Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

THE PRODUCT

The Product ble lansert i Oslo i 2005, og de skandinavisk-inspirerte designene viser deg nøyaktig hva gode basics kan tilføre antrekket ditt. Utgangspunktet for alle designene er en tanke om at alle legger mest vekt på komfort – uansett stil og personlighet. Grunnleggeren av det suksessfulle norske merket, Fredrik Lund, har over 20 års erfaring i moteindustrien, og hans misjon har helt siden starten vært å bryte med den stereotype moteformen som ofte handler om hype og endeløse produktlanseringer.


Design med utgangspunkt i Oslo


Fredrik Lund har Oslo i blodet. Hele hans familie er fra Oslo, noe de har vært i 10 generasjoner. Derfor er det selvfølgelig naturlig at han henter inspirasjon fra den norske metropolen. Når han går i gang med designprosessen, tenker han nøye over hva osloborgerne liker å ha på seg hver dag. Deretter benytter han seg av sitt store nettverk i Oslo bestående av blant annet familie, venner og kollegaer, og finner deretter den nødvendige inspirasjonen for å kreere fantastiske design av høy kvalitet. I tillegg til et stort fokus på komfort, legger The Product også vekt på miljø og bærekraft, i tillegg til å lage klær hvor man får god verdi for pengene.


Bærekraftig mote fra The Product


Det Oslo-baserte merket benytter seg utelukkende av materialer av aller høyeste kvalitet, slik at de kan klare hverdagsbruk. Farger og stiler er designet for å være klassiske og tidløse, og leverandører, tekstiler, emballasje og til og med transportmetoder velges med tanke på bærekraft og samfunnsansvar.

Det er ingen «limited editions» eller sesongbaserte kolleksjoner, bare en kolleksjon av allsidige hverdagsplagg til hverdagsbruk du kan elske og nyte hele året.


Verdi for pengene


Fredrik Lund har som sagt et mål om å gjøre opp med moteverdens jag og fokus på nye lanseringer og hype. The Product tenker annerledes, og gir deg basics av aller beste kvalitet uten at det koster en formue. Her får du for eksempel klassiske og tidløse design i supermyk viskose, bomull og bambus. Målet er å skape ukomplisert mote, og det er nettopp det de har lykkes med. Akkurat som navnet The Product tilsier, så er det fokus på produktene, og ingenting annet. De lekre kolleksjonene består utelukkende av enkle dagligdagse nødvendigheter som T-skjorter, gensere, sokker og undertøy. Her er det ingen skjulte agendaer. Det du ser er det du får.


Kjøp The Product hos Miinto


Når du handler hos Miinto kan du velge mellom mer enn 900 uavhengige motebutikker fra hele landet, og velge mellom mer enn 2 000 merker. Utvalget er med andre ord stort, og vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over 499 kroner! Så ta en nærmere titt på The Product her på siden allerede i dag, og få varene hjem til deg innenfor 1–5 virkedager!

Fjern alle filter

The Product

Side 1 Av 2