Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

STYLEIN

Det eksklusive svenske klesmerket Stylein byr på elegante og sofistikerte dameklær med fine tekstiler, et minimalistisk design og tidløs stil. Kolleksjonene består av klær for enhver begivenhet, enten du trenger en glamorøs selskapskjole til bryllup eller klassiske bluser til hverdagsgarderoben.

Moteselskapet Stylein ble grunnlagt av designeren Elin Alemdar mens hun studerte på Fashion Institute of Technology i New York. Hun presenterte sin første kolleksjon med håndsydde klær det samme året. Hovedkontoret deres befinner seg i dag i Stockholm, og det moderne, men klassiske designet passer ypperlig for moderne, skandinaviske kvinner. Det slippes fire spennende kolleksjoner med dameklær hvert eneste år, hvorav to av dem er prekolleksjoner og de andre to er hovedkolleksjoner.


Antrekk med en spennende kontrast


Til tross for den tidløse stilen, kan kolleksjonene med dameklær fra Stylein beskrives som både edgy og moderne. De klassiske plaggene har fått en særegen vri som skaper en spennende kontrast i antrekket, enten du går for hverdagslige dameklær eller stilfulle selskapskjoler. De ulike elementene skaper allikevel en helhetlig harmoni som faller i smak hos moderne kvinner med sofistikerte snitt, fine silhuetter og iøynefallende detaljer. Dette gir et godt grunnlag for en veloppbygd basisgarderobe som du enkelt kan style etter din personlige smak og stil. En velfungerende hverdagsgarderobe bør kunne tåle moter som stadig er i endring, uten at plaggene dine føles foreldet av den grunn. Det er verdt å investere litt ekstra i basisplaggene dine, rett og slett for å få god kvalitet som varer over tid.

Du fornyer antrekkene enkelt ved å kombinere dem med statement-plagg og forskjellige typer tilbehør. Det anbefales å ha et større utvalg av dagligdagse dameklær enn statement-plagg som selskapskjoler og bluser med spreke mønstre, ellers kan det bli vanskelig å sette sammen antrekk som fungerer i hverdagen. Selv om du kjøper klær til hverdagsbruk, betyr ikke det at designet behøver å være kjedelig. Det er Stylein et godt bevis på. De stilrene hverdagsantrekkene kommer garantert til å vekke beundring, enten du skal spise lunsj med venninner eller du skal holde et viktig foredrag på jobb.


Fra hverdags til fest


Hverdagsklærne til Stylein har svært god passform, og den gode kvaliteten sørger for at de varer lenge med riktig stell. Gensere i duse farger kan for eksempel kombineres med vide bukser for et avslappet, men pent hverdagsantrekk. Det blir straks mer pyntet når du bytter buksen ut med et skjørt, samt finner frem et par lekre sandaler og et stort smykke. Selv enkle T-skjorter kan styles opp ved å bruke dem med fotside skjørt, pumps og elegante øreringer.

En svart T-skjorte tar seg svært godt ut til silkeskjørt i dype farger som bronse. Du finner også flotte selskapskjoler til mer høytidelige anledninger. Selskapskjolene fås i ulike stiler, og du kan velge mellom luksuriøse varianter til mer hverdagslige kjoler som kan styles ned til pen hverdag. Du får dermed en lekker kjole som kan brukes til både hverdags og fest, alt etter hvilket tilbehør du bruker. Høye hæler gir selskapskjolen en øyeblikkelig en touch av glamour, mens ankel boots gjør antrekket mer avslappet og egnet for viktige møter på jobb.

Fjern alle filter

Stylein

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.