GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Timberland (64)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

64 produkter funnet

Timberland

De ikoniske vinterbootsene

Timberland er en amerikansk merkevare som produserer sko, klær og tilbehør til barn, dame og herre. Merket er særlig kjent for sine ikoniske, gule boots som kommer i slitesterkt skinn og en robust såle. Bootsene er derfor svært gunstige i det norske klimaet, og klassikerne fra 90-tallet er fremdeles en bestselger hver vinter. På grunn av dens røffe og klassiske utseende har også folk i varmere land lagt sin elsk på de gule støvlene, samt at en rekke kjendiser og stilikoner opp gjennom årene har blitt spottet i Timberland på føttene. Det var i 1973 Sidney Swartz introduserte den originale gule støvelen, uten anelse om at han akkurat hadde skapt et nytt revolusjonerende skotøy.

En miljøbevisst merkevare

Timberlands intensjon er å beskytte naturen og jorden vi lever i. Gjennom konseptet Earthkeeping, fokuserer de på å beskytte miljøet vårt. Timberlands sko og klær er derfor produsert for at naturen skal trives, og for at de som bruker produktene skal få gode opplevelser av å være ute i skog og mark.

Hold føttene varme og tørre i Timberland

På Miinto finner du et stort utvalg av sko og støvler fra Timberland til barn, dame og herre. Uansett om du er på jakt etter varme snørestøvletter som går til rett under knærne eller lave boots med eller uten snøring, finner du en rekke alternativer hos oss. Filterer etter kjønn, kategori og farge, og klikk hjem funksjonelle, vanntette vintersko til hele familien ved et par tastetrykk.POPULÆRE DAMEKATEGORIER TIL VINTEREN:

Dunjakker

Jeans

Kåper

Parkas

Vintersko

Ullgensere


POPULÆRE HERREKATEGORIER TIL VINTEREN:

Frakker

Vinterjakker


POPULÆRE BARNEKATEGORIER TIL VINTEREN:

Vinterdresser

Vintersko og boots til barn

Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.