EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

TIF TIFFY (74)

Det danske merket Tif & Tiffy er lansert på grunn av en idé om at fine accessories er den raske og lette veien til en trendy look. Tif & Tiffy er derfor ett merke man forbinder med accessories som luer, hansker, sjal, leggings og strømper som er utført med en moderne og unik look.

Accessories fra Tif & Tiffy er produsert i myke og fine tekstiler, og merket kan tilby accessories i fremragende kvaliteter. Tif & Tiffy sine kolleksjoner og produkter er karakterisert med et stort produktsortiment av sjal, luer, hansker og leggings, som er designet i mange forskjellige farger og beriket med trendy detaljer, som tilfører merket en unik look.

Tif & Tiffy har stor respekt i Danmark, hvor det er mange fashionistaer som har forelsket seg i merkets utvalg av moteriktige accessories, men Tif & Tiffy er også et populært merker i land som ligger utenfor Danmark også, som Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Holland. Tif & Tiffy appellerer til fashionistaer, som elsker å friske opp sin personlige stil med et stort utvalg av accessories til overkommelige priser. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

74 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.