Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

S'WELL

En drikkeflaske er ikke bare en drikkeflaske. Støtt miljøet og hold drikken din varm i opptil 12 timer, eller kald i opptil 24 timer. Flaskene kommer i mange flotte design og farger, og du finner helt sikkert en som passer for deg.

S’well-flasken er designet og utviklet av Sarah M. Kauss. Hun fikk ideen etter en vandretur med lunkent vann i den medbrakte gjenbruksflasken sin. I tillegg til å kunne holde væske varmt i 12 timer og kaldt i 24 timer, har S’well også mange andre gjennomtenkte funksjoner. Det beste er likevel at for hver solgte flaske doneres 10% av salget til Wateraid. Dette er en organisasjon som hjelper med å finne lett tilgjengelige og rene vannressurser i Afrika og Østen.


S’well til alle


Vi tør nesten å love at vi har en S’well flaske som passer for deg. Det er skinnende eller sterke farger, men også rolige og avdempede. Flasken er ikke kun anvendelig når du skal ha med noe varmt på turen i skogen. Den er også minst like anvendelige i skolesekken, gymbagen, kontoret, bilen, strandnettet og mye annet. Alle flaskene er produsert i rustfritt stål, og er isolert slik at flasken er god til å holde på både varme og kulde. Flaskene er dessuten toxinfrie.


Ambisiøst prosjekt


S’well ble lansert i 2010 med en ambisjon om å bli kvitt alle plastikkflaskene som finnes i verden. Målet var å lage ettertraktede drikkeflasker gjennom en kombinasjon av moteriktig design og funksjon. På denne måten vil folk ha lettere for å droppe engangsflaskene, og heller investere i en drikkeflaske man kan bruke igjen og igjen. Det høres kanskje ut som et veldig ambisiøst prosjekt, men det er nettopp det verden trenger.


Jungeltelegrafen fungerer best


Siden starten i 2010 er selskapet det hurtigst voksende kvinne-eide selskapet i USA. Suksessen skyldes ikke store reklamebudsjetter, men heller at dette er et fantastisk produkt som folk har anbefalt andre. Jungeltelegrafen er fortsatt den mest effektive reklamekampanjen som finnes.


Forskjellige typer flasker


Flaskene fra S’well er laget med ThermaS’well-teknologi. Denne isoleringen har et lag med kobber, og teknologien legger grunnlaget for den høye kvaliteten produktet har. I utgangspunktet kan alle flaskene brukes til all mulig væske, og i mange forskjellige anledninger. De forskjellige seriene har likevel forskjellige egenskaper. The Original kombinerer vakkert design med kvalitet, og lar deg oppbevare alt fra iskaldt vann til grønn juice, uten at overflaten kondenserer. The Traveler er ergonomisk designet for å passe perfekt i hånda, og den brede åpningen er perfekt for kaffe eller smoothies på vei til jobben. The Tumbler er din nye beste venn når det kommer til all aktivitet, både utendørs og innendørs. Den har selvfølgelig en kondensfri overflate og er for eksempel perfekt når du skal ha med en kjølig rosévin med på stranda. The Roamer er alltid klar til hva-som-helst. Den er større enn de andre flaskene, og er derfor perfekt når du skal dele drikke med flere andre eller når du skal på lange turer.

Fjern alle filter

S'well

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.