GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Tif & Tiffy (70)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

70 produkter funnet

Tif & Tiffy

Det danske merket Tif & Tiffy er lansert på grunn av en idé om at fine accessories er den raske og lette veien til en trendy look. Tif & Tiffy er derfor ett merke man forbinder med accessories som luer, hansker, sjal, leggings og strømper som er utført med en moderne og unik look.

Accessories fra Tif & Tiffy er produsert i myke og fine tekstiler, og merket kan tilby accessories i fremragende kvaliteter. Tif & Tiffy sine kolleksjoner og produkter er karakterisert med et stort produktsortiment av sjal, luer, hansker og leggings, som er designet i mange forskjellige farger og beriket med trendy detaljer, som tilfører merket en unik look.

Tif & Tiffy har stor respekt i Danmark, hvor det er mange fashionistaer som har forelsket seg i merkets utvalg av moteriktige accessories, men Tif & Tiffy er også et populært merker i land som ligger utenfor Danmark også, som Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Holland. Tif & Tiffy appellerer til fashionistaer, som elsker å friske opp sin personlige stil med et stort utvalg av accessories til overkommelige priser. 

Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

70.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.