Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

swims

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SWIMS

Regnvær har tradisjonelt vært hatet og fryktet for måten det ødelegger looken vår på når vi går ut døren. Kanskje vi har brukt tid på å fikse håret vårt, og idet vi går ut døra er hele sveisen ødelagt, og man kunne egentlig bare snudd og begynt på nytt igjen. Eller så har man pyntet seg til kveldens fest og skal løpe ut i taxien som står og venter. På bare den lille turen har klærne våre blitt fuktige, skoene har blitt våte og det ser ut som om vi har druknet der vi kommer inn døren til festen. For utvalget av moderne og freshe klær til regnværet har ikke vært det helt store, og regntøy har som regel vært kjent for å være ganske kjedelig og noe du helst ikke vil ha på deg når du skal se litt ekstra fin ut. Men det har det blitt slutt på nå – Swims har nemlig tatt behovet vi har for fine, kule og moderne vanntette klær på alvor og gjort det om til kule kolleksjoner med et praktisk formål.

Det norske merket Swims ble grunnlagt i Oslo i 2006, og har gitt et nytt liv til de nesten helt glemte kalosjene. Ideen var å transformere kalosjene til å bli noe stilig og trendy, da de hovedsakelig alltid har vært mest kjent for sine praktiske egenskaper. Swims sine kalosjer har rene og minimalististe designuttrykk som er typisk for skandinavisk mote og design. Med et lite snev av urban frekkhet, har dette merket gjort kalosjer til en stor trend innen klassisk mote for både kvinner og menn. Kalosjene til Swims er perfekte uansett om du skal på byen på en slapsete vinterdag eller ut med båten en varm sommerdag. Derfor er de helt perfekte til nordmenn som må tilpasse seg etter store værkontraster og fire forskjellige årstider hvert eneste år.


Swims-jakker til allslags vær


Med fokus på vanntette produkter, har Swims alltid et stort utvalg av jakker til både damer og herrer som holder deg helt tørr selv på de verste regnværsdagene. Alle Swims sine jakker er vanntette, uansett hvilken årstid de er designet for. Du finner blant annet Swims-jakker med uttakbar innerjakke som gjør de svært anvendelige i Norge. Eller hva med en vanntett dunkåpe som er perfekt over kjole og pene strømpebukser?

Med jakker fra Swims er du klar for enhver anledning. Uansett om du skal på jobb, på fest eller bare en tur innom butikken. De tilbyr nemlig praktiske, vanntette jakker som er klassiske og tidløse, slik at du kan føle deg like frisk og opplagt uansett hva du gjør. Og hvem vil ikke føle seg frisk og opplagt samtidig som de er rustet for regn og vått vær?


Vanntette sko og tilbehør


Swims tilbyr ikke bare jakker og kalosjer – de tilbyr nemlig også en rekke annet kult tilbehør, sneakers og gummistøvler. Deres gummistøvler er heller ikke som alle andre gummistøvler. De kommer nemlig i et stilrent og klassisk design, og de ser faktisk ut og ligner man bare har på seg et par fine boots i klassiske mørke farger.

Ettersom Swims elsker vann og har bygget opp alle deres merkevarer rundt vann og regn, så finner du også friske badeshorts til herrer, samt vanntette loafers og vanntette weekendbager i deres sortiment. Normalt har man ikke særlig lyst til å gå ut i regnvær. Det ødelegger håret, man blir våt og man kommer innendørs igjen og ser ut som om man har druknet. Det slipper du med Swims, og du kan se frisk og opplagt ut selv i det dårligste regnværet. Og du kan dessuten føle deg helt trygg på at klærne du har på deg under holder seg deilige og tørre hele dagen.


Moderne vesker og bagger fra Swims


Swims er et luksuriøst merke som virkelig forbedrer livet til dagens moderne menn og kvinner. Med deres tidløse utvalg av vesker og bagger, får du et praktisk og moteriktig tilskudd til garderoben med en kul veske eller sofistikert bag fra dette merket. I deres bagger og vesker kombinerer de tidløs tradisjon, skandinavisk stil og eksepsjonell oppmerksomhet på detaljer når de leverer dette praktiske tilbehøret til menn og kvinner.

Swims sin kolleksjon av hverdagsvesker og weekendbagger holder deg både elegant i stilen og organisert. I kolleksjonen til Swims her hos Miinto finner du noe for enhver reise. Uansett om du bare skal en tur på byen, eller om du skal på en romantisk utflukt med din bedre halvdel, finner du en passende veske som gjør at du får med deg alle dine nødvendigheter på en stilfull måte.


Kvalitet med miljøet i tankene


Dette norske livsstilmerket, som lager vanntett fottøy, klær og tilbehør av aller høyeste kvalitet, henvender seg til kvinner og menn som er opptatt av funksjonalitet og raffinerte design. Det er i tillegg et helt perfekt merke for de som er opptatt av miljø og bærekraft. Swims er kjent for sitt engasjement for bærekraft og bruk av miljøvennlige materialer i produktene sine. De fleste av deres produkter er derfor laget av resirkulert polyester og naturgummi.

Swims sørger i tillegg for at produktene deres er produsert i forhold til etiske prinsipper i fabrikker som oppfyller høye standarder for arbeidernes rettigheter og for bærekraftig produksjon. Når du handler fra Swims får du også produkter som er designet for å vare i lang tid, og som du derfor vil kunne bruke år etter år. Dette reduserer behovet for at du må kjøpe de samme produktene om igjen, og minimerer miljøavfall. Skaff deg en godbit fra dette stilige og bærekraftige merket, og kle deg i god stil med god samvittighet.


Føl deg fri, fryktløs og fasjonabel med Swims


Swims lar deg holde stilen intakt selv når været står på grått. Med deres brede utvalg av moderne kvalitetsutstyr med lekkert design til regnfulle dager, vil du holde deg tørr og flott uansett vær! Deres utvalg av lyse og spreke farger lar deg lyse opp og skille deg positivt ut selv når dagen er grå og kjedelig. Selv om været er kjedelig, behøver stilen altså slett ikke å være det, og her kommer Swims deg til unnsetning! Eksperimenter med ulike elementer fra utvalget og kombiner nøytrale toner med modige farger for et spennende utseende.


Handle norskproduserte Swims på nett hos Miinto


Vi hos Miinto har et stort utvalg av alt det Swims har å by på. Vi har samlet alt på ett sted for deg, slik at du kan bli inspirert av deres friske jakker, sko, støvler, vesker og selvfølgelig deres mest kjente kalosjer. Du trenger rett og slett aldri mer bekymre deg for at stilen din skal bli ødelagt av regnværet igjen!

Miinto tilbyr deg altså et bredt utvalg av Swims, uansett om du er på utkikk etter vanntette sko, jakker, tilbehør eller klær fra dette populære merket. Ved å handle hos Miinto er du med på å velge en mer bærekraftig tilnærming til kjøp av motevarer. Handling hos oss bidrar til å redusere både overforbruk og produksjon, og gjør derfor både godt for deg selv og for miljøet.

Hos Miinto samarbeider vi med merker som benytter seg av miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder, heriblant norske Swims, som vi er stolte av å kunne tilby til våre mote- og miljøbevisste kunder.

Fjern alle filter

SWIMS

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.