Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TIMBERLAND

Er du på jakt etter Timberlands ikoniske vinterstøvler? Eller har du lyst til å sjekke ut hva mer dette amerikanske merket har å by på? Her hos Miinto har vi et stort utvalg fra Timberland, både til barn, damer og herrer. Her kan du blant annet finne alt fra deres klassiske, gule vinterstøvler til lettere joggesko, klær og tilbehør.

Dette merket er elsket av mennesker over hele verden på grunn av deres bruk av kvalitetsmaterialer og solide, slitesterke produkter som passer i selv de hardeste og tøffeste klimaer og værområder du for eksempel kan oppleve her i Norge.


Timberlands suksesshistorie


Man kan på mange måter si at historien om det suksessfulle merket Timberland er et godt eksempel på det mange ser på som den amerikanske drømmen. Det er nemlig en historie om Nathan Swartz som emigrerte til USA fra sitt hjemland på jakt etter lykken og en drøm om et bedre liv. I 1952 kjøpe han seg inn i et merke som produserte sko som heter Abington Shoe Company. Han startet å jobbe helt nede på gulvet, og jobbet seg sakte men sikkert oppover karrierestigen. Hans drøm var å kunne inkludere sin familie i en familiebedrift, og etter hvert hadde han klart å tjene nok til å kjøpe ut partneren i selskapet.

Nå som han sto igjen som eneste eier, kunne Nathan Swartz endelig realisere drømmen sin. Han gjorde dermed om Abington Shoe Company om til en familiebedrift da han inkluderte sine sønner i bedriften. De flyttet til New England, og begynte å utvikle sko som var tilpasset det harde og varierende klimaet som fantes der med årlige stormer, skog, hav og fjell. Som en følge av dette begynte de å utvikle noen solide vintersko med helstøpte såler, noe som i 1973 ble til de ikoniske Timberland winter boots.

Vinterskoene ble en suksess og det store gjennombruddet for Abington Shoe Company. Suksessen ble faktisk så stor, at de valgte å endre navnet på hele bedriften til Timberland i 1979.


Timberlands ikoniske vinterboots


Siden Timberland fikk sitt store gjennombrudd med sine ikoniske vintersko, har merket fortsatt å utvikle seg. I dag produserer det amerikanske merket mer enn bare sko, som for eksempel klær og tilbehør til barn, kvinner og menn. De produserer også flere forskjellige typer sko, og har alt fra kraftige vinterstøvler til mer lette joggesko.

Til tross for de mange utvidelsene av sortimentet deres, er det fortsatt de ikoniske, gule bootsene som er selve signaturproduktet til dette merket, og det de aller fleste forbinder med Timberland. De gule støvlene kommer i et slitesterkt materiale av skinn, og med deres innovative og ikoniske helstøpte skosåle. Vinterstøvlene er spesielt gunstige for oss her i Norge, som hvert år opplever et hardt, kaldt og vått klima – noe som selvfølgelig krever noen virkelig solide vintersko.

På grunn av kvaliteten på disse vinterskoene, er disse klassikerne fortsatt en bestselger hver eneste vinter. De er høyt elsket av damer, menn og barn på grunn av deres røffe, men likevel klassiske uttrykk som passer til de aller fleste, uansett hvilken stil de opprinnelig har. Man kan røffe de opp til en rebelsk og rocka stil, men de passer også til et par jeans eller strømpebukser som en del av et mer klassisk antrekk.

Støvlene er ikke bare perfekte for værforholdene her i Norge eller andre områder med et hardt og kaldt klima. Faktisk kan man se disse støvlene og vinterskoene også på folk i varmere land, rett og slett fordi det er så mange som har lagt sin elsk på designet på skoene. I tillegg har man jevnlig sett både kjendiser og en rekke stilikoner opp gjennom årene med disse skoene på føttene. Man kan nok trygt regne med at Nathan Swartz ikke kunne forestille seg hvor revolusjonerende det skotøyet han designet på 70-taller skulle bli, og hvor relevant og aktuelt det skulle bli så mange år fremover i tid.


En miljøbevisst merkevare


Timberlands intensjon er å beskytte naturen og jorden vi lever i. Gjennom konseptet Earthkeeping fokuserer de på å beskytte miljøet vårt. Timberlands sko og klær er derfor produsert for at naturen skal trives, og for at de som bruker produktene skal få gode opplevelser av å være ute i skog og mark.


Hold føttene varme og tørre i Timberland


Her hos Miinto finner du et stort utvalg av sko og støvler fra Timberland til barn, damer og herrer. Uansett om du er på jakt etter varme snørestøvletter som går opp til under knærne eller lave boots med eller uten snøring, finner du en rekke alternativer her hos oss. Benytt deg gjerne av mulighetene her på siden, og filtrer etter kjønn, kategori og farge og klikk hjem funksjonelle, vanntette vintersko til hele familien med et par tastetrykk.


Fra arbeidsstøvler til moteikon


Selv om Timberlands første støvler var designet med tanke på arbeidsfolk som trengte solide sko i tøffe omgivelser, har merket etter hvert vokst til å bli et moteikon. Timberlands støvler har blitt populære blant artister, skuespillere og moteentusiaster, som har adoptert dem som en del av sin personlige stil. Dette har ført til at merket har blitt synonymt med både funksjonalitet og trend, og har inspirert mange kolleksjoner og samarbeid med kjente designere og merker.


Timberland og teknologiske innovasjoner


Timberland har alltid vært opptatt av å tilby produkter av høy kvalitet og komfort. For å oppnå dette, har merket kontinuerlig investert i forskning og utvikling av nye teknologier og materialer. Noen eksempler på dette inkluderer bruk av Gore-Tex membraner for vanntetthet og pusteevne, samt deres egenutviklede Anti-Fatigue-teknologi for økt komfort og støtte gjennom dagen.


Timberlands engasjement for samfunnet


I tillegg til å være en miljøbevisst merkevare, har Timberland også et sterkt engasjement for samfunnet. Gjennom sitt "Path of Service"-program, oppfordrer selskapet sine ansatte til å bruke betalt tid på frivillig arbeid og samfunnstjeneste. Dette viser merkets forpliktelse til å gi tilbake til samfunnet og fremme positiv forandring.


Utvidet sortiment


Klær og tilbehør for enhver smak etter suksessen med deres ikoniske støvler, har Timberland utvidet sitt sortiment til å inkludere en rekke klær og tilbehør for både kvinner, menn og barn. Det inkluderer bl.a. yttertøy, gensere, bukser, og tilbehør som luer, skjerf og hansker. Med sitt design, hvor fokuset på kvalitet og holdbarhet er det samme som på deres sko, har Timberlands klær og tilbehør blitt like populære og ettertraktede som deres fottøy.

Fjern alle filter

Timberland

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.