Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

TAMARIS

Leter du etter sko som er stilrene og trendy, og som kombinerer kvalitet og fornuftige priser? Da kan det lønne seg å ta en nærmere kikk på kolleksjonene fra Tamaris. Her finner du sko til alle anledninger, til hverdag, fest og jobb.

På slutten av 60-tallet startet et firma som het Wortmann KG opp i den tyske byen Detmold. Wortmann er en skomaker som ble kjent over hele verden med flere merker. Siden selskapet ble etablert, tok det ikke lang tid før selskapet vokste seg stort, og allerede etter fem år hadde de en omsetning på hele 20 millioner euro, samt et lager på 25.000 kvadratmeter. På 80-tallet overtok de Wendel i byen Pirmasens, og noen år senere hadde de en omsetning på 100 millioner euro. På 90-tallet startet de en egen fabrikk i Pirmasens, og begynte å fremstille sko under merket Caprice. På begynnelsen av 2000-tallet satset de på enda et merke, nemlig Tamaris. Med fokus på trendy sko til prisbevisste kunder, så tok det selvfølgelig ikke lang tid før dette også ble en suksess.


Alle gode ting er tre


Tamaris produserer elegante sko til hverdag, fest og trening, og som regel blir skoene fremstilt i skinn. Når man skal beskrive skoene fra Tamaris så er et av nøkkelordene trendy. Med de tre kategoriene de lager sko innenfor, gjør Tamaris det mulig for alle å finne noe som passer for dem. Det er tross alt ikke for ingenting at annenhver kvinne i Tyskland eier et par Tamarissko.


Kjærlighet til det gode håndverket


Det er flere grunner til Tamaris suksess, og en av årsakene er en utømmelig kjærlighet til håndverket og sko. Med stilrene sko, gode priser og inspirerende materialer har det lykkes Tamaris å lage sko som kombinerer det daglige med det eksklusive. Med sko fra Tamaris, så er det ikke lang vei fra catwalken til fortauet. Utvalget er stort, og Tamaris fremstiller mange nye modeller hver eneste sesong, som alle har deres helt egne lekre og særpregede look. Du finner sko til både hverdag, fest, jobb og trening, og det store utvalget gir deg alle muligheter til å finne de nye favorittskoene dine.


Design med ansvar


Tamaris eier, Wortmann, jobber hardt for å minske produksjonens innvirkning på planeten. De har et tett og nært samarbeid med alle produsentene deres, som for det meste befinner seg i Asia. I tillegg til et sterkt miljøhensyn, arbeider Wortmann ut fra flere andre faktorer som regulerer og skaper gode arbeidsplasser. Blant annet jobber Tamaris for å bedre vilkårene for arbeiderne, blant annet ved å forby barnearbeid. Dessuten jobber de for rettferdige løsninger, rettferdige arbeidstider, i tillegg til muligheter for å engasjere seg i faget. Bestikkelser er et stort problem i mange land, og er også noe de jobber hardt for å avskaffe. Hos Tamaris tar man ansvar for det hele – og satser hardt på å få både kunder og medarbeidere til å trives.

Fjern alle filter

Tamaris

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.