Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

TED BAKER

Hos Ted Baker kombinerer de klassisk og stilrent design med vakre mønstre og materialer av høy kvalitet. I over 30 år har merket spesialisert seg på britisk mote, og deres store visjon er å lage og feire det uventede i hverdagen til moteglade kvinner og menn. Her hos Miinto har vi samlet en rekke av deres vakre og stilfulle kolleksjoner bestående av bukser, gensere, kjoler, skjørt, tilbehør og sko.


Klassisk design med uventede detaljer


Hos Ted Baker har de forstått at klassisk mote ikke betyr det samme som «basis». Den klassiske moten finner sin styrke i harde linjer og snitt, passformer som fremhever kroppsfasongen og delikate og rene fargetoner. Med et klassisk stiluttrykk får du det sofistikerte og eksklusive utseendet mange av oss streber etter – uansett om du skal på kontoret, på lunsj med venninner, på helgetur til Paris med kjæresten eller ølsmaking med studiekameratene. Stilformen fungerer helt utmerket i de aller fleste situasjoner og settinger. Det er en grunn til at det blir kaldt for «en klassisk stil»

Hos Ted Baker tar de derimot de klassiske stiluttrykkene, og videreutvikler dem enda et hakk. Motehuset har knekt koden til hvordan man kan kombinere sterke farger med tydelige mønstre, og allikevel få det til å se flott og elegant ut. Du behøver ikke kun gå for svarte og hvite plagg for å se sofistikert ut. Her kan du finne skatter som turkise vesker med slangeskinnsmønster, pologensere med lyseblå striper og fløyelsmyke, grønne sett med tigerstriper. Hos Ted Baker kan du virkelig forvente det uventede.


Britisk mote, verden rundt


England; popmusikk, «fish’n’chips», røde busser og kanaler. Det er kanskje ikke mote som er det første vi tenker på, når noen sier «Britisk». Likevel har Ted Baker hentet masse inspirasjon fra hjemlandet sitt når de over mange år har skreddersydd sine vakre og stilfulle kolleksjoner. Tenk kongefamilien på Cricket-kamp, forretningsfolk i London eller te med melk i parken. Motehuset skaper assosiasjoner med sofistikert kultur og interessante mennesker, og vi vil selvfølgelig ha en bitteliten smakebit av det her i jordnære Norden.

Ted Baker har dessuten opparbeidet seg et imponerende høyt antall butikker verden over – og da mener vi faktisk i nesten alle verdens hjørner. Hele 376 butikker dekker fem kontinenter, og sørger for at hele verden får muligheten til å kle seg i ekte «haute couture» fra Storbritannia. Det er ikke lenger bare franskmennene eller italienerne vi skal se til når vi ønsker de beste motetipsene. Det engelske motehuset setter en ny standard i moteverden med sine kombinasjoner av minimalistiske linjer og lekende print.


Ted baker er for de kvalitetsbevisste


Vi vet alle hvor irriterende det kan være når klesplaggene våre blir ødelagt eller utvasket etter tre-fire vask. Sømmer går i stykker, gensere mister passformen sin, T-skjorter blir utvasket og bukser blir nuppete. Hurtigmote, som de siste par årene har blitt et omtalt begrep, er kjent for å masseprodusere klær av dårlige materialer og halvferdig håndverk.

Da er det godt at det finnes noen som tar et godt stykke solid håndverk seriøst, og sørger for at vi kan menge oss i klær av høy kvalitet, slitesterke materialer og sikre sømmer. Ted Baker skriker av eksklusivitet, og det er tydelig at det blir lagt mye hardt og genuint arbeide inn i deres kolleksjoner. Hos oss vil du finne deres vakre kjoler som sitter som støpt på kroppen, dresser som ser skreddersydde ut, skinnmaterialer og brilleinnfatninger som sitter godt over neseryggen.


Drømmende print og lekende striper


Hos Ted Baker er det lett å friske opp sommergarderoben sin. Vi begynner vel alle å komme oss langt vekk fra tiden hvor vi var redd for å skille oss ut i mengden og venninner skulle matche hverandre. Mote er til for å uttrykke seg og sin personlighet, og uansett om man foretrekker en fargeparade av et stiluttrykk eller en nedtonet og minimalistisk stil, er alt lov uansett.

Hos Ted Baker har de imidlertid klart å kombinere to verdener man tidligere ikke trodde kunne forenes på en harmonisk måte. Her har de nemlig gjort romantiske bondeprint om til noe eksklusivt og sofistikert. Hos Miinto elsker vi selvfølgelig når man kan gå bananas i en jungel fylt med blomster- og dyreprint, klassiske og fargerike striper, heklede materialer og kraftig strikk. Ted Baker er den perfekte styleguruen når du vil gjøre garderoben din hakket mer stilsikker.

Her kan du menge deg i oransjerøde skinnvesker, skjorter med lekende striper på skjortekragene, puffede ermer og grafiske print i denim. Bli romantisk i et rosa tyllskjørt med blomster i vannfarger. Dra på sommerferie med håndvesker av bambus. Møt kompisene på bar i en heklet, Matrix-inspirert T-skjorte, eller hold varmen i en pæregrønn strikk med maskuline detaljer.


Uttrykk deg selv – hver dag


Uansett hvor i verden du befinner deg, hvor gammel du er, hva du jobber med eller hva du liker å gjøre på fritiden, vil Ted Baker feire det uventede i hverdagen, og vi har lyst til å være med på reisen. Det britiske motehuset lager klær for oss som ønsker å gjøre ukedagene litt mer spennende, og som ikke tar til takke med dårlig kvalitet eller kjedelige farger bare fordi det er en mandag.

Hos oss kan du bla deg igjennom et eksklusivt utvalg fra Ted Bakers kolleksjoner, og finne dine nye og inspirerende hverdagsklær, som på ingen måte er hverdagslige. Hos Ted Baker finner du kjoler, bukser og skjorter, dresser, gensere og tilbehør til en pris som passer lommeboken din. Høymote behøver på ingen måte å være dyrt, og et selvsikkert og sofistikert stiluttrykk behøver ikke å gå på kompromiss med en hektisk hverdag.

Gjør unna ukens handling, hent barna i barnehagen eller dra på forelesning ikledd klær som komplementerer de fine øyeblikkene i livet. Verden er en lekeplass, og det ville vært synd om vi aldri fikk muligheten til å la fantasien løpe seg vill i hvite sneakers og luftige skjørt. Fyll garderoben din med britisk mote av høy kvalitet, som har spesialisert seg over tre tiår i britisk kultur og hverdagsliv. La deg inspirere, og gå sommeren i møte iført en minimalistisk sort kjole, eller kanskje finn deg en dunjakke med vaffelmønster til høstgarderoben.

Fjern alle filter

Ted Baker

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.