Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

STUTTERHEIM

Med en regnjakke fra Stutterheim får du den ypperste kvaliteten kombinert med godt håndverk og stilrent design. Best av alt? Det går aldri av mote. Se fantastisk ut selv i regnvær med en svensk ny-klassiker som er designet til å vare hele livet.

Stutterheim Raincoats er et svensk luksusmerke som ble grunnlagt av Alexander i Stockholm i 2010. Helt siden starten har firmaets visjon vært å skape flotte og funksjonelle regnjakker og jakker i høy kvalitet. Alle jakkene er håndlagde ved hjelp av de beste håndverkere, og de er karakterisert av enkelhet, funksjonalitet og tidløst design. Regnjakker fra Stutterheim er produsert i kraftig naturgummi, og er beregnet til å vare hele livet. Derfor er det en god investering å kjøpe en regnjakke fra dette merket. I dag har firmaet utviklet seg fra å være en tomannsbedrift til å ha mer enn 20 ansatte, og de holder fortsatt til i Stockholmsområdet.


Stutterheims historie


I 2010 fant Alexander sin bestefars gamle regnjakke i en låve på øya Arholma i skjærgården utenfor Stockholm. Han besluttet seg for å lage en moderne versjon av den gamle fiskerens klassiske regnjakke. Da de første håndsydde regnjakkene var klare, åpnet Alexander en butikk i leiligheten sin. Forretningen vokste seg fort alt for stor til å kunne håndteres fra Alexanders vesle stue, og han åpnet derfor en butikk med kontor i baklokalet. Forretningen vokste, og merket kom inn hos Barneys i New York. Dermed vokste den lille bedriften seg for stor for lokalene enda en gang. Baklokalet ble for lite, og kontoret ble flyttet til større lokaler. John Laster ble ansatt som firmaets CEO, og firmaet fikk en ny visjon. Fra å være et lite hobbyprosjekt, ble bedriften til et ordentlig firma, hvor listen var satt veldig høyt. De så seg igjen nødt til å flytte inn i nye og større lokaler. Denne gangen var det selve produksjonen som flyttet, nærmere bestemt til Polen. I 2012 ble Stockholm-jakken introdusert – en underlinje som fortsatt produseres, hvor fokuset er på detaljer og skikkelig håndverk.


Kjent over hele verden


Det tok ikke lange tiden før regnjakkene fra Stutterheim ble kjent over hele verden, og ikke kun blant Alexanders vennekrets i Stockholm. I dag produseres det ufattelig mye klær på samlebånd, og håndsydde kvalitetsjakker er selvfølgelig etterspurt. Spesielt de kjente og rike vil gjerne har noe unikt, i god kvalitet. Kjendisene har for lengst oppdaget regnjakkene fra Stutterheim. Kanye West har for eksempel blitt sett i en Stockholm-jakke. I tillegg har Jay Z og Barneys startet et samarbeide omkring en special edition av Stockholm-jakken – i samarbeid med Alexander, selvfølgelig. Firmaet vokser igjen, og regnjakkene fra Stutterheim selges nå over hele verden, i mer enn 1000 butikker. Selv om regnjakkene selges overalt, så er en Stutterheim-regnjakke fortsatt forbundet med eksklusivitet. Det er rett og slett veldig godt håndverk, og ikke minst flott design – og det er noe vi aldri blir lei av.

Fjern alle filter

Stutterheim

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.