Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

STUDIO AR BY ARMA

Hvis du er på leting etter et monokromatisk, men feminint uttrykk, da bør du se hit. Studio Ar by Arma kan flotte seg med et toppmoderne uttrykk i sitt design, med friske farger vi hadde gjemt bort lengst i skapet. Deres plagg bærer femininitet med rak rygg, og ønsker du søte og lekre plagg uten å måtte ty til blomsterprint, er det her hos Miinto du finner det.


Femininitet i toppklasse


Studio Ar by Arma vet å følge med i tiden. De siste par årene er det de søte og lyse pastellfargene som har kommet tilbake fra de døde, men i en ny og moderne innpakning. Tidligere på 80- og 90-tallet var vi overraskende lite redd for å bruke turkise skjorter, ferskenrosa bukser eller pastellgult tilbehør. I et forsøk på å rive seg vekk fra «det gamle», ble svarte boblejakker og grå cardigans den nye standarden. Med tiden har motebransjen imidlertid tatt fornuften til seg. Nå er virkelig absolutt alt lov, og spesielt for oss nordboere er det på tide at vi får lov til å lyse opp vinternatten igjen.

Hos Studio Ar by Arma er de ikke redd for å ta det helt ut. Deres feminine klær og tilbehør er virkelig i toppklasse, og man bør ikke være redd for å skinne et lite hakk ekstra med klær fra dette motehuset. Her kan du meske deg i knæsjoransje sett, lyseblå og rosa kåper, samt kritthvite bukser og jakker. Designet deres preges av naturtro og silkemyke toner som pudderrosa, lysebeige og kamel. Når de først har valgt å gå for de mørkere tonene, vil materialer som skinn og teddy gjøre plagget enda mer interessant.


Moderne og monokromatisk med Studio Ar by Arma


Som om det å bringe pastellfarger tilbake ikke var nok, har Studio Ar by Arma latt seg inspirere av gatestiler og minimalisme, som gir kolleksjonene et gjennomført og moderne uttrykk. Klærne deres preges av en monokromatisk stil hvor rette linjer og få detaljer er utslagsgivende. Her kan du for eksempel matche et lysebeige skinnskjørt med en skinnjakke i varmere tone, eller en teddyjakke med et skinnskjørt i samme brune tone. Uansett hvordan du velger å passe sammen klærne, vil du se eksklusiv og sofistikert ut.

På utkikk etter en frisk kåpe til hverdagsbruk? Da kan en lyseblå kåpe se fantastisk ut med beige leggings og en hvit, tykk strikkegenser under. Deres skinnjakker i tradisjonelt snitt vil garantert bli din nye favoritt til våren, og deres beige ullskjorte vil gi deg det perfekte utseendet over et par løse, lyseblå jeans med hull i knærne. Klærne fra Studio Ar by Arma er virkelig selveste betegnelsen på skandinavisk design og minimalisme, og det er tydelig at det gjøres et poeng ut av at klær ikke behøver å være overdådige for å se ut som eksklusiv høymote.

Her hos Miinto har vi samlet sammen et knippe fra designermerket Studio Ar by Arma, som garantert vil gi deg den hverdagsluksusen du har lett etter. Bli inspirert av skandinavisk design på sitt beste, og frisk opp vintergarderoben din med rene linjer og lyse toner.

Fjern alle filter

Studio AR by Arma

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.