Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SWIX

Alle som noensinne har enten gått på ski eller bare sett på ski, har hørt om Swix. Merket produserer mer eller mindre alt du trenger for å gå på langrenn, bortsett fra langrennsski. I sortimentet deres finner du blant annet skismøring, staver, hansker, luer, skiklær og mye mer. Listen er simpelthen for lang for at vi kan ramse opp det hele her på siden.

Det er ingenting som heter dårlig vær – kun dårlige klær, heter det – og det kan man vel til en viss grad være enig i. Hvis bare utstyret er i orden, så kan man klare det meste. Det blir i hvert fall lettere å gå på ski hvis utstyret er ordentlig og fungerer som det skal, og de klærne man har på seg både kan holde på varmen og hjelpe til med å kjøle ned. Swix har det meste som skal til for å gjøre skiopplevelsen enda bedre, og i kolleksjonene kan du finne alt av skiklær, som for eksempel anorakk og ulltøy.


Hold deg varm og tørr med skiklær fra Swix


Uansett om man er mosjonist, bare er ute og går en tur på ski eller er profesjonell utøver, så er det viktig med riktige skiklær, og her er godt undertøy alfa og omega. Det er undertøyet som sitter inntil kroppen, og det er undertøyets oppgave å frakte fukt vekk fra huden og holde kroppen varm. Ulltøy er kjent for å ha fantastiske egenskaper når det gjelder å holde varmen, og her har Swix flere gode produkter å velge mellom, som for eksempel «Swix RaceX». Undertøyet i denne serien har vunnet utallige tester gjennom årene, og er noe av det mest foretrukne undertøyet blant mosjonister og profesjonelle på grunn av det veldig lette og ekstremt elastiske stoffet. Stoffets åpne struktur har et tynt lag isolerende luft mot huden mens det skaper formidable puste- og ventilasjonsegenskaper for å motvirke overoppheting. Selv om det er laget av et hurtigtørrende materiale, absorberer det fuktighet fra huden.

Hvis du er på utkikk etter en skijakke, så kan du ta en nærmere kikk på «ProFit Revolution». Denne jakken kombinerer det beste fra to verdener, nemlig mikrofiber og «Windstopper®». Denne kombinasjonen gir en super balanse mellom vind- og vannavvisende egenskaper samt pusteevne. Ellers finner du også klassiske anorakker med forlomme foran på brystet. Denne lommen er praktisk til oppbevaring av alt fra skismøring fra Swix til appelsiner og Kvikk Lunsj.


Stort utvalg og god kvalitet


Uansett hvilket produkt du velger blant det store utvalget fra Swix, så kan du regne med fantastisk kvalitet og flott design. Merket blir brukt av alt fra profesjonelle til amatører, noe som viser hvor brede kolleksjonene deres er og hvor god kvalitet produktene har. For så mange skiløpere kan simpelthen ikke ta feil.


Finn det riktige utstyret hos Miinto


Det er ingen tvil om at utstyret er viktig, og godt utstyr kan være forskjellen på en fantastisk skitur og en total fiasko i naturen. Vi ynder å si vi er født med ski på benene, noe som er ganske passende i denne sammenhengen. For hvis man har skiene, da kan Swix tilby alt annet. Her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av de aller beste designene og produktene fra Swix til både damer og herrer.

Fjern alle filter

Swix

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.