Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TOM WOOD

Når man snakker om nordisk design og minimalisme, er det umulig å ikke nevne Tom Wood. Dette norske merket har raskt blitt populært globalt på grunn av sin særegne estetikk og kvalitetsproduksjon. Korset mellom funksjonalitet og sofistikering hersker i alle Tom Wood's samlinger. Dette merket er et flott eksempel på hvordan man kan ta globale trender og omforme dem til noe unikt og tydelig skandinavisk.

Historiens kapitler


Tom Wood ble etablert i 2013 av Monica Holmvik, og i løpet av kort tid har merket sikret seg en sterk posisjon på det internasjonale markedet. Den særegne nordiske designen, kombinert med Holmvik’s fascinasjon for vintage og industrielle passformer og materialer, ble umiddelbart populært blant fashionistas over hele verden.

Utforsk merket


Tom Wood har en lang rekke kvalitetsprodukter å by på. Fra minimalistiske smykker og aksessorier til sofistikerte klær og sko, tilbyr merket noe for enhver smak. Det er deres unike blanding av funksjonalitet og stil som gjør deres produkter til ettertraktede brikker i alle garderober.

Spesielle karakteristikker


Tom Wood kjennetegnes av sin høye kvalitet, sitt rene design, og dens unike tilnærming til motetrender. Merket er kjent for sitt fokus på multifunksjonalitet, noe som betyr at deres designs enkelt kan kombineres med andre gjenstander eller brukes i ulike sammenhenger. Fra ringer med en grafisk og rå følelse, til jeans med en utførelse i topp klasse, inviteres Tom Wood's bruker til å uttrykke personlighet gjennom elementer med karakter.

Innovativ pakning og presentasjon


I tillegg til de enestående designprodukter, fremhever Tom Wood seg selv gjennom sin innovative pakning og presentasjon. Du kan føle kvaliteten og oppmerksomheten på detaljer i øyeblikket du mottar en Tom Wood-pakke.

Handle Tom Wood på Miinto


Det er enklere enn noen gang å bli en del av Tom Wood-familien takket være Miinto. Med et bredt utvalg av merkets innflytelsesrike produkter rett ved fingertuppene har det aldri vært bedre tid for å fordype deg i Tom Woods unike verden av mote. På Miinto finner du et bredt utvalg av klær og aksessorier fra Tom Wood - alt fra deres ikoniske ringer til deres luksuriøse klær og sko. Tom Wood er en historie om skandinavisk designmesterskap, om minimalistisk skjønnhet og funksjonell eleganse. Det er et merke som utfordrer moteindustrien ved å skape tidløse, multifunksjonelle gjenstander og ved å verdsette enkelhet og kvalitet over flyktige trender. Hvis du enda ikke har invitert Tom Wood inn i garderoben din, er det på tide å bli kjent med denne bemerkelsesverdige merkevaren.

Fjern alle filter

Tom Wood

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.