirasjonen kan være alt fra en film til et piece i en kunstutstilling. Likevel er det én ting som går igjen i hver kolleksjon; Fargen korall er hovedfargen som er til stede i alle hennes kolleksjoner. Hvert år presenterer Stine Goya fire kolleksjoner internasjonalt som består av Autumn/Winter, Pre-Spring, Spring/Summer og Pre-Autumn. Hovedkolleksjonene består vanligvis av 150 produkter, mens pre-kolleksjonene består av omkring 90 produkter.


Utsøkt dansk design til bryllup, fest og hverdag


Stine Goyas flotte design er perfekt til en rekke finere anledninger, men kan også styles enkelt med jeans eller bukser for et pent hverdagsantrekk. Skal du i bryllup finner du garantert en perfekt kreasjon i hennes sortiment, uansett om du er på jakt etter en lang eller kortere kjole. I tillegg finner du lekne bluser som kan gi kontorstilen et løft. Her på Miinto har vi et stort utvalg kjoler, jakker, bluser og sko fra den danske designeren. Filtrer etter kategori og farge, og sprit opp garderoben din med utsøkt skandinavisk design i lekre farger.

Fjern alle filter

Stine Goya

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.