Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

svea

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SVEA

Design fra Svea har blitt mer og mer populært, og den fantastiske vinterjakken Svea Miss Smith gjorde at merket fikk sitt definitive gjennombrudd i Norge. Dette er en av de mest etterspurte jakkene blant ungdommer over hele landet hvert eneste år, samtidig som flere og flere får øynene opp for de andre fantastiske designene fra dette svenske merket.

Selv om merket kategoriseres som et streetwear brand, finnes det mange design og modeller som også passer en mer klassisk stil, noe som gjør at merket er populært på tvers av aldersgrupper og stil. Her på siden kan du bruke ulike filtre for å finne fram til riktig farge, modell, kategori og pris, og dermed lettere finne frem til dine favoritter fra Svea her hos Miinto.


Svensk streetwear


Svea ble grunnlagt i Sverige i 1998, og er et merke med sterke røtter i streetwear-kulturen. Merkets historie begynte med en ung mann som vant en skateboard-konkurranse. Med en mesterskapstittel innen skateboard kombinert med stor forretningssans, overbeviste han eieren av Stockholms ledende streetwear-butikk om å begynne å importere varer fra USA, som de igjen helhjertet ville forandre og gi identitet.


Svea til alle aldersgrupper


Svea henter sin inspirasjon fra det amerikanske college-livet, og fokuserer på unisex-uttrykket med størst vekt på klær og jakker til jenter. Siden det var få merker for tenåringsjenter på denne tiden, ble dette automatisk målgruppen deres. Etter over 20 år har Svea utviklet seg både som klesmerke og selskap, og det er ikke lenger kun tenåringer som kjøper klærne deres. Selv om det svenske merket produserer jakker, sko og klær for både gutter og jenter i tenårene, har produktene deres også blitt populære blant kunder eldre enn denne målgruppen.

Den moderne versjonen av Svea er ikke lenger synonymt med streetwear, ettersom merket først og fremst er preget av uformelle moteklær inspirert av svenske motetrender, i tillegg til livet og kulturen på amerikanske high schools. Med andre ord fusjonerer Svea svensk mote med et uformelt og sporty utseende. Derfor har det svenske merket med stor suksess lansert et utall trendy kolleksjoner av moteklær som appellerer til trendsettere og fashionistas i hele Norden.


Kule motiver og print


Du har garantert sett logoen deres, som ofte preger forsiden av T-skjortene og genserne deres. Printet er kult og lett gjenkjennelig og representerer stil og kvalitet. Deres svært populære hoodies får du i både milde og mørke farger, en til vårsesongen og en til høstsesongen. Med hette og sidelommer i front, er genseren svært behagelig og samtidig praktisk. De er komfortable, og såpass moteriktige at du kan bruke dem til de fleste anledninger. Sammen med et par kule jeans, og sneakers vil du være trendy som aldri før.

Produktsortimentet er stort og variert, og du kan blant annet finne jakker, skjorter, hettegensere, jeans, t-skjorter, boksershorts og tilbehør som hatter, luer, vesker og skjerf i kolleksjonene deres. I tillegg produserer Svea også skateboards designet med kule motiver og print. Fra et designperspektiv er merket preget av en stilig look med unike detaljer og trendy fargekombinasjoner som skiller merkevaren fra motebransjens mer mainstream merker. Derfor er Svea alltid synonymt med dame- og herreklær med et trendy uttrykk som passer perfekt til enhver fasjonabel stil.


Jakker som holder deg varm hele vinteren


Med jakker fra Svea trenger du ikke lenger å bekymre deg for å fryse, selv på de kaldeste vinterdagene. Disse jakkene brer seg rundt deg med sin varme, og vil holde deg god og varm, år etter år. Kvaliteten er høy når det kommer til dette merket, og er selveste stempelet på jakkene deres. Det er med god grunn at disse jakkene er svært ettertraktet. For i tillegg til å holde kulden ute, er de også fine. Du trenger ikke å være redd for å ødelegge antrekket ditt ved å måtte kaste på deg en jakke i siste liten fordi det er minusgrader ute, snarere tvert imot. Med disse jakkene vil du ta antrekket til nye høyder, og du kan føle deg fasjonabel til enhver tid.

Mange av Svea sine jakker bærer en god hette, som vil holde både snøen, regnet og vinden borte fra både hodet og ansiktet. Hettene er avtagbare, og fås både med og uten pelsimitasjon. Jakkene er figursydde, og noen passer like godt til begge kjønn. Vi vil anbefale deg å lese beskrivelsen under hvert enkelt plagg, da noen er mindre i størrelsen enn andre. På denne måten unngår du å få en jakke hjem i posten som er for liten. Spesielt om du ønsker å kle deg med tykke ullgensere under, som gjerne krever sin plass. Svea sine jakker fås i ulike lengder, både korte og lange.


Fasjonable plagg fra Svea hos Miinto


Her hos Miinto har vi samlet et stort utvalg av design fra Svea. Du har muligheten til å finne et vell av produkter i mange farger, størrelser og design, så det er garantert noe for enhver smak, anledning og behov. Vi sørger for å holde utvalget oppdatert, slik at du alltid kan være oppdatert på de nyeste trendene i bransjen. Hvis du på forhånd vet størrelsen, fargen eller designet på varen du leter etter, kan du bruke filtrene til venstre for å søke etter varen du leter etter.

Jakten på ditt nye Svea plagg ligger rett foran dine øyne. Med en visshet om at plaggene du finner her på denne siden består av svært god kvalitet, kan du trygt klikke hjem ditt neste favorittplagg. Enten du ser etter en ny og god vinterjakke som kan holde vinterkulden ute, eller et par nye gode og varme vintersko som føttene dine kan være komfortable i selv i den verste snøstormen, så vil du finne begge deler her.

Lengter du etter en skikkelig deilig, men samtidig stilig hettegenser du kan kombinere sammen med et par jeans og et par kule sneakers, så vil du også finne det hos oss. Det er ingen tvil om at Svea sitter på fasiten når det kommer til å designe fasjonable plagg med høy kvalitetsfaktor. Nå er det bare å sette i gang og nyte jakten.

Fjern alle filter

Svea

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.