Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

THOM BROWNE

Siden opprinnelsen har Thom Browne gjort seg kjent gjennom sin imponerende og sanselige tolkning av klassiske menns klesstiler. Amerikansk merkevare, kjent for sitt dristige, avantgarde estetikk, Thom Browne har blitt en standout på den globale motescenen.

Historien bak Thom Browne Brand


Thom Browne ble grunnlagt av samme navn i 2001 og startet smått med en samling av fem stk, alle subtilt avslappet, skreddersydde herredresser. Innen noen få år var merket bekvemt sentralt in den internasjonale moteverdenen, trekkende på matematisk presisjon og dristig stil for å skape stirrende, bemerkelsesverdige samlinger sesong etter sesong.

Utforsk Thom Browne-merket


Thom Browne-merket er svever rundt kreative farger og mønsterforhold, uventede skulpturelle skikker og en ambisiøs skjevkjøring av androgyne motegrenser. Samlinguriene inneholder alt fra formelle kjoler og et vell av mindre formelle og mer tilpassbare antrekk til elegante garderobedetaljer som belter, sko og briller.

Thom Browne: Karakteristisk kuttekanter design


Thom Browne er kjent for sin karakteristiske kutting-kanter mote estetiske verdi. Hver del er en mikse størrelser, linjer, former og stilig - nyanser for å forårsake en visuell spenningen idet merkevaren utfordrer en moderne antrekk betyr.

Materialet Variasjoner i Thom Browne's Produkter


En annen unik aspekt av Thom Browne merket er bruken av en rekke stoffer for å lage dynamiske, strukturerte klær. Silke, ull, cashmere, bomulls - disse tekstilene definerer merkets produkter og gir dem et distinkt utseende og følelse.

Kjøpe Thom Browne produkter hos Miinto


Som et av de ledende merkene på Miinto, kan du kjøpe en rekke klær og tilbehør fra Thom Browne direkte fra nettstedet. Fra skreddersydde jakker til hendig assessorier, Miinto gjør shopping for Thom Browne produkter enkelt og behagelig. Thom Browne, en ekte skatt på den globale motescenen, fortsetter å forvirre, utfordre og inspirere med sitt originale, tankevekkende herretøy. Sjekk ut merke sin fantastiske rekke av klær og tilbehør på Miinto i dag para en klype av avantgarde stil magi.

Fjern alle filter

Thom Browne

Side 1 Av 10

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.