Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

THE NORTH FACE

The North Face er et klesmerke for de aktive menneskene. Her finner du både sko, jakker, sekker og alt annet innenfor ekstremsportsutstyr, i en fantastisk blanding av urbant og villmark.

I 1966 fikk to turentusiaster ideen om å lage skikkelig utstyr til folk som liker å gå på tur. Det skulle dessuten også være teknisk avanserte klær til fjellklatrere og ekstremsportsutøvere. Målet var å lage klær til mennesker som hadde den samme lidenskapen for naturopplevelser og eventyr som de selv hadde. Dette ble grunnlaget for The North Face, hvor merkets mantra er: Never Stop Exploring.


Utstyr og klær for ekstreme utfoldelser


Merkets navn leder tankene hen til nordsiden av et fjell. Det er denne siden som sies å være den aller kaldeste og vanskeligste å bestige. Med tiden utviklet merket seg. De begynte å sponse ekstreme ekspedisjoner, og laget klær som kunne tåle de ekstreme utfoldelsene og anstrengelsene. Kjernen i The North Face er derfor å lage praktiske klær i spesielt god kvalitet, samtidig som de bevarer en eksentrisk stil.


Stilren og motebevisst med jakke og Duffle-bag


Merket kan ses på både friluftsmennesker og kjendiser. Klærne fra The North Face har mange verdier, siden de er skapt for ekstreme miljøer og er av god kvalitet – i tillegg er de stilrene moteklær. Den lett gjenkjennelige og ikoniske logoen forestiller Yosemite National Park Dome. Dette er et fjell som er cirka 2.700 meter høyt og det ble ansett som et fjell det var umulig å bestige på grunn av værforholdene. George Anderson var den første som nådde toppen og nå forsøker flere hvert eneste år å slå rekorder på dette fjellet. Dette gjøres ofte av fjellklatrere, iført utstyr fra The North Face. Utendørsmerket har sporty design og har blitt en kjempehit i moteverden. Ta for eksempel en nærmere kikk på en jakke fra dette merket, så forstår du hvorfor. Jakkene kan enkelt settes sammen med en bag, som for eksempel en Duffle-bag fra samme merke eller tilbehør fra andre merker. Prøv for eksempel å kombinere en jakke med hvite joggesko, så viser du deg med en både avslappet og urban stil.


Stort sortiment


Hos oss finner du forskjellige typer tilbehør og klær fra North Face. Det er et merke som lager klær til friluftselskende mennesker, for ikke også å nevne de litt mer urbane og sporty. Merket har lykkes med å kombinere praktisk utstyr og klær med moderne og unike design, noe som er særdeles vanskelig å få til. Dette er nok grunnen til at merket er så populært på verdensbasis. Uansett om du ser etter en jakke, Duffle-bag, ryggsekker, vester eller noe helt annet, så finner du det helt sikkert i sortimentet her. Utvalget er stort og designene finnes ofte i mange forskjellige farger. Fargene på sekkene er ofte sterke – du kan for eksempel få en Duffle-bag i enten en sterk gul eller rød farge.

Fjern alle filter

The North Face

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.