Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

STONE ISLAND

Stone Island ble etablert i 1982 og ble designet for å være et symbol på videre forskning på fiber og tekstiler brukt i innovative design. Stone Island studerer uniformer og arbeidsklærs utvikling, da de hele tiden må oppfylle nye krav. Dette gjør at Stone Island kan oppdage nye materialer og produksjonsteknikker som aldri før har blitt brukt i klesindustrien. Stone Islands kombinerte kunnskap og erfaring er en umistelig arv og styrker deres uavbrutte utvikling innen fiber og tekstiler.


Lidenskap for tekstiler og perfeksjonistiske detaljer


Klær fra Stone Island er nærmest definisjonen på casual-klær. Det hele startet i 1982 med Massimo Osti som oppdaget nye typer tekstiler og produksjonsteknikker - noe vi kan takke hans nysgjerrighet for. Siden den gang har det verdenskjente merket hatt en lidenskap for tekstiler og perfeksjonistiske detaljer, og basert på italiensk mote har de design fra Stone Island funnet veien til kundenes hjerter. Studier av uniformer og arbeidsklær har definert funksjonaliteten og estetikken av klærne, og merket designer sport- og fritidsklær for deg som elsker uformelle klær, men som allikevel ikke vil gå på kompromiss med verken design eller kvalitet. Det italienske merket er forankret i en kultur av forskning, eksperimentering, funksjonalitet og bruk, og det gjør at klær fra Stone Island aldri kun er estetisk flotte, men også alltid funksjonelle.


Stone Island-jakker - intuisjon, entreprenørskap og kreativitet


Hvis du ikke umiddelbart kjenner igjen designene fra Stone Island du finner her på siden, eller heller ikke syns du har hørt om det før, kan du se litt nøyere etter neste gang du ser på fotball fra England og resten av Europa. Merket brukes mye i forbindelse med nettopp denne verden, og du vil ofte se design fra det italienske merket på de såkalte ""casuals"", noe som også henger sammen med ambisjonen deres om å gjenoppfinne konseptet om ""casual wear"". Hvis du har sett fotballfilmene The Football Factory eller Green Street Hooligans, har du sannsynligvis også sett merkevaren deres, som er lett gjenkjennelig med et kompass på venstre side. Klær fra Stone Island er perfekte eksempler på en typisk blanding av både intuisjon, entreprenørskap og kreativitet. Her får du virkelig noe igjen for pengene!


Stone Island gir deg enestående gateklær


I kolleksjonen her hos Miinto får du lekre gateklær til både menn og kvinner fra Stone Island laget av innovativt stoff og tekstiler. Takket være deres store dedikasjon for å utvikle nye tekstiler og måter å implementere dem på, kan de nå tilby kunder klær med varmeaktive vevinger og nylonstoff som kan skifte farge alt etter hvordan lyset treffer. Denne innovative tilnærmingen, sammen med den maskuline, militære utformingen av merkets produkter er en stor del av Stone Island sitt unike stiluttrykk. Det gjør at dette merket har fått tilhengere verden over, og nå kan du også kle deg i de eksepsjonelle og stilfulle gateplaggene som både vil gi deg et helt unikt utseende og holde deg komfortabel en hel dag. Er du på utkikk etter nye og spennende plagg som du ønsker å vise frem, så får du en samling av alle de beste produktene fra Stone Island her hos Miinto. Med den enestående og unike karakteren til mange av Ostis stoffer, passer disse plaggene rett inn i en trendy, men uformell stil.


En nødvendighet blant kjendiser


Stone Island blitt sett på flere og flere kjendiser den siste tiden. En av de mer profilerte representantene for merkevaren har vært superstjernen Drake, som ser ut til å bære denne merkevaren ofte. I tillegg til Drake, ser vi også andre kjendiser slik som The Weeknd og Travis Scott. Det er selvsagt ikke uten grunn at de elsker denne merkevaren. Den typiske Stone Island-stilen har for alvor kommet tilbake i motebildet. Med sitt nostalgiske, komfortable, maskuline og ufiltrerte uttrykk blir den attraktiv for alle som ønsker vellagde, behagelige og tekniske klær med et uformelt og avslappet uttrykk. Så gjør som kjendisene du også og finn noen deilige og innovative tilskudd til garderoben fra Stone Island, og sikre deg noen behagelige stykker til garderoben i materialer som du aldri har sett maken til.


Kjøp Stone Island-klær hos Miinto


Et eksempel på et utrolig materiale dette merket har utviklet, er blant annet nylon monofilament, som kommer fra en vannfiltreringsteknologi. De er reflekterende og termosensitive tekstiler som endrer farge når temperaturen endres, og er bare et eksempel på alle de lekre og nyskapende materialene og teknologiene Stone Island benytter seg av. Så hvis du er på utkikk etter holdbare klær i en sporty og avslappet stil med nyskapende materialer, så burde du ta en nærmere titt på utvalget vårt her på siden. Her får du i hvert fall muligheter for å holde deg varm samtidig som du er moteriktig kledd på. Klærne kan lett kombineres med klær og tilbehør fra andre merker, så det er gode muligheter for å uttrykke din personlige stil selv om klærne er lett gjenkjennelige.


Miinto gjør det mulig


Takket være klassekameratene Konrad Kierklo og Mike Radoor, grunnleggerne av Miinto, har våre kunder siden 2009 fått muligheten til å handle luksuriøse varer fra anerkjente motemerker her hos oss. Med en drøm om å tilby kunder med lidenskap for mote et bredt utvalg av varer fra verdens beste motemerker, kom de opp med en av de mest brukerfokuserte moteplattformene i verden. Og nå, flere år senere, sitter våre motebevisste skandinaviske og europeiske kunder med en plattform som tilbyr et rikt spekter av varer fra lokale og internasjonale merker som imøtekommer enhver kundes unike stil og behov. Miinto gjør det altså mulig for både kunder og butikkpartnere å vokse. Kundene våre får en rikere garderobe og en verden full av lekre og kvalitetsfulle valgmuligheter på motefronter, mens våre butikkpartnere får muligheten til å oppleve vekst i virksomhetene sine.

Takket være våre trofaste kunder, fortsetter vi å vokse og utvide markedet vårt, samtidig som vi hele tiden kan fortsette å utvide vårt moteriktige sortiment. Med vår online plattform som forhandler allerede produserte varer, er vi ikke bare et bærekraftig valg, men vi hjelper også fysiske butikker med å blomstre gjennom at vi forhandler varer som de har på lager i butikkene sine.

Fjern alle filter

Stone Island

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.